- 3 Mayıs 2011
- 13.743
- 48.929
- 798
Ne sinirlenicem be. Şimdi çayımı koyucam.
Hakettim o tokatı mi diyorsunuz yani?Madem boyle birsey yaptigini dusunuyorsunuz kadin bosansaymista yapmasayms hakliyken hakdiz olmasayms emin olun kadini tanimiyorsunuz .
Erkek olmak ne kolay değil mi?Kadını tanımıyoruz ama kocanı iyi tanıdık. Sen neden boşanamıyorsan o kadın da ondan boşanamamıştır.
Şeker kullanmıyorum. Sadece çaya ama.Şeker atma diyettesin. İki üç kalori oradan kârın olur.
Aaaa öyle deme suç değil onlar, hata hata.Hakettim o tokatı mi diyorsunuz yani?
Zaten yaralı! karısı tarafından psikojisi bozulmuş bir adam ne derse yapmalıydım mı diyorsunuz?
Sizi tehdit etmesi de o yüzdendir o zaman çokta şey etmemek lazım demek ki.
Kendi çocuklarının sorumluluğunu, babanızın evinden getirmiş gibi size yüklenmesi de eski eşinin suçu.
Asıl suçluya suçlu demek işinize gelmiyor üçüncü kişilerden çıkarıyorsunuz hırsınızı ama nafile.
Şu zamanda erkek olmak kolay valla. Kadın kendi gibi çalışırken sıkıntı yok ama ev işleri çoluk çocuk kadının görevi. Bi de anası danası çıkar meydana, onların gazını alma görevi de kadının. Yoksa oğluşları ile nasıl otururlar yumoş yumoş.Erkek olmak ne kolay değil mi?
Sevgiline tokat atıyorsun, kötü davranıyorsun, o bunun suçunu eski karından biliyor ve seninle evleniyor ailesini karşısına alarak.
Boşanıyorum yazmış artık döneceğini sanmıyorum hem dönerse kendi sonunu getirir
Benim kızdığım şey silah çekilen bir kıza bu kadar yüklenilmesiydi.
O çok farklı bir psikoloji işte.şok geçirmiş adamı daha fazla tahrik etmek istememiş ve birlikte uyumuşlar.
Zaten yapılması gereken bu.elinde silah olan bir adamdan o an kaçamazsın yada diklenemezsin.çekip vurur.adam delirmiş.
Ülkemizde cinayetlerin çoğu öfke cinayetidir.yani bir anlık .planlanmış cinayet çok azdır.
Araştırabilirsin .o yüzden o anda yapılması gerekeni yapmış .
Tersi tepki gösterse Allah korusun feci sonuçlar olabilirdi.
Ben zaten kızın yanlış bir evlilik yaptığını söylüyorum söyledim de.2 çocuklu adamla işi olmamalıydı gencecik kız zaten aile de istememiş bu evliliği çok haklılar !
Olan olmuş ama bundan sonrası önemli .bunu vurgulamak istedim.kıza sen şöyle hata yaptın böyle davrandın demekle yardımcı olunmuyor.herkes maalesef aklını kullanamıyor .
Darp raporu da alınmamış. Uzaklaştırma da çıkartmayı düşünmüyor heralde. Nasıl bir kurtulmaya çalışmaksa bu.Birlikte uyumasını garipsemedim ben aslında. O anki şok ve korkuyla adamı daha fazla sinirlendirmek istememesi normal.
Bu tarz olaylardan sonra 2 güne barışıp ciddi ciddi sarılıp uyuyanlar da var. Burada okuyoruz sürekli maalesef.
Ve üyenin yazım şekli abisi olaya dahil olmasa boşanmayacağını düşündürüyor insana. Sarılıp uyuması bu yüzden tepki çekti bence.
Umarım boşanır da kurtulur.
Siz sorun die bosanmadmmmSenin yorumlarını okudukça ben sinirleniyorum
Buraya kocası ile ilgili 2726 tane konu açıp sonra kocam değil eski eş suçlu demek nasıl bir kafa yapısı çözemiyorum
Boşansaymış diyor. Madem bu kadar kolaydı. Kendi neden boşanamadı?
Özünde iyi biriErkek olmak ne kolay değil mi?
Sevgiline tokat atıyorsun, kötü davranıyorsun, o bunun suçunu eski karından biliyor ve seninle evleniyor ailesini karşısına alarak.
Tabi ki.Özünde iyi biri
Siz sorun die bosanmadmmm
İnşş boşanır ve kurtulur!Ders alır ve erkeklere bu kadar güvenmez ailesini silmez bi daha bir erkek için!Birlikte uyumasını garipsemedim ben aslında. O anki şok ve korkuyla adamı daha fazla sinirlendirmek istememesi normal.
Bu tarz olaylardan sonra 2 güne barışıp ciddi ciddi sarılıp uyuyanlar da var. Burada okuyoruz sürekli maalesef.
Ve üyenin yazım şekli abisi olaya dahil olmasa boşanmayacağını düşündürüyor insana. Sarılıp uyuması bu yüzden tepki çekti bence.
Umarım boşanır da kurtulur.
Tesekkrler canmO zaman sana 3 çocuklu hayatında mutluluklar
Aslında bütün sorun eski eşlerde. Bu eski eşlerin hepsi sorunlu. Bu kocişler cici, bu sebeple bu konu sahiplerini seçmişler. Allahın işine bak ki konu sahipleri de aynı şeyi yaşıyor. Allah Allah neden acaba? Bak burayı bilemedim demek kader ya da böyle mi yazılmış ondan da olabilir emin olamadım şimdi:) bildiğim tek doğru eski eşler sorunlu. o eski eşlerin alnından öperim ben helal olsun onlara ki bu adamlarla ömürlerini çürütmemişler.
Senin yorumlarını okudukça ben sinirleniyorum
Buraya kocası ile ilgili 2726 tane konu açıp sonra kocam değil eski eş suçlu demek nasıl bir kafa yapısı çözemiyorum
Boşansaymış diyor. Madem bu kadar kolaydı. Kendi neden boşanamadı?
İnşş boşanır ve kurtulur!Ders alır ve erkeklere bu kadar güvenmez ailesini silmez bi daha bir erkek için!
Sevgi aşk güzel şeyler ama bir erkeğe körü körüne bağlanmak maalesef böyle sonuçlar doğuruyor.
Genç kızlar akıllı olsun kendisine fiziksel şiddet gösteren bir erkekle ama beni seviyor bende onu seviyorum gibi düşünceler geliştirmesin
Hangi çağda yaşıyoruz?Bir Tokat ne olucak diye düşünmesin kimse.O el bir kere kalktı mı bitti hersey!
Herkes uyanık olsun aklını başına alsın!Burayı okuyan kızlara ders olsun!
Aile içi şiddetin olmadığı huzurlu bir toplum da yaşamak istiyoruz.
Hersey ailede başlıyor evet !Ama şöyle de birşey var insan kendini geliştirmeli.ne yazık ki bu tip kadınlar kendi çocuklarını da şiddeti normalleştirerek yetiştiriyorlar. kıskançlık = sevmek. tokat = sevmek. "ayı, yavrusunu severken öldürür" denmiş ya bir kere sevmese o kadar sinirlenip vurmaya kalkmaz mantığı hala var.
hatta ne yazık ki erkek vurduysa kesin kadın kabahatlidir yaklaşımı da 2021de olmamıza rağmen çok yaygın.
kadınlar çocuklarını bu mitlerle yetiştirince de bu işin kökten çözümü olmuyor malesef. o yüzden kadınların erken geç demeden eğitilmeleri ve bilinçlendirilmeleri lazım.
türkiye erkekleri boşanmayı biliyor muMadem boyle birsey yaptigini dusunuyorsunuz kadin bosansaymista yapmasayms hakliyken hakdiz olmasayms emin olun kadini tanimiyorsunuz .
Bana ulaşmaya çalışıyormuş kızı felan yazmış abla napıyosun diye cevap vermedim sildim watsabı telefonu kapattımsize ailenize ulaşmaya çalışmıyor mu
aranız iyiymiş hee vah canım gitti tabi çocukların bakıcısı hizmetçisi
afedersiniz ama
o neden bu kadar şımarık ve kötüydü biliyor musunuz
kaçarak geldi gidecek yeri yok diye düşündü sizi
ailenizden de Allah razı olsun sahip çıktılar neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?