- 14 Ağustos 2014
- 841
- 578
- 128
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
valla çok haklısınız ama oda aynı şeyi defalarca bana yaptıTatli dille diyceksin o Zaman bizde yasadik ayni seyi. Hayatim ben o kizdan rahatsiz oldum dedim neden bile demeden sildi. Kiza saldiraya gerek yoktu yani.
valla çok haklısınız ama oda aynı şeyi defalarca bana yaptı
valla çok haklısınız ama oda aynı şeyi defalarca bana yaptı
oda aynısını bana yaprdı hemde heep ben hep onu seçtim ve ben bunu sadece bir kere yaptım
Burda bir parantez acmak istiyorum. erkek milleti degil bende öyleyim. Sevdigim Adam benim haberim olmadan is yerimden birine mesaj atacak bu sekilde ardindan ya o ya ben diyecek is arkadasimi sevmesem dahi seni secmiyorum is arkadasimi seciyorum derdim. Is arkadasim kötü niyetli dahi olsa !!!!Cünkü sevdigim Adam benim arkamdan is cevirmemeli. Bi sorunu varsa bana söylesin ben cözerim onu . Ayrica da resmimi begendi diye is arkadasim ona tavir alacak degilim. Günü geldi mi bana acilirsa sayet cevabini veririm. olur biter.
Ben konu sahibini hakli fakat davranisini haksiz buldum. Erkek arkadasin bence en mantiklisini yapmis.
Ayrica secime zorlamakta ne demek yaaa Adam kac yasina gelmis kime nasil davranacagini biliyordur. Askinmdan ölsemde sayet böyle bir durumda bende ayrilirdim, ACIK VE NET. Erkek arkadasini cok iyi anliyorum.
Gerçek hayatla tanıştığında tekrar görüşelim canım. Malesef kimse öyle iş arkadaşı yok okul arkadaşı falan değil. Evli adamları bile ayartma peşindeler. Bu zamanda senin olana sahip çıkacaksın yada böyle yemeyenin malını yerler güzelim.
2009 kadar inmiş iftira atıyo ortda işteBöyle bir konuma sokulmamalı kimse. Ne demek ya o ya ben? Yani aynı kulvarda bile değilsiniz, ya annen ya ben, ya arkadaşın ya ben...Biri diğerinden daha önemli olduğu için değil ama ya ikisini de istiyorsam?
Ayrıca burada erkek arkadaşınız eklemiş, ekledikten sonra bir şeyleri beğenmesi çok mu anormal? Beğeni aşığım anlamına gelmiyor. Niyeti kötü bile olsa bunu daha bariz göstermesi gerek bence.
2009 kadar inmiş iftira atıyo ortda işte
gerçekten öylee zaten dedmimi kız böyle dedi o iftirayı duyduğum an işte dedim işte ortada saçim seçim diyosunuzda onda tamam silerim dese sinirim geçince düzgünce anlatsaydı çünkü çok sinirlydmGerçek hayatla tanıştığında tekrar görüşelim canım. Malesef kimse öyle iş arkadaşı yok okul arkadaşı falan değil. Evli adamları bile ayartma peşindeler. Bu zamanda senin olana sahip çıkacaksın yada böyle yemeyenin malını yerler güzelim.
gerçekten öylee zaten dedmimi kız böyle dedi o iftirayı duyduğum an işte dedim işte ortada saçim seçim diyosunuzda onda tamam silerim dese sinirim geçince düzgünce anlatsaydı çünkü çok sinirlydm
ama herşeye rağmen benim yanımda durmalıydı ben öyle yaprdm onu kimseye ezdirmedim ben adam bana bi slm yazardı hemen sevgilime msj atma derdibizde diyoruz ki onun iftira edebilmesini sen sagladin arkadasimmmmmm
derim ve dedim ben yapıyorum o yapmıyo kaç yılık arkdşlarımı sildim bensenin erkek arkadasin secim yapmak zorunda biraksa tamam silerim mi dersin?
Gerçek hayatla tanıştığında tekrar görüşelim canım. Malesef kimse öyle iş arkadaşı yok okul arkadaşı falan değil. Evli adamları bile ayartma peşindeler. Bu zamanda senin olana sahip çıkacaksın yada böyle yemeyenin malını yerler güzelim.
ama herşeye rağmen benim yanımda durmalıydı ben öyle yaprdm onu kimseye ezdirmedim ben adam bana bi slm yazardı hemen sevgilime msj atma derdi
derim ve dedim ben yapıyorum o yapmıyo kaç yılık arkdşlarımı sildim ben
herkes herkesi ayartıyor tek bir erkeğe dahi güvenim yok artık en güzelini getir önüne bak gör seviyormuAdam da ayarmasin canim. Iki yavsayan citirla ayaracaksa cehenneme kadar yolu var. Evet gercek dunyada yasiyorum. Esimle ben is dolayisiyla ayriyiz aktif calisma hayatimiz var. O baska kadinlara bakicak mi diye stresle gecieremem omrumu.
e peki şimdi ne yapmalıyım asla msj atmam onahata sende. Arkadasini neden siliyorsun neden taviz veriyorsun? Ayrica da erkekle kadinin söyleme tarzi bir degil bir olmamali. Kafani calistirmak zorundasin bir kadin olarak.
herkes herkesi ayartıyor tek bir erkeğe dahi güvenim yok artık en güzelini getir önüne bak gör seviyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?