Kızlaar yardımınıza ihtiyacım var?

egtmcanne

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
363
74
31
Merhaba kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Şimdi şöyle; benim sat 5 ekimdi Reglim 10 undan bitti, 12 sinde laboquick marka ovualsyon testine başladım. 18 inde pik oldu t çizgisi c den daha koyuydu. 19 da silikleşmeye başladı. O günleri de değerlendirdim. 18 in görselini buraya bırakıcam.buraya kadar hersey normaldi. Hatta catlama günü baya kaşık ağrısı yaşadım. 24 ünde yani yumurtlamadan 6 gün sonra tekrar ovulsyon yaptım. Baya siliklesmişti o güne kadar ama o gün tekrar iki çizgi eşit oldu. Tekrar yumurtlamadaki gibi kasık ağrısı yaşadım. Şimdi 18 yumurtlama diye baz alırsam bugün yaptığım test gebelik varsa çıkmalıydı. 24 te ilişki olmadı en son 21 de oldu. Size sorum şu 21 deki ilişkiden 24 te döllenme olur eğer yumurtlama ise. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin sma süreci anlatmanız için açıkladım. Lütfen yaşayan bilen varsa biri beni bilgilendirsin.

Eklentiler

• 5C30F5C8-B883-4300-BDEA-82A5B3B67E5F.jpeg
    206,4 KB · Görüntüleme: 21
21 inde olan ilişkiden 24 ü de yumurtlama ise, sperm canlı kalabilir ve döllenme olabilir mi? Sorum buydu orda eksik yazmışım. :)

14. Gun pik gibi digeri sanki hafif silik. Spermler 72 saat yaşayabiliyor. Denk gelirse olabilir
Yumurtlamadan bir gün önce ve bir gün sonrayı ve ondan önce ve sonra 1 gün arayla değerlendirdik. Ben bu ay umutluydum ama test yaptım kaset sonradan silik bi çizgi çıktı bi saat sonra falan. Erken gebelik testi de negatif çıktı. Adete 4 gün var

Adet gecikmesini bekle bence. Hakkında hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…