Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Ne sinirlenicem be. Şimdi çayımı koyucam.

Senin yorumlarını okudukça ben sinirleniyorum

Buraya kocası ile ilgili 2726 tane konu açıp sonra kocam değil eski eş suçlu demek nasıl bir kafa yapısı çözemiyorum

Boşansaymış diyor. Madem bu kadar kolaydı. Kendi neden boşanamadı?

Madem boyle birsey yaptigini dusunuyorsunuz kadin bosansaymista yapmasayms hakliyken hakdiz olmasayms emin olun kadini tanimiyorsunuz .
Hakettim o tokatı mi diyorsunuz yani?
Zaten yaralı! karısı tarafından psikojisi bozulmuş bir adam ne derse yapmalıydım mı diyorsunuz?
Sizi tehdit etmesi de o yüzdendir o zaman çokta şey etmemek lazım demek ki.

Kendi çocuklarının sorumluluğunu, babanızın evinden getirmiş gibi size yüklenmesi de eski eşinin suçu.

Asıl suçluya suçlu demek işinize gelmiyor üçüncü kişilerden çıkarıyorsunuz hırsınızı ama nafile.

Kadını tanımıyoruz ama kocanı iyi tanıdık. Sen neden boşanamıyorsan o kadın da ondan boşanamamıştır.
Erkek olmak ne kolay değil mi?

Sevgiline tokat atıyorsun, kötü davranıyorsun, o bunun suçunu eski karından biliyor ve seninle evleniyor ailesini karşısına alarak.

Aaaa öyle deme suç değil onlar, hata hata.

Erkek olmak ne kolay değil mi?

Sevgiline tokat atıyorsun, kötü davranıyorsun, o bunun suçunu eski karından biliyor ve seninle evleniyor ailesini karşısına alarak.
Şu zamanda erkek olmak kolay valla. Kadın kendi gibi çalışırken sıkıntı yok ama ev işleri çoluk çocuk kadının görevi. Bi de anası danası çıkar meydana, onların gazını alma görevi de kadının. Yoksa oğluşları ile nasıl otururlar yumoş yumoş.

Birlikte uyumasını garipsemedim ben aslında. O anki şok ve korkuyla adamı daha fazla sinirlendirmek istememesi normal.
Bu tarz olaylardan sonra 2 güne barışıp ciddi ciddi sarılıp uyuyanlar da var. Burada okuyoruz sürekli maalesef.
Ve üyenin yazım şekli abisi olaya dahil olmasa boşanmayacağını düşündürüyor insana. Sarılıp uyuması bu yüzden tepki çekti bence.
Umarım boşanır da kurtulur.

Darp raporu da alınmamış. Uzaklaştırma da çıkartmayı düşünmüyor heralde. Nasıl bir kurtulmaya çalışmaksa bu.

İnşş boşanır ve kurtulur!Ders alır ve erkeklere bu kadar güvenmez ailesini silmez bi daha bir erkek için!
Sevgi aşk güzel şeyler ama bir erkeğe körü körüne bağlanmak maalesef böyle sonuçlar doğuruyor.
Genç kızlar akıllı olsun kendisine fiziksel şiddet gösteren bir erkekle ama beni seviyor bende onu seviyorum gibi düşünceler geliştirmesin
Hangi çağda yaşıyoruz?Bir Tokat ne olucak diye düşünmesin kimse.O el bir kere kalktı mı bitti hersey!
Herkes uyanık olsun aklını başına alsın!Burayı okuyan kızlara ders olsun!
Aile içi şiddetin olmadığı huzurlu bir toplum da yaşamak istiyoruz.

iki taraftada suç olabilir. ben "kocam eski eşi yüzünden bu hale gelmiş" diyip adamın kıskançlığının ve şiddet eğiliminin başka kadına yüklenmesine sinir oluyorum.
adamda o potansiyel olmasa bu hale gelmez kesinlikle.

amaç çünkü sadece evde atılamayan siniri burada atmak. evde tek kelime cevap veremeyip burada hem de yardımcı olmaya çalışan kadınlar cevap yetiştirmek.
probleminin asıl muhattabı ile kavga etmek yerine buradaki kadınlara tü kaka demek.

ne yazık ki bu tip kadınlar kendi çocuklarını da şiddeti normalleştirerek yetiştiriyorlar. kıskançlık = sevmek. tokat = sevmek. "ayı, yavrusunu severken öldürür" denmiş ya bir kere sevmese o kadar sinirlenip vurmaya kalkmaz mantığı hala var.
hatta ne yazık ki erkek vurduysa kesin kadın kabahatlidir yaklaşımı da 2021de olmamıza rağmen çok yaygın.
kadınlar çocuklarını bu mitlerle yetiştirince de bu işin kökten çözümü olmuyor malesef. o yüzden kadınların erken geç demeden eğitilmeleri ve bilinçlendirilmeleri lazım.

Hersey ailede başlıyor evet !Ama şöyle de birşey var insan kendini geliştirmeli.
Artık internet çağındayız!Herkesin evinde var.Bilgiye ulaşmak çok kolay.
Ailede şiddet görmüş yada babanın anneye şiddet uyguladığı bir ailede büyümüş olabilirler.Ama bunun normal olmadığını bilmeleri gerek.Okusunlar araştırsınlar.
Aman evde kaldım ne yapıcam ya evlenemezsem öyle böyle derken bir tane adamın kölesi olup çıkıyorlar.Burda bile o kadar çok konu var ki böyle!
Beni kıskanıyor seviyor beni dövüyor seviyor beni kısıtlıyor seviyor eeee sevgi böyle kötü birşey mi?Sevgi değer vermek demek.Kendilerine nasıl bunu yakıştırabiliyorlar anlamıyorum.
Üniversite döneminde bir arkadaşım vardı böyle !Adam buna resmen şiddet uyguluyordu ittirme kaktırma ağza alınmayacak küfür hakaret
Herkes ayrıl kurtul diyordu.Kız ne yaptı gitti evlendi çocukları falan oldu.Şimdi sosyal medyadan mutluluk pozları veriyor.Kime neyi ispatlıyorsun yani.Değişik bir piskoloji anlamam mümkün değil!

Madem boyle birsey yaptigini dusunuyorsunuz kadin bosansaymista yapmasayms hakliyken hakdiz olmasayms emin olun kadini tanimiyorsunuz .
türkiye erkekleri boşanmayı biliyor mu
adam gidip sevmediği kadını aldatıyor hala boşanmayacam derdinde
niye
çünkü paşa hazretlerini kimse terk edemez
anca o ve pipisi ne isterse o

Bana ulaşmaya çalışıyormuş kızı felan yazmış abla napıyosun diye cevap vermedim sildim watsabı telefonu kapattım
Aynen öyle bana dediklerini kaldıramadım artık senin arkanda kimse yok abin bile terk etti seni felan... Al bakalım kim kimi terk etmiş görsün teşekkür ederim güzel yorumlarnız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…