kızlaar :(( iftiraa

Gerçek hayatla tanıştığında tekrar görüşelim canım. Malesef kimse öyle iş arkadaşı yok okul arkadaşı falan değil. Evli adamları bile ayartma peşindeler. Bu zamanda senin olana sahip çıkacaksın yada böyle yemeyenin malını yerler güzelim.

sahip mi cikmis oldu bu durumda? Gercek hayatla tanistigim icin böyle bir strateji gelistirdim zaten canim istiyosan suan görüsebiliriz

2009 kadar inmiş iftira atıyo ortda işte

gerçekten öylee zaten dedmimi kız böyle dedi o iftirayı duyduğum an işte dedim işte ortada saçim seçim diyosunuzda onda tamam silerim dese sinirim geçince düzgünce anlatsaydı çünkü çok sinirlydm

Seçim yaptırmak ne demek ya çocuk gibi davranmissin yorumları okuyamadim ama cogu kişiyle aynı fikirde olduğumu düşünüyorum böyle davranmaya devam ettikçe kaybeden sen olursun. Sevgilinle arada iletişim bozukluğu ve güvensizlik var sanırım eğer sevgiline güveniyor olsaydın onunla konuşmayı secerdin.
Ayrıca bir adam seni sevmiyorsa agzinla kuş tut umrunda olmaz yapacağını yapar seviyorsa o kıza gereken cevabı verir zaten bu şekilde davranarak kendinden sogutursun. Sevgilini çok küçük dusurmussun

Adam da ayarmasin canim. Iki yavsayan citirla ayaracaksa cehenneme kadar yolu var. Evet gercek dunyada yasiyorum. Esimle ben is dolayisiyla ayriyiz aktif calisma hayatimiz var. O baska kadinlara bakicak mi diye stresle gecieremem omrumu.

ama herşeye rağmen benim yanımda durmalıydı ben öyle yaprdm onu kimseye ezdirmedim ben adam bana bi slm yazardı hemen sevgilime msj atma derdi

derim ve dedim ben yapıyorum o yapmıyo kaç yılık arkdşlarımı sildim ben

hata sende. Arkadasini neden siliyorsun neden taviz veriyorsun? Ayrica da erkekle kadinin söyleme tarzi bir degil bir olmamali. Kafani calistirmak zorundasin bir kadin olarak.

Adam da ayarmasin canim. Iki yavsayan citirla ayaracaksa cehenneme kadar yolu var. Evet gercek dunyada yasiyorum. Esimle ben is dolayisiyla ayriyiz aktif calisma hayatimiz var. O baska kadinlara bakicak mi diye stresle gecieremem omrumu.
herkes herkesi ayartıyor tek bir erkeğe dahi güvenim yok artık en güzelini getir önüne bak gör seviyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…