• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaar :(( iftiraa

şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm

senin gidip kıza yazman saçma, sevgilinle konuşmadan yazman hele çok saçma, önce sevgilinle konuşman gerekirdi

Bence de haksızsın. Ergen falan demişsin kıza, o da normal olarak sevgiline söylemiş. Sevgilin de her erkek gibi, sorun çıkaranın değil mağdur olanın tarafını tutmuş.
Halbuki kimseye sezdirmeden gözlem altında tutsaydın, büyümeden kontrol altına alabilirdin.
2009 a kadar inip foto beğenen biri neden ergen diyorum çünkü dudağını uzatıp saçıyla yüzünü kapatan bi tip

ama bi kızın herşeyi beğenmesi ne demek niyeti belli gidip söylemediğim şeyleri söylemesi ne demek
sanki o kız erkek arkadaşının sevgilisi de sen aralarına girmişsin gibi davranmışlar sana
yaptığına doğru demiyorum ama erkek arkadaşının tavrı da hatalı

post: 36948165, member: 621593"]paylaştım kitap için ekledi diyo sil dedim silmedi msj attım
paylaştım kitap için ekledi diyo sil dedim silmedi msj attım sevgilisi olduğunu bilsin diye
Sevgilinin yaptigi da hos degil bi anlik sinirle demistir belkide ya ben sevmiyorum boyle seyleri madem sevgilisi oldugunu bilecek iliski durumunda belirtseydi ne bileyim herzaman bunu yapamazsin degilmi demek ki seninde ona karsi guvenin yok ki boyle bisey yasandi eger seviyosa alir gonlunu almazsada takma yapcak bisey yok

şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm sevgilime söyledim silmedi kitap için dedi bende kıza msj attım sevgilisi olduğumu bilsin ayağını denk alsın diye

Valla kıza ergen demişsin de asıl ergenliği kıza mesaj atarak sen yapmışsın.

Siz kıza mesaj yazıp hakaret ederek haddinizi aşmışsınız.
Not: Ergen misin sorusunu aşağılama maksadıyla kullandığınız için bu cümle demek bana göre hakaret sayılır

Back