• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaar :(( iftiraa

Burda bir parantez acmak istiyorum. erkek milleti degil bende öyleyim. Sevdigim Adam benim haberim olmadan is yerimden birine mesaj atacak bu sekilde ardindan ya o ya ben diyecek is arkadasimi sevmesem dahi seni secmiyorum is arkadasimi seciyorum derdim. Is arkadasim kötü niyetli dahi olsa !!!!Cünkü sevdigim Adam benim arkamdan is cevirmemeli. Bi sorunu varsa bana söylesin ben cözerim onu . Ayrica da resmimi begendi diye is arkadasim ona tavir alacak degilim. Günü geldi mi bana acilirsa sayet cevabini veririm. olur biter.

Ben konu sahibini hakli fakat davranisini haksiz buldum. Erkek arkadasin bence en mantiklisini yapmis.

Ayrica secime zorlamakta ne demek yaaa Adam kac yasina gelmis kime nasil davranacagini biliyordur. Askinmdan ölsemde sayet böyle bir durumda bende ayrilirdim, ACIK VE NET. Erkek arkadasini cok iyi anliyorum.

Gerçek hayatla tanıştığında tekrar görüşelim canım. Malesef kimse öyle iş arkadaşı yok okul arkadaşı falan değil. Evli adamları bile ayartma peşindeler. Bu zamanda senin olana sahip çıkacaksın yada böyle yemeyenin malını yerler güzelim.

Gerçek hayatla tanıştığında tekrar görüşelim canım. Malesef kimse öyle iş arkadaşı yok okul arkadaşı falan değil. Evli adamları bile ayartma peşindeler. Bu zamanda senin olana sahip çıkacaksın yada böyle yemeyenin malını yerler güzelim.

sahip mi cikmis oldu bu durumda? Gercek hayatla tanistigim icin böyle bir strateji gelistirdim zaten canim istiyosan suan görüsebiliriz ;)

Böyle bir konuma sokulmamalı kimse. Ne demek ya o ya ben? Yani aynı kulvarda bile değilsiniz, ya annen ya ben, ya arkadaşın ya ben...Biri diğerinden daha önemli olduğu için değil ama ya ikisini de istiyorsam?
Ayrıca burada erkek arkadaşınız eklemiş, ekledikten sonra bir şeyleri beğenmesi çok mu anormal? Beğeni aşığım anlamına gelmiyor. Niyeti kötü bile olsa bunu daha bariz göstermesi gerek bence.
2009 kadar inmiş iftira atıyo ortda işte

gerçekten öylee zaten dedmimi kız böyle dedi o iftirayı duyduğum an işte dedim işte ortada saçim seçim diyosunuzda onda tamam silerim dese sinirim geçince düzgünce anlatsaydı çünkü çok sinirlydm

Seçim yaptırmak ne demek ya çocuk gibi davranmissin yorumları okuyamadim ama cogu kişiyle aynı fikirde olduğumu düşünüyorum böyle davranmaya devam ettikçe kaybeden sen olursun. Sevgilinle arada iletişim bozukluğu ve güvensizlik var sanırım eğer sevgiline güveniyor olsaydın onunla konuşmayı secerdin.
Ayrıca bir adam seni sevmiyorsa agzinla kuş tut umrunda olmaz yapacağını yapar seviyorsa o kıza gereken cevabı verir zaten bu şekilde davranarak kendinden sogutursun. Sevgilini çok küçük dusurmussun

Adam da ayarmasin canim. Iki yavsayan citirla ayaracaksa cehenneme kadar yolu var. Evet gercek dunyada yasiyorum. Esimle ben is dolayisiyla ayriyiz aktif calisma hayatimiz var. O baska kadinlara bakicak mi diye stresle gecieremem omrumu.

ama herşeye rağmen benim yanımda durmalıydı ben öyle yaprdm onu kimseye ezdirmedim ben adam bana bi slm yazardı hemen sevgilime msj atma derdi

derim ve dedim ben yapıyorum o yapmıyo kaç yılık arkdşlarımı sildim ben

hata sende. Arkadasini neden siliyorsun neden taviz veriyorsun? Ayrica da erkekle kadinin söyleme tarzi bir degil bir olmamali. Kafani calistirmak zorundasin bir kadin olarak.

Adam da ayarmasin canim. Iki yavsayan citirla ayaracaksa cehenneme kadar yolu var. Evet gercek dunyada yasiyorum. Esimle ben is dolayisiyla ayriyiz aktif calisma hayatimiz var. O baska kadinlara bakicak mi diye stresle gecieremem omrumu.
herkes herkesi ayartıyor tek bir erkeğe dahi güvenim yok artık en güzelini getir önüne bak gör seviyormu

Back