Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Karakola gidice z birazdan dediklerinizin hepsini yapıcaz valizimi topladım çıktım evden

Yani iyi güzel konuşuyorsun da olan olmuş bitmiş hani senin söylediklerin beni daha fazla üzmekten başka bir işe yaramaz zevkmi alıyorsunuz böyle yaparak bilmiyorum kınamayın hanfendi bugunun yarını da var sen yada evladın evlenmiş olmak için evlenenler kervanına katılmasın......

Hayır abim akıllı insan kimseye bir şey yapmaz yöntemden kastım adli olarak.. Uyumaya gelince 2 gündür uyumuyordum çok aşırı itişip kalkıştık tansiyonum düştü gözüm karardı uzandım gitmişim zaten hatırlamıyorum

Neyse umarım kurtulursun bu sefer. Geçen gün actigin konuları biliyorum ve durumuna uzulenlerden biri de benim ama yukarıda yazdigin kınamayın postu çok yersiz olmuş. Bile bile lades demissin ve kimse sana çok doğru yaptın diyemez. Kalkıp da siz ya da evladımız diye insanlara beddua eder gibi kınamayın demek hos olmamış.

Şunu yapmayın ya. beddua edince içiniz mi rahatlıyor. ne çirkin temenniler bunlar. Ayıp yaptığınız
Unutmayın beddua döner dolaşır sahibini bulur. O yüzden bu kadar kolar temennilerde bulunmayın

Malesef öyle oldu bu işin sonu hiç iyi bitmeyecekti. Yansın ortalık ben ölmek istemiyorum
Aman sakın sakın geri adım atmayın.
Ben akşam haberlerinde bir boşanmak isteyen eşini öldürdü haberi daha görmek istemiyorum.(Acı ama gerçek bu) Ailenizde arkanızda barışırsınız ailenizle de zamanla oturur herşey.
Canınızı kurtarın bu adamdan.

Sarıldık uyuduk yazan siz değil misiniz? Ben mi yanlış okudum. yok yanlış okumamışım
neyse sarıldık uyuduk bir şey olmamış gibi

Sarıldık uyuduk yazan siz değil misiniz? Ben mi yanlış okudum. yok yanlış okumamışım

Ya daha geçen gün ben her gün kayinvalideme gitmek istemiyorum diyordu. Sanki tek sorun buymuş gibi. Ne yazdığını hepimiz görüyoruz ve akıl sahibi insanlarız. Allahın sevilen kuluymuş bir yol açılmış. Yoksa bıçak var bilmem ne diye 1 yılı tamamlamayı düşünüyordu. Konu sahibine üzüldün ama kınamayın yazılarını görünce tüylerim ürperiyor benim. Demek ki Allah herkesin kalbine göre veriyor diyorum.

Sarılıp uyuduk cümlesini ben anlayabiliyorum. Benim eski eşimde de bu sıkıntılar vardı. Sinirlendiği zaman gözü hiçbir şey görmezdi. Bana da mutfağın çekmecesinden en büyük Sürmene bıçağını alıp koşarak üzerime gelmişti. O anda ki korkuyu bir yaşayan bilir. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ben o anda kitlendim resmen hiçbir şey diyemedim. Sakinleşince yanıma geldi sarıldı öptü ben sana kıyamam gibi şeyler. Bende sırf tekrar sinirlenmesin diye hiç uzatmadım. Bir iki saat sonra gizlice eşyalarımı toplayıp terk ettim evi. Aileme de asla bıçaktan bahsetmedim. Anlaşmıyoruz dedim şiddet var dedim. Ama bu bıçak olayını anlatsam tepkileri çok başka olurdu ve aileme bir şey yapar diye. Eski eşimi de aradım davayı açınca düzgünce konuştum. Bıçak konusunu yine hiç açmadım. Diğer sorunları söyledim. Birde kendimce tehdit ettim. Eğer düzgünce boşanmazsan ailene kumarı söylerim, işte darp raporunu mahkemeye sunarım elinde avucunda ne varsa alırım falan fistan. Biraz yalan biraz doğru onu korkutup boşandım. Devlet memuru olduğu için işine zarar gelmesinden korkup uzatamadı. Sizde keşke ailenize daha sade bir şekilde boşanmak istediğinizi söyleseydiniz. İki tarafı da bilenmiş şu anda. Allah çok kolay kurtarsın inşallah

şunu nasıl yazabildi resmen kanım dondu. Bir bir temennidir işte. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor gerçekten
kınamayın hanfendi bugunun yarını da var sen yada evladın evlenmiş olmak için evlenenler kervanına katılmasın......

Facianın esiğinden dönülmüs
Nasıl sarılıp uyunuyor ya:S
Gercekten kendinizde misiniz?
Abi ins gelir kurtarır siz ölmeden yani
Pess akıl tutulması mı yasıyosunuz napıyosunuz???

Facianın esiğinden dönülmüs
Nasıl sarılıp uyunuyor ya:S
Gercekten kendinizde misiniz?
Abi ins gelir kurtarır siz ölmeden yani
Pess akıl tutulması mı yasıyosunuz napıyosunuz???
Geldi merak etmeyin çıktım evden karakola gidecegiz birazdan

Evet ama sadece o geceyi bitireyim istedim sakinleşti her şey yoluna girdi ona göre sarıldı bende ses etmedim uyudum. Çıkıp gitsem bu sefer vuracaktı sadece rol yaptım
Ay neyse ne tamam
O evden çık güvenli bir yere git şimdi

Yaşamayan anlamıyor malesef haklısınız kurtulduğunuza çok sevindim. Boşanmak istediğinizi daha sade söyleyin demişsiniz ya hani kaçarak evlendim o dul 2 çocuklu ben bekardım ailemle küstüm bu kadar ciddi anlatmasam ne onlar barışırdı nede ben boşanabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…