• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Konu sahibi en baştan çok büyük hatalar yapmışsınız.keske herşeyin farkına varıp kaçmadan sağlıklı şekilde dusunseydin.ama bazen insan gerçekten dusunemiyor.hayati kararıyor.insaniz çok büyük hatalar yapıyoruz önemli olan artık bundan ders alman.

Bı yorumunu okudum 2 evlilik yapmış çocuklu bir beyle evlenilir mi diye konuda.pismanligini anlatmaya çalışmışsin.bundan ders alırsın inşallah.

O şiddet karşısında çoğu insan rol yapmaya bile korkabilir.sen en azından bunu yapabilmişsin.bir yorumunda darp raporu alacağız,şikayetçi olacagiz demişsin.en iyisini yaparsın.

İyiki hamilelik durumun yok.en azından bir avantajın var.suan sağlıklı düşünmen,sağlıklı olman mümkün değil çok ağır olaylar yasamissin.
Hemen destek almalisin.
En son bak ailende yanında olmuş inşallah daha iyi olur herşey.

Umarım tekrar aynı yanlısı yapmazsın.
Bosanman o camiden kurtulman zor olabilir ama pes etme.ikna etme,korkutma, şantaj gibi durumlar olsa da vazgeçme.

Unutma senin canından kıymetli değil.kurtulduguna şükret.
Çokkkl teşekkür ederim yorumun için desteğin için her şey yolunda ondan 1500 km uzaktayım çok şükürrr... Vazgeçmem istediğini yapabilir canımı almaya kast eden adam şantaj yapsa nolur yapmasa nolur artık dönüş yok yarın boşanma davası açıyoruz canım benim

Canım ben ilk eşimden kaçıp kurtuldugumda hastanede açtım gözümü.
Çok şükür sen bunu yaşamadan kurtulmussun.
Ama ertesi gün ne oldu biliyor musun.
O eşim olacak,ben hastanede o halde yatarken annemi aradı.
Anneciğim ben eşimi çok seviyorum.biz ayrılamayız.biz çok iyiyiz.karimi verir misin telefona dedi.

Aman diyeyim.gercekten kendin için o adam ne derse,ne yaparsa geri dönme.ailenle yeniden başla.hayatini yasa.
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbım bir daha yaşatmasın hem sana hem de hepimize :( adam dünyayıda serse önüme dönüp bakmam yüzüne bitti boşanma davası açıyoruz yarım

sanki türkiyede yaşamıyormuş gibi yorumlar yapmışsınız da adamın sakinleşmesini beklemekten başka ne yapacaktı
yurt dışında tecavüzcüyle bile anlaşma yapın suyuna gidin sakinleştirmeye çalışın diye eğitim veriliyor
gerçi siz de haklısınız bağırmadıysan sen de istiyorsun ülkesinde yaşıyoruz
en baştan böyle kromagnonlara yaklaşmayacaksınız

Kızlar merhaba konularımı biliyorsunuz.. Son durumları merak eden arkadaşlarım var burda :) sizlere yazdığım günün akşamı yani 2 gün önce eşimle fena tartıştık alkol aldı evi birbirine kattı içki şişelerini masaya vurmaya bağırmaya başlayınca bana zarar vermesin diye ben odaya kaçtım kapıyı kitledim aç dedi açmam dedim o ara polisi annemi birilerini aramaya çalıştım o ara kapıyı kırdı telefonu aldı benimdr boğazımdan tutup yatağa fırlattı.. Uzatmak istemiyorum sizi sıkmayayım. Dövüştük kolum morardı ayağımın üzeri mor...bende ona tekme attım kendimi korumak için daha sonra sen 2 dk bekle diyip silahına sarıldı adını söylemek istemiyorum şu kocaman olan silahlardan var ya :KK43: korktum beni öldürmesinden dışarı attım kendimi silahı bıraktı koştu dışarı tamam içeri geç rezil etme millete birsey yapmıcam sakinleşelim felan zorla içeri soktu bağır çağır tabi neyse ben 2 dk uzanmıştım elim ayağım titriyordu uyuyakalmışım 2 saat sonra beni dürterek uyandırdı kalk konuşacaz diye korktum neyse kalktım konuştuk bağır bağır en son sakinleştirici ilaç almış siniri yatıştı biraz gecenin sonunda güldü felan bir şey olmamış gibi bende aynısını yaptım yeter ki şu gece bitsin sabah çözecem bu işi dedim içimden neyse sarıldık uyuduk bir şey olmamış gibi tabi benim şarteller atmış dönüşü yok... Ablamla küstük şans ya bugun yaşadığım memlekete geldi annemde barışın ne var sanki felan dedi barıştık neyse durumumu felan sordu tabi ben bu olayları annneme anlatmıştım sabah, akşamda ağlayarak ablama anlattım oda morlukları silahı felan duyunca abimi aradı konuştu bende ağladım özür diledim abim o sinirle 15 saatlik yolu çıktı geldi şuan uyuyor uyanınca kıyamet kopacak annemi beni götürecekmiş boşanma davası açacakmış telefondan duyduğum kadarıyla bakalım neler olacakkk dua edin kızlar bana lütfen
Ya bakın siz öldürülmeyi çok umursamıyo olabilirsiniz ama siz öldükten sonra biz ülkece kafayı yiyoruz. Sadece bunu söylemek istiyorum. Boşanmak için başkalarının mı ittirmesi lazım artık boşanın hayatınız adına başklrı karar veriyo daha nolduğunu bile tam bilmiyosunuz cdden ne bekliyosunuz boşanmak için ölmeyi mi ?

Kızlar merhaba konularımı biliyorsunuz.. Son durumları merak eden arkadaşlarım var burda :) sizlere yazdığım günün akşamı yani 2 gün önce eşimle fena tartıştık alkol aldı evi birbirine kattı içki şişelerini masaya vurmaya bağırmaya başlayınca bana zarar vermesin diye ben odaya kaçtım kapıyı kitledim aç dedi açmam dedim o ara polisi annemi birilerini aramaya çalıştım o ara kapıyı kırdı telefonu aldı benimdr boğazımdan tutup yatağa fırlattı.. Uzatmak istemiyorum sizi sıkmayayım. Dövüştük kolum morardı ayağımın üzeri mor...bende ona tekme attım kendimi korumak için daha sonra sen 2 dk bekle diyip silahına sarıldı adını söylemek istemiyorum şu kocaman olan silahlardan var ya :KK43: korktum beni öldürmesinden dışarı attım kendimi silahı bıraktı koştu dışarı tamam içeri geç rezil etme millete birsey yapmıcam sakinleşelim felan zorla içeri soktu bağır çağır tabi neyse ben 2 dk uzanmıştım elim ayağım titriyordu uyuyakalmışım 2 saat sonra beni dürterek uyandırdı kalk konuşacaz diye korktum neyse kalktım konuştuk bağır bağır en son sakinleştirici ilaç almış siniri yatıştı biraz gecenin sonunda güldü felan bir şey olmamış gibi bende aynısını yaptım yeter ki şu gece bitsin sabah çözecem bu işi dedim içimden neyse sarıldık uyuduk bir şey olmamış gibi tabi benim şarteller atmış dönüşü yok... Ablamla küstük şans ya bugun yaşadığım memlekete geldi annemde barışın ne var sanki felan dedi barıştık neyse durumumu felan sordu tabi ben bu olayları annneme anlatmıştım sabah, akşamda ağlayarak ablama anlattım oda morlukları silahı felan duyunca abimi aradı konuştu bende ağladım özür diledim abim o sinirle 15 saatlik yolu çıktı geldi şuan uyuyor uyanınca kıyamet kopacak annemi beni götürecekmiş boşanma davası açacakmış telefondan duyduğum kadarıyla bakalım neler olacakkk dua edin kızlar bana lütfen
Gir darp raporu al

Şu foruma 143536 senedir üyeyim, beğeni aldığım için hesabıma para yatmadı henüz.
Benim için buradaki dünya ile gerçekteki dünya bir. Çünkü ben aynı benim. Elalem konuşacak diye oturup bir ömrü çarçur etmem. Siz neden ediyorsunuz?

Babanız sizi zorla mı evlendirdi? Hiç sanmıyorum.
"Seçtin, çekeceksin" diye bir şey yok. Gencecik kadınsınız diye tahmin ediyorum. Hayatınızı babanızın 30 sene öncede kalan aklına göre yaşamak zorunda değilsiniz.

Elalem dediğiniz de babanızın ta kendisi. Kendisi başkalarının elalemi olmayan insanlar "elalem ne der" diye düşünmezler çünkü. Kendi onun bunun arkasından konuşacak olmasa kızının arkasından konuşulacağını düşünmez.
Kusura bakmayın ama böyle bir adam babam dahi olsa ciddiye almam.
O sizi düşünmüyor, siz neden onun söylediklerini önemseyesiniz? İsteseniz "ehh yeter be" dersiniz. Sadece henüz o noktaya gelmemişsiniz.

Buradaki insanlar da siz o noktaya gelmeyi beklemeyin, yıpranmayın, düzelmeyecek bir şey için kendinizi paralayıp yıllarınızı heba etmeyin diye yorum yapıyorlar.
O kadar yorumdan sonra "bunlar böyle işte" demeniz hoş mu? Biz de mi "otur çek" deseydik? O zaman teşekkür ederdiniz belki.

bence bazı üyeler bu tip konuları çözüm bulup akıl almak için değil sadece içindeki öfkeyi dökmek için yazıyor. yani eşleri, eş aileleri hatta kendi aileleri ile iletişim kuramıyorlar yada kurmak istemiyorlar. buraya yazıp tüm sinirlerini çıkarıp sonra hayata devam ediyorlar gibi geliyor bana.
çünkü çözüm bulmak için yazan insanın konularında da bir gelişme oluyor gerçekten.
tabi ki herkesin seçimi farklı. isteyen sadece içini dökmek için de yazar ama beğenmediği yorumlar görünce laf edilmesi hiç hoş değil. çünkü burada kadınların hepsi bir şekilde yardımcı olmak için çırpınıyor.

uzaklaştırma kararı da alın lütfen hemen. 1500 km uzaktayım demişsiniz ama herşey bir cinnete bakar. gelip bulması çok zor değil. olabildiğince kendinizi güvence altına alın.

Evlenince gecer dedim simdi uzagz die boyle yapiyor dedim kiskncligi tabi eski esinden kaynakli bi durum tabi siz bilmiyosunuz ki kadinin bunu nasil hale getirdigini. Bos falan deil dedim ya burasi farkli dısarısı farkli bi yer. Bosan diyosunuz ama aile oyle demiyo iste sabret vs
Canım sen hiç o kadını dinledin mi? Tamam 3 çocuğu bırakıp gitmiş olmasının hiçbir izahati yok, bir de şöyle düşün, ya kocan eski karısını böyle birine dönüştürdüyse? Makyaj yap dayak ye, dışardan yarım saat geç kal dayak ye, arkadaşlarınla buluş azar işit, kendi anana git kavga çıkarsın, anasının nazını çekme surat ye. Art arda doğurt 3 bebeyi, nefes aldırma. Böyle delirtilmiş birini tanıyorum, kendisi kaynanam olur. Art arda 4 çocuk doğurmuş, 5 yıl içinde . Çocuklarına sevgisi yok, hele eşime pek bi soğuktur. Eşimi anasız bırakandan Allah hesabını sorsun. Bi düşün bunları.

Konu sahibi boşanacak mı sizce? Başlıkta bile "sanırım" demiş.
Konuda "Darp raporu alacağım, dava açacağım, boşanacağım" gibi cümleler yok farkındaysanız.
Abisi gelmiş, abisi konu sahibini götürecekmiş, abisi boşanma davası açacakmış. Kocasıyla evli olan abisi sanki. Abisi gelmese 2 güne barışırdı eminim.
Gerçekten boşanmak isteyen insan tee buradan, ekran başından anlaşılıyor. Buradaki üyelerin tecrübelerini de yabana atmayın.
Umarım abisi zorlar da boşanır. Kendisine kalırsa barışır kesin.
Boşanıyorum yazmış artık döneceğini sanmıyorum hem dönerse kendi sonunu getirir
Benim kızdığım şey silah çekilen bir kıza bu kadar yüklenilmesiydi.
O çok farklı bir psikoloji işte.şok geçirmiş adamı daha fazla tahrik etmek istememiş ve birlikte uyumuşlar.
Zaten yapılması gereken bu.elinde silah olan bir adamdan o an kaçamazsın yada diklenemezsin.çekip vurur.adam delirmiş.
Ülkemizde cinayetlerin çoğu öfke cinayetidir.yani bir anlık .planlanmış cinayet çok azdır.
Araştırabilirsin .o yüzden o anda yapılması gerekeni yapmış .
Tersi tepki gösterse Allah korusun feci sonuçlar olabilirdi.
Ben zaten kızın yanlış bir evlilik yaptığını söylüyorum söyledim de.2 çocuklu adamla işi olmamalıydı gencecik kız zaten aile de istememiş bu evliliği çok haklılar !
Olan olmuş ama bundan sonrası önemli .bunu vurgulamak istedim.kıza sen şöyle hata yaptın böyle davrandın demekle yardımcı olunmuyor.herkes maalesef aklını kullanamıyor .

Canım sen hiç o kadını dinledin mi? Tamam 3 çocuğu bırakıp gitmiş olmasının hiçbir izahati yok, bir de şöyle düşün, ya kocan eski karısını böyle birine dönüştürdüyse? Makyaj yap dayak ye, dışardan yarım saat geç kal dayak ye, arkadaşlarınla buluş azar işit, kendi anana git kavga çıkarsın, anasının nazını çekme surat ye. Art arda doğurt 3 bebeyi, nefes aldırma. Böyle delirtilmiş birini tanıyorum, kendisi kaynanam olur. Art arda 4 çocuk doğurmuş, 5 yıl içinde . Çocuklarına sevgisi yok, hele eşime pek bi soğuktur. Eşimi anasız bırakandan Allah hesabını sorsun. Bi düşün bunları.

Üyenin bunları düşündüğünü zannetmiyorum
Kadını başka adamlarla gezen kötü adam olarak bellemiş bir kere
Hatta kocasının psikopatça kıskanç oluşunu eski eşine bağladığı 3 4 yorumunu okumuştum
Eşi eski eşi yüzünden bu kadar kıskançmış
Buna anlayış göstermiş yani
Ah o kötü kadın ne yaptı da Kemalimi delirtti modunda

Üyenin bunları düşündüğünü zannetmiyorum
Kadını başka adamlarla gezen kötü adam olarak bellemiş bir kere
Hatta kocasının psikopatça kıskanç oluşunu eski eşine bağladığı 3 4 yorumunu okumuştum
Eşi eski eşi yüzünden bu kadar kıskançmış
Buna anlayış göstermiş yani
Ah o kötü kadın ne yaptı da Kemalimi delirtti modunda
Ben de onu diyorum, kimin kimi delirttiği konusunda işler tam tersi olabilir. Kadınlar da insan, erkekler bi kadın yüzünden ayıya dönüyor da kadınlar melaike mi ki hiç bozulmasınlar? Kötü kadın dediği rahatını bozup 3 çocuk doğurmuş, şu zamanda herkes doğum kontrol yöntemlerini pekala bilir, kaynanam zamanında da vardı bu yöntemler, belli ki seçme şansı verilmemiş. Göz göre göre 3 çocuk. İnsan düşünür.

valla bizim iş yerinden tanıdığımız bir adam var. karısına değil dışarı çıkmak perde açtırmamış. ailesi ile aynı apartmana tıkıp sadece çocuk yapmayı becermiş.
kadın nasıl işkenceler çektiyse çocuklarını bırakıp gitti. çalışma arkadaşları şahit kadının kaçıp canını kurtardığına.
bir insanın içinde o psikopatlık duygusu yoksa kim ne yapsa onu çıkaramaz açığa bence zaten.
neden kadınlar eşlerinden her gün şiddet görüp suçluya, caniye, psikopata dönüşmüyor da hep erkekler zalim kadınlar yüzünden buna dönüşüyor ?
çünkü o adamlar zaten suçlu, zaten zalim.

Evet dinledim canmm esi askerdeyken arkdsyla birliktelik yasams kadni ailesi dovmus bnu yptgi icn esimde onu gebertmemesi icn kimse ona bsy dmemis bosninca ckms ortaya her koyun kndi bacagndn asilir o kadin hicbir sekilde kimseyi haketmiyo suan hakettigi yerde merak etmeyn esim sucsz deyip korumuyrm onu da hatalari vr

Ne hikmetse darp raporu alınmamış. Oysa ilk alınacak şeydi. Belli ki abinin yöntemleri kullanılacak. Sonra yazınca suçlu biz oluyoruz. Çok da yazmaya gerek yok o yüzden. Beddua almaya da gerek yok.
Siz hala bu konuya yazıyor musunuz hanım efendi ?

Evet dinledim canmm esi askerdeyken arkdsyla birliktelik yasams kadni ailesi dovmus bnu yptgi icn esimde onu gebertmemesi icn kimse ona bsy dmemis bosninca ckms ortaya her koyun kndi bacagndn asilir o kadin hicbir sekilde kimseyi haketmiyo suan hakettigi yerde merak etmeyn esim sucsz deyip korumuyrm onu da hatalari vr
Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım. Forum kurallarında da yazar bu.

Back
X