Çok teşekkür ederim umarımCanım bı kaç farklı marka test dene predictor alacaksan bı tane de comford al mesela yanına bazen testler yanlış pozitif gösterebiliyor iki farklı testte de pozitif görürsen aklında daha az soru işareti kalır umarım hamilesindir
Bence de erken gebelik testi yapın bize de haber edinÇok teşekkür ederim umarımdediğiniz gibi yapiyim yarın fırsatım olursa alıp yapıcam.
Bide benim testime bakar mısınız cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki oldu tutar mı ki acaba ve pik olmuş mu testimÇok teşekkür ederim umarımdediğiniz gibi yapiyim yarın fırsatım olursa alıp yapıcam.
sizin pazartesi öğle pik gibi Salı da catlamıs gibi duruyor:) henüz yapmadım test yapınca yazarım sonucuBide benim testime bakar mısınız cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki oldu tutar mı ki acaba ve pik olmuş mu testim Eki Görüntüle 3500969
yumurtlamanın ilk ve ikinci gününü değerlendirin. ben öyle yapmıştım ilk denemede hamile kalmıştım.Yumurtlamadan bir gün önce ve bir gün sonrayı ve ondan önce ve sonra 1 gün arayla değerlendirdik. Ben bu ay umutluydum ama test yaptım kaset sonradan silik bi çizgi çıktı bi saat sonra falan. Erken gebelik testi de negatif çıktı. Adete 4 gün var
Benim yumurtlama bir gün sürdüğü için sonraki gün catladı zaten. Bir dahakine öyle yapayım garanti olsun. :)yumurtlamanın ilk ve ikinci gününü değerlendirin. ben öyle yapmıştım ilk denemede hamile kalmıştım.
Şu an adetim geceli çok oldu yumurtlamaya göre. Ama ne oldum ne de gebelik testlerim pozitif. Normalde 14 gün sonra olmak gerekir ortalama. Anlayamadım sebebini. Acaba kist falan mı oluştu.yumurtlamanın ilk ve ikinci gününü değerlendirin. ben öyle yapmıştım ilk denemede hamile kalmıştım.
hayır kötü düşünmeyin ya neden kist oluşsun. ilk denemeden olmayabilir bir sonraki ay tekrar yaparsınız ama ilk günü ve ikinci günü değerlendirinŞu an adetim geceli çok oldu yumurtlamaya göre. Ama ne oldum ne de gebelik testlerim pozitif. Normalde 14 gün sonra olmak gerekir ortalama. Anlayamadım sebebini. Acaba kist falan mı oluştu.
Bende pco vardı yıllar önce. En son eylülde kontrole gittiğimde bi sorun olmadığını söylemişti doktor. Acaba o mı tekrarladı diye düşünmeye başladım. Normalde gecikir genelde günlerim. Geçen ay düzenli oldu. Bu ay da yumurtlamaya göre 30. Gün olmam gerekirdi ama bi hafta geçit ğzerinden hala olmadım. Ovualsyon testi de ilk defa kullandım yanlış mı yaptım bi yerde anlamadım ya.hayır kötü düşünmeyin ya neden kist oluşsun. ilk denemeden olmayabilir bir sonraki ay tekrar yaparsınız ama ilk günü ve ikinci günü değerlendirin
Gebelik testlerimde de sürekli sonradan çizgi çıkıyor bi saat sonra falan.yumurtlamanın ilk ve ikinci gününü değerlendirin. ben öyle yapmıştım ilk denemede hamile kalmıştım.
Test yaptınız mııııGebelik testlerimde de sürekli sonradan çizgi çıkıyor bi saat sonra falan.
Bu sabah kaset yaptım erken gebelik testi alamadım çıkmadığım için bugün. Kasette de iki saat sonra silik çizgi gördüm. Sabah yaptım ilk on dakika göremedim sonra uyudum uyandığımda silik bi çizgi vardı. Ama tabi ilk on dakka çıkmadığı için kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum. Kasıklarım çok ağrıyor bugün. Dogruldugumda karnımda ksıklarımda bir şeyler batıyor gibi oluyor ama olmadım hala. Gebelik yoksa regl olsam da rahatlasamTest yaptınız mıııı
Hiç test almayıp pazartesi kan vermeyi düşünüyorum.Test yaptınız mıııı
Kuruma çizgisi olabilir evet bence de pazartesi kan verin en temizi rahatlarsınız en azından net sonuç olur hayırlısı olsun inşallah gebesinizdirBu sabah kaset yaptım erken gebelik testi alamadım çıkmadığım için bugün. Kasette de iki saat sonra silik çizgi gördüm. Sabah yaptım ilk on dakika göremedim sonra uyudum uyandığımda silik bi çizgi vardı. Ama tabi ilk on dakka çıkmadığı için kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum. Kasıklarım çok ağrıyor bugün. Dogruldugumda karnımda ksıklarımda bir şeyler batıyor gibi oluyor ama olmadım hala. Gebelik yoksa regl olsam da rahatlasam
Aminnn insallah. Sizin de gönlünüzce olsun insallahKuruma çizgisi olabilir evet bence de pazartesi kan verin en temizi rahatlarsınız en azından net sonuç olur hayırlısı olsun inşallah gebesinizdir
Amin inşallahAminnn insallah. Sizin de gönlünüzce olsun insallah