• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Ne hikmetse darp raporu alınmamış. Oysa ilk alınacak şeydi. Belli ki abinin yöntemleri kullanılacak. Sonra yazınca suçlu biz oluyoruz. Çok da yazmaya gerek yok o yüzden. Beddua almaya da gerek yok.
Evet ama abim le karşılaşma olmasın diye direk çıkıp gittik şimdi darp raporu felan olunca onu karakola alıcak lar dı biz o duymadan uzaklaştık oradan

Evet ama abim le karşılaşma olmasın diye direk çıkıp gittik şimdi darp raporu felan olunca onu karakola alıcak lar dı biz o duymadan uzaklaştık oradan
Darp raporu alsaydınız işiniz kolay olurdu. Kendi elinizle zora sokuyorsunuz resmen.

Boşanıyorum yazmış artık döneceğini sanmıyorum hem dönerse kendi sonunu getirir
Benim kızdığım şey silah çekilen bir kıza bu kadar yüklenilmesiydi.
O çok farklı bir psikoloji işte.şok geçirmiş adamı daha fazla tahrik etmek istememiş ve birlikte uyumuşlar.
Zaten yapılması gereken bu.elinde silah olan bir adamdan o an kaçamazsın yada diklenemezsin.çekip vurur.adam delirmiş.
Ülkemizde cinayetlerin çoğu öfke cinayetidir.yani bir anlık .planlanmış cinayet çok azdır.
Araştırabilirsin .o yüzden o anda yapılması gerekeni yapmış .
Tersi tepki gösterse Allah korusun feci sonuçlar olabilirdi.
Ben zaten kızın yanlış bir evlilik yaptığını söylüyorum söyledim de.2 çocuklu adamla işi olmamalıydı gencecik kız zaten aile de istememiş bu evliliği çok haklılar !
Olan olmuş ama bundan sonrası önemli .bunu vurgulamak istedim.kıza sen şöyle hata yaptın böyle davrandın demekle yardımcı olunmuyor.herkes maalesef aklını kullanamıyor .
Teşekkür ederim yorumunuz ve desteğiniz için hani aniden oldu her şey o anın heycanıyla başlıga sanırım yazmışım... Kesinlikle bitti o iş o eve dönersem ölüm çıkar ordan barışma felan olnaz dava Açıyoruz

Benim kafam çok karışık o yüzden abime bıraktım her şeyi o ilgileniyor
Bir daha geri dönüp abini yüzüstü bırakma, işi gücü bıraktı uğraşıyor adam. Onu da kaybedersen o herifin elinden kimse alamaz seni.

Darp raporu da alınmamış. Uzaklaştırma da çıkartmayı düşünmüyor heralde. Nasıl bir kurtulmaya çalışmaksa bu.

Alır umarım. "Belki barışırız" düşüncesiyle darp raporu almayıp boşanırken pişman olan çok kadın var. Aynı hataya düşmez umarım.

Birlikte uyumasını garipsemedim ben aslında. O anki şok ve korkuyla adamı daha fazla sinirlendirmek istememesi normal.
Bu tarz olaylardan sonra 2 güne barışıp ciddi ciddi sarılıp uyuyanlar da var. Burada okuyoruz sürekli maalesef.
Ve üyenin yazım şekli abisi olaya dahil olmasa boşanmayacağını düşündürüyor insana. Sarılıp uyuması bu yüzden tepki çekti bence.
Umarım boşanır da kurtulur.
Dava açıyoruz çok şükür...

ne yazık ki bu tip kadınlar kendi çocuklarını da şiddeti normalleştirerek yetiştiriyorlar. kıskançlık = sevmek. tokat = sevmek. "ayı, yavrusunu severken öldürür" denmiş ya bir kere sevmese o kadar sinirlenip vurmaya kalkmaz mantığı hala var.
hatta ne yazık ki erkek vurduysa kesin kadın kabahatlidir yaklaşımı da 2021de olmamıza rağmen çok yaygın.
kadınlar çocuklarını bu mitlerle yetiştirince de bu işin kökten çözümü olmuyor malesef. o yüzden kadınların erken geç demeden eğitilmeleri ve bilinçlendirilmeleri lazım.
Malesef öyle bizim olay için gelen akrabalarımızdan biri dedi ki "kim bilir sen ne yapıp adamı delirttinde silah çekti sana" dedim siz ne saçmalıyorsunuz hiç bir gerekçe bana silah çekmesini haklı kılmaz diye... Ne insanlar var ya insan demeye utanıyorum

Davalarda herkesin ne kadar cirkinlesebildigini burada okuyoruz. Darp raporu kesinlikle alın!
Ya aslında alacaktım ama şahit olmazsa hani o morlukları kendi yaptı yada abisi yaptı felan diyebiliyormuş hani şahit lazım mış bilmiyorum ne kadar doğru

Kızlar merhaba konularımı biliyorsunuz.. Son durumları merak eden arkadaşlarım var burda :) sizlere yazdığım günün akşamı yani 2 gün önce eşimle fena tartıştık alkol aldı evi birbirine kattı içki şişelerini masaya vurmaya bağırmaya başlayınca bana zarar vermesin diye ben odaya kaçtım kapıyı kitledim aç dedi açmam dedim o ara polisi annemi birilerini aramaya çalıştım o ara kapıyı kırdı telefonu aldı benimdr boğazımdan tutup yatağa fırlattı.. Uzatmak istemiyorum sizi sıkmayayım. Dövüştük kolum morardı ayağımın üzeri mor...bende ona tekme attım kendimi korumak için daha sonra sen 2 dk bekle diyip silahına sarıldı adını söylemek istemiyorum şu kocaman olan silahlardan var ya :( korktum beni öldürmesinden dışarı attım kendimi silahı bıraktı koştu dışarı tamam içeri geç rezil etme millete birsey yapmıcam sakinleşelim felan zorla içeri soktu bağır çağır tabi neyse ben 2 dk uzanmıştım elim ayağım titriyordu uyuyakalmışım 2 saat sonra beni dürterek uyandırdı kalk konuşacaz diye korktum neyse kalktım konuştuk bağır bağır en son sakinleştirici ilaç almış siniri yatıştı biraz gecenin sonunda güldü felan bir şey olmamış gibi bende aynısını yaptım yeter ki şu gece bitsin sabah çözecem bu işi dedim içimden neyse sarıldık uyuduk bir şey olmamış gibi tabi benim şarteller atmış dönüşü yok... Ablamla küstük şans ya bugun yaşadığım memlekete geldi annemde barışın ne var sanki felan dedi barıştık neyse durumumu felan sordu tabi ben bu olayları annneme anlatmıştım sabah, akşamda ağlayarak ablama anlattım oda morlukları silahı felan duyunca abimi aradı konuştu bende ağladım özür diledim abim o sinirle 15 saatlik yolu çıktı geldi şuan uyuyor uyanınca kıyamet kopacak annemi beni götürecekmiş boşanma davası açacakmış telefondan duyduğum kadarıyla bakalım neler olacakkk dua edin kızlar bana lütfen
İş buraya geldikten sonra sakın yumuşayıp geri adım atma aileni de kaybedersin. Kaç kurtul. Yazık sana

Sonuç olarak darp raporu ve uzaklaştırma kararı alabildiniz mi ? Silah olayını polise anlattınız mı ?
Ruhsatsız silahlara el konuldu mu ?

Ya aslında alacaktım ama şahit olmazsa hani o morlukları kendi yaptı yada abisi yaptı felan diyebiliyormuş hani şahit lazım mış bilmiyorum ne kadar doğru
YANLIŞ. Darp raporu tek başına şiddet görüldüğünü ispatlamaya yeterli.

Sen bilirsin, adam yarın bana iftira atıyor deyince keşke demezsin umarım.

Sen doktora gidince başım ağrıyor dediğinde doktor senden hiç şahit istedi mi?

bakın elinizin altında internet var. bunu yazıp doğruluğunu googleda araştırsanız doğru bilgiye ulaşırdınız. farkındayım yaşadıklarınız çok zor ama şu an dik durmazsanız bir daha doğrulamazsınız.
işinizi abiniz bile olsa kimseye bırakmayın. herşeyi oturup kendiniz araştırın ve bilinçli olun.
kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin.

Frdm35 Frdm35 var mı bir gelişme ?
Evet canım yoğunum giremedim pek buraya... Eşim ulaşmış ablama enişteme felan ben ona bir yanlış yapmadım haber vermeden niye gitti boşanmak istiyorum dese konuşurduk dönerse hala karımdır namusumdur felan demişş... Yarın dilekçe vermeye Gidiyoruz abimin avukat arkadaşı varmıs şehir dışındaymış yarın geliyor gidip heöen dilekçe dava felan halledicez avukatla :) her şey yolunda çok mutluyum şükürler olsun

Back
X