• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Konu sahibi en baştan çok büyük hatalar yapmışsınız.keske herşeyin farkına varıp kaçmadan sağlıklı şekilde dusunseydin.ama bazen insan gerçekten dusunemiyor.hayati kararıyor.insaniz çok büyük hatalar yapıyoruz önemli olan artık bundan ders alman.

Bı yorumunu okudum 2 evlilik yapmış çocuklu bir beyle evlenilir mi diye konuda.pismanligini anlatmaya çalışmışsin.bundan ders alırsın inşallah.

O şiddet karşısında çoğu insan rol yapmaya bile korkabilir.sen en azından bunu yapabilmişsin.bir yorumunda darp raporu alacağız,şikayetçi olacagiz demişsin.en iyisini yaparsın.

İyiki hamilelik durumun yok.en azından bir avantajın var.suan sağlıklı düşünmen,sağlıklı olman mümkün değil çok ağır olaylar yasamissin.
Hemen destek almalisin.
En son bak ailende yanında olmuş inşallah daha iyi olur herşey.

Umarım tekrar aynı yanlısı yapmazsın.
Bosanman o camiden kurtulman zor olabilir ama pes etme.ikna etme,korkutma, şantaj gibi durumlar olsa da vazgeçme.

Unutma senin canından kıymetli değil.kurtulduguna şükret.

Ailen ile arandaki sorunları çözüp o evi terk etmene sevindim... Gelişmelerden haber verirsen sevinirim

Daha uzatacakmisinz acaba die bakkyorum ama begeni almak hosunuza gidio gibi gorunuyo aaa bak kadin hakli. Evet tebrikleeeerrr... ama burdaki dunyayla gercekteki dunya bir deill. Bende baba var sectin cekeceksin dio akli gidio evine giderim geri die millet ne der kafasi var. He bosasam ayri ev tutup ayaklrmin ustunde dursam bu seferde ayni elalem ne der... kizi bosandi.. ayri ev tuttu bu kocada mi kotuydu simdi eve kimleri aliyo kimleriii bunlari biliyormuydunuz??

Şu foruma 143536 senedir üyeyim, beğeni aldığım için hesabıma para yatmadı henüz.
Benim için buradaki dünya ile gerçekteki dünya bir. Çünkü ben aynı benim. Elalem konuşacak diye oturup bir ömrü çarçur etmem. Siz neden ediyorsunuz?

Babanız sizi zorla mı evlendirdi? Hiç sanmıyorum.
"Seçtin, çekeceksin" diye bir şey yok. Gencecik kadınsınız diye tahmin ediyorum. Hayatınızı babanızın 30 sene öncede kalan aklına göre yaşamak zorunda değilsiniz.

Elalem dediğiniz de babanızın ta kendisi. Kendisi başkalarının elalemi olmayan insanlar "elalem ne der" diye düşünmezler çünkü. Kendi onun bunun arkasından konuşacak olmasa kızının arkasından konuşulacağını düşünmez.
Kusura bakmayın ama böyle bir adam babam dahi olsa ciddiye almam.
O sizi düşünmüyor, siz neden onun söylediklerini önemseyesiniz? İsteseniz "ehh yeter be" dersiniz. Sadece henüz o noktaya gelmemişsiniz.

Buradaki insanlar da siz o noktaya gelmeyi beklemeyin, yıpranmayın, düzelmeyecek bir şey için kendinizi paralayıp yıllarınızı heba etmeyin diye yorum yapıyorlar.
O kadar yorumdan sonra "bunlar böyle işte" demeniz hoş mu? Biz de mi "otur çek" deseydik? O zaman teşekkür ederdiniz belki.

Doktora gidin darp raporu alın onlar zaten polise intikal ettireceklerdir. Silahla öldürmekle tehdit ettiğini anlatın polise. Silah ruhsatsızsa el koyar polis, daha sonra açın davanızı. Bir yandan da ceza dosyası ile uğraşsın o adam. Nafaka ve tazminat isteyin.

Yaşanılanlar cok kotu ama senin adına çok sevindim. Sana abini ara bekleme demistim, en azından ailen yaninda artik. Abi bu bırakmazdı zaten canim
Kurtul artık bu izdiraptan
Çokk teşekkür ederim desteğiniz için abim saolsun çok destek oldu hemen geldi bizi aldı sabah boşanma davası açıcazzzz

Adam telefonunu bile elinden almis ne yapmasini beklerdiniz ? Kadin canini kurtarmis gayette olabilecek sekilde.
Kapi kitli, gecenin bir saati telefonu da yok elinde reddermesi adami delirtebilir sinir kriizine girmesine sebep olabilirdi.
Konu sahibin uzerine boyle gelmeniz cok garip.
Çok teşekkür ederim destegin için yaşamadıkları için anlamıyor bazıları... O an ayagımda çorap bile yok sokağa çıktım ben kaçana kadar zaten vurup amacına ulaşırdı ben en azından sakinleşsin sonra kaçıp gideyim derdine düştüm onuda yaptım çok şükür yarın boşanma davası açıyorum 🙏

ben size kızmadım açıkçası
idare etmişsiniz anladım

aileye de anlatmak zorunda kaldınız aranız kötüydü çünkü

sakın!!!!! sevgi sözcüklerine ağlama zırlamalarına kanmayın
şimdi bunları yapacak çünkü

kurtuldunuz kurtulduğunuza sevinin
aileniz ne derse desin aldırmamaya gayret edin
Yapmaya başlamış zaten akrabalaraaa.. Aramız iyiydi ne oldu felan işte... Neyse ki yarın boşanma davasını açıyoruz çok teşekkür ederim yorumunuz için

O an ki durumu tam olarak bilmeyip iğneleyici yaziyorsunuz yorumlari gozu donmus bi adam telefonun yok bisey yok. Elinde bi pompalı ne yaparsin sen olsan ben olsam tamam sakinles hadi uyuyalim die avuturum ki gozu dönük zaten bana birsey yapmasin die oda yani olayin icine gireceginize kiza moral verin
Çok sağolun gerçekten ben kaçana kadar silahı alıp vurur zaten hani bunun neyini anlamıyorlar acaba... :(

konu sahibi bu noktaya bir anda gelmemişsinizdir. neden bu aşamaya kadar beklediniz ?
olan olmuş bu saatten sonra geri dönmeyin sakın.
yoksa 3. sayfa haberi olursunuz
Ailemle küstüm o yüzden yürütebildiğim Kadar götürmek istedim çünkü kaçarak evlendim.. Merak etmeyin yarın boşanma davası açıyoruz

Çok sağolun gerçekten ben kaçana kadar silahı alıp vurur zaten hani bunun neyini anlamıyorlar acaba... :KK43:
Canım ben ilk eşimden kaçıp kurtuldugumda hastanede açtım gözümü.
Çok şükür sen bunu yaşamadan kurtulmussun.
Ama ertesi gün ne oldu biliyor musun.
O eşim olacak,ben hastanede o halde yatarken annemi aradı.
Anneciğim ben eşimi çok seviyorum.biz ayrılamayız.biz çok iyiyiz.karimi verir misin telefona dedi.

Aman diyeyim.gercekten kendin için o adam ne derse,ne yaparsa geri dönme.ailenle yeniden başla.hayatini yasa.

Çok sağolun gerçekten ben kaçana kadar silahı alıp vurur zaten hani bunun neyini anlamıyorlar acaba... :(
İşte sen o an olması gerekeni yaptın belki dediğin gibi zıt gitsen vurmuştu seni ama arkadaşlarin dediği noktaya çıktı eşinin söyledikleri. O kavganın üzerine sarılıp uyuyunca aramız iyidi ne oldu ki diyor ona göre halletmisti. İnşallah bir daha yüzünü mahkemede dâhi görmeden kurtulursunuz

Dedim dedim demekle olmuyor.
Sevgiliyken tokat atan adam evlenince neler yapmaz. Nasıl geçer diye düşünürsünüz?
Şimdi de korkuyorsunuz, tehdit etti, kaybedecek birseyim yok dedi diye.

Ben anlamıyorum biri 3 tane ruhsatsız silahı olan adamla evliliğine devam eder, diğeri canıyla tehdit edilmesine rağmen, o adamın çocuklarına bakıcılık yapmaya devam eder.

Hayatlarınızı bu kadar hiçe saydırmayın biz yazıp geçiyoruz siz yaşıyorsunuz o psikopat adamlarla.

Konu sahibi umarım iyisinizdir de bu yaşadıklarınız ders olur size.
İyiyim canım tartışmayın sizde lütfen üzülüyorum.. Hiç birinizi tanımıyorum ama Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.. Dersimi aldım hiç sıkıntı yok sütten ağzım yandı üfleyerek değil buzluğa atıp dondursam bile içmem yani.... Yarın boşanma davası açıyoruz

Canım kaç kurtar kendini, pompalıyla peşinden koşmuş, kapıları kırmış, boğazını sıkarak seni yatağa fırlatmış, her yerini morartmış….😱😱😱 asla dönme…canını sokakta mı buldun, yazık değil mi sana…lütfen geri dönme…bitir bu işi, boşan.
Çok saol yarın boşanma davası açıyoruz

Çok teşekkür ederim destegin için yaşamadıkları için anlamıyor bazıları... O an ayagımda çorap bile yok sokağa çıktım ben kaçana kadar zaten vurup amacına ulaşırdı ben en azından sakinleşsin sonra kaçıp gideyim derdine düştüm onuda yaptım çok şükür yarın boşanma davası açıyorum 🙏

Neler yaşanıyor çevreden bir kişi de duyup ne oluyor diye bakmıyor. İyice umursamaz olmuşuz.

Back
X