- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
çokta olayın üstüne düşme bence bu seferde geri teper onları daha çok yakınlaştırırsın.vardı bi ara küsmüştük hepsini kaldırdık
bazen inada biniyor iş çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokta olayın üstüne düşme bence bu seferde geri teper onları daha çok yakınlaştırırsın.vardı bi ara küsmüştük hepsini kaldırdık
kıskanmak değil zoruma giden benim dediğimi yapmamasısen o kizi neden kiskaniyorsun? Senin sevgiline veya kendine güvenin mi yok?
giderse gider umrumda değil benim zoruma giden 2 günlükbiri için bana bağırmasıçokta olayın üstüne düşme bence bu seferde geri teper onları daha çok yakınlaştırırsın.
bazen inada biniyor iş çünkü.
demekki hoşuna gitti.sana bu kadar çıkıştığına göregiderse gider umrumda değil benim zoruma giden 2 günlükbiri için bana bağırması
kıskanmak değil zoruma giden benim dediğimi yapmaması
haklısın öncedn vardı foto falan kaldırdık küstüğümüz için ben nerden bileyim böyle olacak ve şimdi bahane ediyo annesi kızıyomuş ayıptır dye yapmadıKıza sinirleneceğine bence önce sevgiline sinirlen. Sevgilisi olduğunu anlasın diye yaptım diyorsun. Demek ki sevgilinin faceinde ilişki durumu falan görünmüyor ya da hiç beraber fotoğrafınız yok.. Başka kızları suçlamadan önce sevgilini sorgulamalısın bence..
iftirasına ne dersinsenin tavrın dogru değil,madem rahatsızlık duydun sevgilinle paylaşsaydın resimlerin begenılmesi kızın art niyetli oldugunu göstermez ki bence sen böyle düşünerek aslında art nıyetlı davranıyorsun
bende öyle düşünüyorum sonsuza dek bittiCanım kızda gözü varmış demek ki! Çok üzülerek söylüyorum ama erkek milleti böyle işte. Birisi yeşil ışık yaktı mı herşey unutuluyor. Ne yaşanmışlık kalıyor ne hatır...
Sevgilinize sil demeniz zaten bence problem. Koskoca adam kiminle arkadaş olacağını bilmiyor da sizden mi yardım istedi arkadaşlarını elemek konusunda? Demekki kızla bir derdi yok, arkadaş listesinde olmaktan rahatsız değil. Olsa zaten hallederdi. Burda size düşen sadece rahatsız olduğunuzu dile getirmek olmalıydı sevgilinize. Emir vermek, zorunda bırakmak değil.sevgilime söyledm silmedi msj atmak zorunda kladım çünkü bi sevgilisi olduğunu bilmeliydi bided gidip söylemediğim şeyleri söylüyo
iftirasına ne dersin
size böyle konuşmak kolay geliyo kızlar kaç yıllık bi emek var kız art niyetli belli sil dediysem silincek niye diğer kızları takmıyorumda bunu takıyorum çünkü kız ortada belli yanisenin sevgilin cocuk mu da senin dedigini yapsin?
evet haklısın ama çok sinirlenmiştim gerçektenKızla muhattap olmaman gerekiyordu. Kendini çok kötü duruma düşürdün. Erkek arkadaşın da bir anlık sinirle silmiştir. Sanmıyorum böyle kalsın.
herkese mesaj atamayız ben bu adamın sevgilisiyim ayağınız denk alın diye hangi birini engelliyeceksin... sevgilinde onlara karşı bir eğilim potansiyeli varsa çevresindekiler hiç bir şey yapmasada olacak olan olur...şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm sevgilime söyledim silmedi kitap için dedi bende kıza msj attım sevgilisi olduğumu bilsin ayağını denk alsın diye