Tamamen senin hatan canim bu olanlar.uzgunum, sende uzgunsun anliyorum ama bizi dostun gibi gor, dost aci soyler.
"Niye ergen gibi begeniyorsun fotolari" mealinden bir mesaj atmakla kendini kucuk dusurmussun.burada "ergen" gibi davranan sen olmussun.
Kizin sevgiline olayi nasil aksettirdigi muhim degil, isterse beni olumle tehdit etti, anama bacima sovdu desin.adamin kizdigi nokta senin kalkip elaleme mesaj atman.soyle bir dusununce, ben sevgilinin yerinde olsam rezil oldugumu hissederdim.kiminle nasil arkadaslik edecegime, kimin dogru kimin yanlis olduguna ben karar veremiyor muyum? Bu kiz bana asilsa cevabini alir zaten, bana hic guvenmiyor demek ki diye dusunmustur.
Eger sen " bir anlik sinirle kendime hakim olamadim."demis olsan konu kapanirdi.Ustune, ya o kizi sil ya beni deyince adam dellenmis iyice.sen konunun ozunu anlayamiyorsun cunku.kizi silse, sevgilisinden korkusuna bizi sildi denir. Kendine saygisi olan hickimse bunu kabul etmez canim. Baskasinin lafina gore sekil alana omurgasiz denir.Sana aynisi yapilsa sende kabul etme.
Buraya "kiz sevgilime asiliyor, mesajlar atiyor, ince gondermelerde bulunuyor. Sevgilimle konustum, anlatamadim.bende boyle yaptim." yazsaydin, burada o kizi linc ederdik.Sevgiline verip veristirirdik.ama sayfalarca yorum geldi konuya, geneli senin haksiz oldugun yonunde.Sevgilinin isi inada bindirip varolan yanlisi bir adim daha oteye goturdugu asikar.
3. Sahislari her zaman kontrol altinda tutamayiz. Su an durum ne biliyor musun, istemeden ikisinin yakinlasmasina sebep oldun.essegin aklina karpuz kabugunu dusurdun. Kizi sebepsiz yere magdur konumuna soktun ki adalet duygusu olan hic kimse magdurlara dayanamaz.
Simdi sen bu adami seviyor musun? Iliskinin surmesini istiyor musun?
Cevabin evet ise, bence ara. Dusundum, yaptigim yanlisti.sen insanlari tahlil edebilirsin. Benim mudahaleme ihtiyacin yoktu. Ama seninde bubkadar inatlasmana, kalkip beni silmene cok kirildim.Bunlari soylemek sana zor gelmemeli.adamin egosunu zedelemissin, tamiri sana duser tatlim.
Nacizane yorumum bu yonde. Kaale alirsin, almazsin. Dogrudur , yanlistir sen bilirsin.Senden ricam ne olursa olsun kendini uzup yipratma.