• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaar :(( iftiraa

MSN zamanında erkek bir arkadaşımla devamlı konuşuyorduk.
Bir gün sevgilisi geldi, "onu rahat bırak, sevgilisi var bıdı bıdı" dedi.
Ben arkadaşıma bir şey anlatmadım, kızı kaale almadım, hiçbir şey yokmuş gibi davrandım.
Ayrılmalarından yıllar sonra aklıma geldi, "ya senin eski sevgilin bana böyle böyle demişti" dedim.
"Bırak onu ya, manyaktı o" dedi.
Erkek arkadaşlarınızda bıraktığınız izlenim bu oluyor işte gidip elin kızlarına çatınca.

Canım kızda gözü varmış demek ki! Çok üzülerek söylüyorum ama erkek milleti böyle işte. Birisi yeşil ışık yaktı mı herşey unutuluyor. Ne yaşanmışlık kalıyor ne hatır...

Burda bir parantez acmak istiyorum. erkek milleti degil bende öyleyim. Sevdigim Adam benim haberim olmadan is yerimden birine mesaj atacak bu sekilde ardindan ya o ya ben diyecek is arkadasimi sevmesem dahi seni secmiyorum is arkadasimi seciyorum derdim. Is arkadasim kötü niyetli dahi olsa !!!!Cünkü sevdigim Adam benim arkamdan is cevirmemeli. Bi sorunu varsa bana söylesin ben cözerim onu . Ayrica da resmimi begendi diye is arkadasim ona tavir alacak degilim. Günü geldi mi bana acilirsa sayet cevabini veririm. olur biter.

Ben konu sahibini hakli fakat davranisini haksiz buldum. Erkek arkadasin bence en mantiklisini yapmis.

Ayrica secime zorlamakta ne demek yaaa Adam kac yasina gelmis kime nasil davranacagini biliyordur. Askinmdan ölsemde sayet böyle bir durumda bende ayrilirdim, ACIK VE NET. Erkek arkadasini cok iyi anliyorum.

şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm sevgilime söyledim silmedi kitap için dedi bende kıza msj attım sevgilisi olduğumu bilsin ayağını denk alsın diye
O kız ne kadar ergence davranmışsa siz de o kadar ergence davranmışsınız..
Mesaj atmak nedir ya kendinizi küçük duruma düşürmüşsünüz..
Sevgilinizin yaptığı da hiç hoş değil ama
Bana barışırsınız gibi geldi...

herkese mesaj atamayız ben bu adamın sevgilisiyim ayağınız denk alın diye hangi birini engelliyeceksin... sevgilinde onlara karşı bir eğilim potansiyeli varsa çevresindekiler hiç bir şey yapmasada olacak olan olur...
tamam direk kızın söylediği gibi bir mesaj atmamışsın ama söylediğin şeyin altında bunlar yatıyor... ima ederk rahatsız etmilş ve kızın ümit ettiği gibi sevgilinle arsında olabilecek duygusak münasebeti bozmaya çalışmışsın yalan değil...sevgilin zaten inanmadıysa bu işin içinde bir şey var... demekki kız onun için önemli biri...boş ver gitsin... herşeyde bir hayr vardır.. ilerde daha çok sinir olacaktın... erkenden konuyu kapatmışsın...sen ergen gibi davranmışsın bence....neden korkuyorsunki... kendine özgüveni olmayan insanlar böyle davranır... sevgilinde kendisini küçük düşürdüğün için sinirlenmiş...
özgüvenden değil silmemek için diretti oda inat yaptı bende o yüzden böyle oldu

size böyle konuşmak kolay geliyo kızlar kaç yıllık bi emek var kız art niyetli belli sil dediysem silincek niye diğer kızları takmıyorumda bunu takıyorum çünkü kız ortada belli yani
E çünkü hoşuna gitmiş onun da beğenilmek ilgilenilmek. erkeklerin doğasında var bu, inkar edilemez. Ama sen yanlış strateji geliştirmişsin. Kıza kötü davranarak mağdur etmişsin, kendini haksız konuma düşürmüşsün. Sevgilin de kendince haklı gördüğünün tarafına geçmiş. Bazı kadınlar gerçekten çok kurnaz arkadaşım. Keşke sen de ilk başta farkedip ona göre davranabilseydin.

O kız ne kadar ergence davranmışsa siz de o kadar ergence davranmışsınız..
Mesaj atmak nedir ya kendinizi küçük duruma düşürmüşsünüz..
Sevgilinizin yaptığı da hiç hoş değil ama
Bana barışırsınız gibi geldi...
evet yaptığım çok saçma ama inanın sinirden deli olmuştum kız umrumda değil silmemek için diretmesi zoruma gitti ve benii silmesi inattan yaptı biliyorum ama bunu hazmedemem

E çünkü hoşuna gitmiş onun da beğenilmek ilgilenilmek. erkeklerin doğasında var bu, inkar edilemez. Ama sen yanlış strateji geliştirmişsin. Kıza kötü davranarak mağdur etmişsin, kendini haksız konuma düşürmüşsün. Sevgilin de kendince haklı gördüğünün tarafına geçmiş. Bazı kadınlar gerçekten çok kurnaz arkadaşım. Keşke sen de ilk başta farkedip ona göre davranabilseydin.
keşke hareket geçmeden önce konu açsaydım ama yinede çok sinirliyim anlatamam

bence bu kadar şüpheci ve kıskanç davranmak karşı tarafı soğutur..aşırı buldum davranışını..sevgilisi olduğunu belli etmek erkek arkadaşının elinde bunu yapmıyorsa ilşkim var yazmıyorsa mesela sorun ilişkinizdedir..

evet yaptığım çok saçma ama inanın sinirden deli olmuştum kız umrumda değil silmemek için diretmesi zoruma gitti ve benii silmesi inattan yaptı biliyorum ama bunu hazmedemem
Kaç yaşındasınız?
Bu kadar küçük bir sebepten ayrılmak..
Tabi ki yaptıgı hoş değil ama yok sen beni faceten sildin yok ben seni engelledim.. Bana cok sacma geliyor.
Adamakıllı yüzyüze konuşmayı neden denemiyorsunuz

niye silsin neden... adamın alnı ak bi riş karıştırmıyorsa neden silsin... beğensin dursun o kızda ancak beğenir zaten... sen sevgilin ona karşı kur yapıyormu ona bakacaksın... 3. şahısları engelleyemeyiz... her olabilecek egzantirik durumun önüne geçemezsin... hemde adama ultimaton veriri gibi ya ben ya o demişsin kendi ağzınla kız kendini aynı kefeye koymuşsun... o kız kimki ya ben ya o diyorsun... oda sinirden seni silmiş...çünkü çocuk gibi davranmışsın...

o sinirle yaptım işte gerçekten zor bi durum ama kızın iftira atması normalmi niyeti ap açık belli kızlar Allah aşkına ya

size böyle konuşmak kolay geliyo kızlar kaç yıllık bi emek var kız art niyetli belli sil dediysem silincek niye diğer kızları takmıyorumda bunu takıyorum çünkü kız ortada belli yani

Tatli dille diyceksin o Zaman bizde yasadik ayni seyi. Hayatim ben o kizdan rahatsiz oldum dedim neden bile demeden sildi. Kiza saldiraya gerek yoktu yani.

Haksizsin canim. Sevgilin kizi tercih etmedi kendisini tercih yapmak zorunda birakan insana tepkisini koydu hakli olarak. Sevgilin cok yerinde davranmis. Kizin aptal salak mal sevgiline yilisiyor olmasi senin de onun seviyesine dusmeni gerektirmezdi. Rezil etmissin cocugu resmen.

niye silsin neden... adamın alnı ak bi riş karıştırmıyorsa neden silsin... beğensin dursun o kızda ancak beğenir zaten... sen sevgilin ona karşı kur yapıyormu ona bakacaksın... 3. şahısları engelleyemeyiz... her olabilecek egzantirik durumun önüne geçemezsin... hemde adama ultimaton veriri gibi ya ben ya o demişsin kendi ağzınla kız kendini aynı kefeye koymuşsun... o kız kimki ya ben ya o diyorsun... oda sinirden seni silmiş...çünkü çocuk gibi davranmışsın...
evet haklısın sinirden objektif bakamdım ama yinede çok sinirliyim

Haksizsin canim. Sevgilin kizi tercih etmedi kendisini tercih yapmak zorunda birakan insana tepkisini koydu hakli olarak. Sevgilin cok yerinde davranmis. Kizin aptal salak mal sevgiline yilisiyor olmasi senin de onun seviyesine dusmeni gerektirmezdi. Rezil etmissin cocugu resmen.
oda aynısını bana yaprdı hemde heep ben hep onu seçtim ve ben bunu sadece bir kere yaptım

Böyle bir konuma sokulmamalı kimse. Ne demek ya o ya ben? Yani aynı kulvarda bile değilsiniz, ya annen ya ben, ya arkadaşın ya ben...Biri diğerinden daha önemli olduğu için değil ama ya ikisini de istiyorsam?
Ayrıca burada erkek arkadaşınız eklemiş, ekledikten sonra bir şeyleri beğenmesi çok mu anormal? Beğeni aşığım anlamına gelmiyor. Niyeti kötü bile olsa bunu daha bariz göstermesi gerek bence.

Back