Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Ne hikmetse darp raporu alınmamış. Oysa ilk alınacak şeydi. Belli ki abinin yöntemleri kullanılacak. Sonra yazınca suçlu biz oluyoruz. Çok da yazmaya gerek yok o yüzden. Beddua almaya da gerek yok.
Evet ama abim le karşılaşma olmasın diye direk çıkıp gittik şimdi darp raporu felan olunca onu karakola alıcak lar dı biz o duymadan uzaklaştık oradan

Evet ama abim le karşılaşma olmasın diye direk çıkıp gittik şimdi darp raporu felan olunca onu karakola alıcak lar dı biz o duymadan uzaklaştık oradan
Darp raporu alsaydınız işiniz kolay olurdu. Kendi elinizle zora sokuyorsunuz resmen.

Teşekkür ederim yorumunuz ve desteğiniz için hani aniden oldu her şey o anın heycanıyla başlıga sanırım yazmışım... Kesinlikle bitti o iş o eve dönersem ölüm çıkar ordan barışma felan olnaz dava Açıyoruz

Benim kafam çok karışık o yüzden abime bıraktım her şeyi o ilgileniyor
Bir daha geri dönüp abini yüzüstü bırakma, işi gücü bıraktı uğraşıyor adam. Onu da kaybedersen o herifin elinden kimse alamaz seni.

Darp raporu da alınmamış. Uzaklaştırma da çıkartmayı düşünmüyor heralde. Nasıl bir kurtulmaya çalışmaksa bu.

Alır umarım. "Belki barışırız" düşüncesiyle darp raporu almayıp boşanırken pişman olan çok kadın var. Aynı hataya düşmez umarım.

Dava açıyoruz çok şükür...

Malesef öyle bizim olay için gelen akrabalarımızdan biri dedi ki "kim bilir sen ne yapıp adamı delirttinde silah çekti sana" dedim siz ne saçmalıyorsunuz hiç bir gerekçe bana silah çekmesini haklı kılmaz diye... Ne insanlar var ya insan demeye utanıyorum

Davalarda herkesin ne kadar cirkinlesebildigini burada okuyoruz. Darp raporu kesinlikle alın!
Ya aslında alacaktım ama şahit olmazsa hani o morlukları kendi yaptı yada abisi yaptı felan diyebiliyormuş hani şahit lazım mış bilmiyorum ne kadar doğru

İş buraya geldikten sonra sakın yumuşayıp geri adım atma aileni de kaybedersin. Kaç kurtul. Yazık sana

Sonuç olarak darp raporu ve uzaklaştırma kararı alabildiniz mi ? Silah olayını polise anlattınız mı ?
Ruhsatsız silahlara el konuldu mu ?

Ya aslında alacaktım ama şahit olmazsa hani o morlukları kendi yaptı yada abisi yaptı felan diyebiliyormuş hani şahit lazım mış bilmiyorum ne kadar doğru
YANLIŞ. Darp raporu tek başına şiddet görüldüğünü ispatlamaya yeterli.

Sen bilirsin, adam yarın bana iftira atıyor deyince keşke demezsin umarım.

Sen doktora gidince başım ağrıyor dediğinde doktor senden hiç şahit istedi mi?

bakın elinizin altında internet var. bunu yazıp doğruluğunu googleda araştırsanız doğru bilgiye ulaşırdınız. farkındayım yaşadıklarınız çok zor ama şu an dik durmazsanız bir daha doğrulamazsınız.
işinizi abiniz bile olsa kimseye bırakmayın. herşeyi oturup kendiniz araştırın ve bilinçli olun.
kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin.

Frdm35 var mı bir gelişme ?
Evet canım yoğunum giremedim pek buraya... Eşim ulaşmış ablama enişteme felan ben ona bir yanlış yapmadım haber vermeden niye gitti boşanmak istiyorum dese konuşurduk dönerse hala karımdır namusumdur felan demişş... Yarın dilekçe vermeye Gidiyoruz abimin avukat arkadaşı varmıs şehir dışındaymış yarın geliyor gidip heöen dilekçe dava felan halledicez avukatla :) her şey yolunda çok mutluyum şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…