Bilmiyordum ne yapmam lazımAdam ayarsız evliliğe uygun değil. Büyü konuları yasaktır sitede
Böyle gitmez biliyorum ben yıpranıyorum olan bana oluyor.ne kadar kabullenmek istemesekte bazı ilişkilerin süresi dolmuş oluyor bu sadece evlilikte değil arkadaşlık ilişkilerinde de öyle,iş ilişkilerinde de
ilişkinizin süresi bitmiş malesef,
kesinlikleBöyle gitmez biliyorum ben yıpranıyorum olan bana oluyor.
Maalesef çok uğraşan insan var böyle şeylerle.Dünyanın sonuna geldik nerdeyse hala büyü müyü inanan var ya. Ayrıca da yasak
Siz bunlara inandıkça hiçbir ilişkinizde huzur da mutlulukta bulamazsınızMaalesef çok uğraşan insan var böyle şeylerle.
Evet çok tecrübe sahibi oldum sayesinde. Şansım çocuğumun olmaması. Aramızda bi bağ olmayacak. Ama psikopatlık var rahatsız ederim demişti daha önce. İnsallah uğraşmaz ayrıldıktan sonra.kesinlikle
yol yakınken bitirin,çocuğunuz yokmuş sanırım bi bağınız kalmyacak
hiç üzülmeyin bunlar size tecrübe olur
mesela benim çok iyi olduğum bi grubum vardı şimdi o gruptan kimse kalmadı
ilişkimizin süresi doldu sadece birbirmizden öğrendiklerimizle kaldık
yapmayın ama herkesin dediği gibi hem yasak hem de inanmayınMaalesef çok uğraşan insan var böyle şeylerle.
E canım sen de inanıyorsun ama eşinin büyülendiğine falan. Konunu büyüden sonrasını okumadım ama insanların kötü olması için böyle doğaüstü güçlerin etkisi altında olmasına gerek yok.Maalesef çok uğraşan insan var böyle şeylerle.
İnşallahEvet çok tecrübe sahibi oldum sayesinde. Şansım çocuğumun olmaması. Aramızda bi bağ olmayacak. Ama psikopatlık var rahatsız ederim demişti daha önce. İnsallah uğraşmaz ayrıldıktan sonra.
Ben inanmıyorum ama var böyle şeyler gerçek yaşanıyor. Onlarda kendini kaptırmış. Ben Allah’a sığınıyorum.Siz bunlara inandıkça hiçbir ilişkinizde huzur da mutlulukta bulamazsınız
Hem.inanmayip hem nasıl var gerçek yaşanıyor diyebiliyorsunuz. 1 cümlede 2 çelişki...Ben inanmıyorum ama var böyle şeyler gerçek yaşanıyor. Onlarda kendini kaptırmış. Ben Allah’a sığınıyorum.
Anlatamıyorum sanırım Peygamberimize bile yapılmış o zamanlardan beri var böyle şeyler . Ben onlar gibi korkmuyorum sadece . Allah’a sığının dedim ona dua edin.Hem.inanmayip hem nasıl var gerçek yaşanıyor diyebiliyorsunuz. 1 cümlede 2 çelişki...
Artık sanmıyorum düzelmiyor çünküBir sürü şeyini yakalamışsın . Düzelceğini mi sanıyosun ?