Dsha adet olmadin bekle bakalim dahaTakvim her zaman doğru göstermez çok düzenli adet olsak bile. Ovualsyon testi daha güvenilir. Ama ben ovulasyon testi yaptım bu ay ve pik günlerini de değerlendirdim niye böyle oldu bilmiyorum. Bi problem de yok aslında en son eylülde kontrole gitmiştim.adet düzensizliğim olduğu için kullandım ovulasyonu da.
Aynen bekliyorum bakalım. Pazartesi de kan veririm netleştiririm ona göre artık sökülsün diye ilaç alırım.Dsha adet olmadin bekle bakalim daha
5 Ekim de olmuştum en son. Geçti aslında günüm.Dsha adet olmadin bekle bakalim daha
Testi ne zaman yaptin5 Ekim de olmuştum en son. Geçti aslında günüm.
Bence gelmeden hic bir ilac almaAynen bekliyorum bakalım. Pazartesi de kan veririm netleştiririm ona göre artık sökülsün diye ilaç alırım.
Dün ve bugün yaptım. İkisi de sonradan çizgi çıkardı. Öncesinde çıkmıyordu yoksa tertemizdi.Testi ne zaman yaptin
Erken gebelik testi yaptin mi yoksa kaset miDün ve bugün yaptım. İkisi de sonradan çizgi çıkardı. Öncesinde çıkmıyordu yoksa tertemizdi.
Predictor test dene canmDün ve bugün yaptım. İkisi de sonradan çizgi çıkardı. Öncesinde çıkmıyordu yoksa tertemizdi.
Ya aslında mantıklı olan o ama kaşık ağrıları çok rahatsız ett beni. Geç döllenme oldu desem catlama da hemen oldu. Bi de 24 ye testim pozitifti acaba o mu döllendi desem ona göre bile hesaplandığımda bugün adet olmam gerekirdi. Benim normalde hep gecikir ama yumurtlamaya göre hesaplıyorum.Bence gelmeden hic bir ilac alma
Kaset yaptım erken yapmadım.Erken gebelik testi yaptin mi yoksa kaset mi
Yarın bulursam onu alıp denicem. Böyle beklemek de o kadar stresli ki.Predictor test dene canm
Dimi yaa bende çok stresliyiö bu araYarın bulursam onu alıp denicem. Böyle beklemek de o kadar stresli ki.
Senin gecikme mi var yoksa adete daha var mı?Dimi yaa bende çok stresliyiö bu ara
Bence yumurtaya gore hesaplama bak ben 6pik oldum 20adet olmam gerek ama ben 23 yada 24de oluyorumYa aslında mantıklı olan o ama kaşık ağrıları çok rahatsız ett beni. Geç döllenme oldu desem catlama da hemen oldu. Bi de 24 ye testim pozitifti acaba o mu döllendi desem ona göre bile hesaplandığımda bugün adet olmam gerekirdi. Benim normalde hep gecikir ama yumurtlamaya göre hesaplıyorum.
Ben 35 37 günde bir oluyorum ortalama ama ona göre hesaplamadım. Bi de yumurtlamadan 14 16 gün sonra adet olunur denir ya hep bu yüzden öyle hesaplıyorum.Bence yumurtaya gore hesaplama bak ben 6pik oldum 20adet olmam gerek ama ben 23 yada 24de oluyorum
Daha var canımSenin gecikme mi var yoksa adete daha var mı?
Ben 35 37 günde bir oluyorum ortalama ama ona göre hesaplamadım. Bi de yumurtlamadan 14 16 gün sonra adet olunur denir ya hep bu yüzden öyle hesaplıyoru
Daha vakit var o zaman yarin bi test patlat hep bitlikte sevinelim yumurtlamadan 2gun sonra sende kasik agrisi oldu muBen 35 37 günde bir oluyorum ortalama ama ona göre hesaplamadım. Bi de yumurtlamadan 14 16 gün sonra adet olunur denir ya hep bu yüzden öyle hesaplıyorum.
Yumurtlamadan sonraki gün aşırı oldu. Sağ kaşık ve bacak ağrısı hatta ağladığımı hatırlıyorum ağrısından. Sonra bi süre devam edip geçti. Ta ki son bi kaç güne kadar. Hadi insallah vardır hepimizinDaha vakit var o zaman yarin bi test patlat hep bitlikte sevinelim yumurtlamadan 2gun sonra sende kasik agrisi oldu mu
Canım bı kaç farklı marka test dene predictor alacaksan bı tane de comford al mesela yanına bazen testler yanlış pozitif gösterebiliyor iki farklı testte de pozitif görürsen aklında daha az soru işareti kalır umarım hamilesindirYarın bulursam onu alıp denicem. Böyle beklemek de o kadar stresli ki.
Tmm cnm guzel haberlerini bekliyorumYumurtlamadan sonraki gün aşırı oldu. Sağ kaşık ve bacak ağrısı hatta ağladığımı hatırlıyorum ağrısından. Sonra bi süre devam edip geçti. Ta ki son bi kaç güne kadar. Hadi insallah vardır hepimizinyaparsam sonucu yazarım mutlaka