• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Evet dinledim canmm esi askerdeyken arkdsyla birliktelik yasams kadni ailesi dovmus bnu yptgi icn esimde onu gebertmemesi icn kimse ona bsy dmemis bosninca ckms ortaya her koyun kndi bacagndn asilir o kadin hicbir sekilde kimseyi haketmiyo suan hakettigi yerde merak etmeyn esim sucsz deyip korumuyrm onu da hatalari vr
Eski eşi bunu sana doğruladı mı? Neden kocanın yaptıklarına hata, o kadının yaptıklarına suç olarak bakıyorsun? Emin ol kocan da ondan aşağı kalmamıştır, böyle anormal kıskançlıklar yapan erkeklerin mutlaka aynı naneyi yediğini görüyoruz. Ama kadın zinnhar yapamaz.

Yapmaya başlamış zaten akrabalaraaa.. Aramız iyiydi ne oldu felan işte... Neyse ki yarın boşanma davasını açıyoruz çok teşekkür ederim yorumunuz için
size ailenize ulaşmaya çalışmıyor mu
aranız iyiymiş hee vah canım gitti tabi çocukların bakıcısı hizmetçisi
afedersiniz ama

o neden bu kadar şımarık ve kötüydü biliyor musunuz
kaçarak geldi gidecek yeri yok diye düşündü sizi
ailenizden de Allah razı olsun sahip çıktılar neyse ki

Evet dinledim canmm esi askerdeyken arkdsyla birliktelik yasams kadni ailesi dovmus bnu yptgi icn esimde onu gebertmemesi icn kimse ona bsy dmemis bosninca ckms ortaya her koyun kndi bacagndn asilir o kadin hicbir sekilde kimseyi haketmiyo suan hakettigi yerde merak etmeyn esim sucsz deyip korumuyrm onu da hatalari vr

Yazma nolur. Çok sinirleniyorum zor tutuyorum kendimi. Boş yere banlatma bizi lütfen.

ya bence yazsın. yazsın ki daha 25ini görmemiş genç kızlar aynı tip adamlara gönül verirlerse sonlarının ne olacağını görsünler.

Haklisiniz ama bu kızlarımız bu adamları görünce akıllarını sonsuz bir tatile yollamışlar. Gözlerini açmaya çalışıyoruz kadın kadının düşmanı diyorlar. Oysa kadının düşmanının kim olduğu yukarıda o kadar açık ve net ki. Bunu ben Şimdi bu kişiye nasıl anlatabilirim? Anlamayacağını biliyorum. Herkesin belli bir algılama kapasitesi var. O kadar kıskanç bir eş varken bunu anlamayacak bir akıl tutulması yaşıyorlar. Ne yazsak boş.

Eski eşi bunu sana doğruladı mı? Neden kocanın yaptıklarına hata, o kadının yaptıklarına suç olarak bakıyorsun? Emin ol kocan da ondan aşağı kalmamıştır, böyle anormal kıskançlıklar yapan erkeklerin mutlaka aynı naneyi yediğini görüyoruz. Ama kadın zinnhar yapamaz.
Erkek yapti yada yapar die kadinda mi yapsn ozmn bunu mu demek istediniz? Dogruladi tabiki kacti o adamla geri gldi eski konumu okuyun 9 yasndki cocugunu nereye goturdugunu tmm dha fzla tartsmk istemiyorum ben sizinle iyi gunler hadi.

Haklisiniz ama bu kızlarımız bu adamları görünce akıllarını sonsuz bir tatile yollamışlar. Gözlerini açmaya çalışıyoruz kadın kadının düşmanı diyorlar. Oysa kadının düşmanının kim olduğu yukarıda o kadar açık ve net ki. Bunu ben Şimdi bu kişiye nasıl anlatabilirim? Anlamayacağını biliyorum. Herkesin belli bir algılama kapasitesi var. O kadar kıskanç bir eş varken bunu anlamayacak bir akıl tutulması yaşıyorlar. Ne yazsak boş.

ailelerinde sevgi mi görmüyorlar yada başka ne sorunları var da böyle erkeklerin sevgisini gerçek sevgi sanıyorlar anlamıyorum ben hiç.
oysa sonuç ortada. böyle hata yapıp da sonu feraha çıkanı görmedim, duymadım hiç.
herşeyi geçtim, hadi diyelim başka kadın yüzünden delirip psikopat oldular - ki bence bu adamların doğuştan var olan ruhsal hastalıklarına uydurdukları bir kılıf - düzeltmek kime kalmış ?
adam çok düzelmek istiyorsa gidip tedavi olsun, bu işin doktoru var.
bu kadına da eziyet edip şiddet göstererek mi düzelecek yani ?

Erkek yapti yada yapar die kadinda mi yapsn ozmn bunu mu demek istediniz? Dogruladi tabiki kacti o adamla geri gldi eski konumu okuyun 9 yasndki cocugunu nereye goturdugunu tmm dha fzla tartsmk istemiyorum ben sizinle iyi gunler hadi.
Onu demiyorum. Kocanın bütün ayılıkları hata, kadının aldatması terketmesi suç senin gözünde. Emin ol kocan ona bin beterini etti, sen yine iyi durumdasın. Ha bunun çözümü tabi ki aldatmak değildi. Hani diyorsun ya kötü kadın kocişimi delirtmiş. O iş tam tersi olabilir, kocanın sana yaşattıklarından pay çıkar.

Onu demiyorum. Kocanın bütün ayılıkları hata, kadının aldatması terketmesi suç senin gözünde. Emin ol kocan ona bin beterini etti, sen yine iyi durumdasın. Ha bunun çözümü tabi ki aldatmak değildi. Hani diyorsun ya kötü kadın kocişimi delirtmiş. O iş tam tersi olabilir, kocanın sana yaşattıklarından pay çıkar.
Niye zorluyorsun kendini. Hayat onun, bu şekilde yaşamak istiyorsa, ileride psikolojik hastalıklarla mücadele etmek istiyorsa kendi bilir. Herkes kendi seçimini yapıyor.

Madem boyle birsey yaptigini dusunuyorsunuz kadin bosansaymista yapmasayms hakliyken hakdiz olmasayms emin olun kadini tanimiyorsunuz .

ailelerinde sevgi mi görmüyorlar yada başka ne sorunları var da böyle erkeklerin sevgisini gerçek sevgi sanıyorlar anlamıyorum ben hiç.
oysa sonuç ortada. böyle hata yapıp da sonu feraha çıkanı görmedim, duymadım hiç.
herşeyi geçtim, hadi diyelim başka kadın yüzünden delirip psikopat oldular - ki bence bu adamların doğuştan var olan ruhsal hastalıklarına uydurdukları bir kılıf - düzeltmek kime kalmış ?
adam çok düzelmek istiyorsa gidip tedavi olsun, bu işin doktoru var.
bu kadına da eziyet edip şiddet göstererek mi düzelecek yani ?

Aslında bütün sorun eski eşlerde. Bu eski eşlerin hepsi sorunlu. Bu kocişler cici, bu sebeple bu konu sahiplerini seçmişler. Allahın işine bak ki konu sahipleri de aynı şeyi yaşıyor. Allah Allah neden acaba? Bak burayı bilemedim demek kader ya da böyle mi yazılmış ondan da olabilir emin olamadım şimdi:) bildiğim tek doğru eski eşler sorunlu. o eski eşlerin alnından öperim ben helal olsun onlara ki bu adamlarla ömürlerini çürütmemişler.

Madem boyle birsey yaptigini dusunuyorsunuz kadin bosansaymista yapmasayms hakliyken hakdiz olmasayms emin olun kadini tanimiyorsunuz .
Kadını tanımıyoruz ama kocanı iyi tanıdık. Sen neden boşanamıyorsan o kadın da ondan boşanamamıştır.

Aslında bütün sorun eski eşlerde. Bu eski eşlerin hepsi sorunlu. Bu kocişler cici, bu sebeple bu konu sahiplerini seçmişler. Allahın işine bak ki konu sahipleri de aynı şeyi yaşıyor. Allah allah neden acaba? Bak burayı bilemedim demek kader ya da böyle mi yazılmış ondan da olabilir emin olamadım şimdi:) bildiğim tek doğru eski eşler sorunlu. o eski eşlerin alnından öperim ben helal olsun onlara ki bu adamlarla ömürlerini çürütmemişler.
Ne kadar şanssızlar hep aynı kötü kadınlara denk geliyor. Üzüldüm şimdi adamlara.

Back
X