- 19 Mayıs 2016
- 657
- 216
- 26
-
- Konu Sahibi Pamukseker123
Canm ondan iste sen bi doktora git bence.2 aydır olmadimm :/ şu son 1 haftadır kasıklarda ağrı hissediyorum ama gözle görülür bir belirti yok
Ben bi randevu alayımCanm ondan iste sen bi doktora git bence.
Kahve demişken bak Türk Kahvesi canım çekti . Bi iceyimm. Amma bogazli oldum ya iftardan sonra bugün özellikle dur durak bilmiyorumVallahi iftardan sonra bir keyif kahvesi ile ya Muhabbet yada müzik keyifi ile yemeğin sinirmesine izin veriyoruz
Hahah kıyamam, yap iç tabiki, bal afiyet şeker olsun. Bu saatlere kadar oruçlu bir hal ile akşamı edip, miğdeyi şişirip göbeği davul ettikten sonra en rahat ve keyif verici şey yemekten sonra şöyle okkalı bol köpüklü mis bir kahvedir. :)Kahve demişken bak Türk Kahvesi canım çekti . Bi iceyimm. Amma bogazli oldum ya iftardan sonra bugün özellikle dur durak bilmiyorum
Ne demk benm de duzensizlesti evlendigimde cok alingandm surekli kavga ederdim esimle cok asabiydim.sonra hamile kaldm ama duzensizken simdi de tasalaniyorum yine duzensizlesirse diyeBen bi randevu alayımtesekkuurr ederimmm HazirannAnnesii
Ohhh ohhh keyfe diyecekk yookk :))Hahah kıyamam, yap iç tabiki, bal afiyet şeker olsun. Bu saatlere kadar oruçlu bir hal ile akşamı edip, miğdeyi şişirip göbeği davul ettikten sonra en rahat ve keyif verici şey yemekten sonra şöyle okkalı bol köpüklü mis bir kahvedir. :)
Çok kötü birsey ya alt üst ediyor insanı. Kadın olmak gerçekten zorNe demk benm de duzensizlesti evlendigimde cok alingandm surekli kavga ederdim esimle cok asabiydim.sonra hamile kaldm ama duzensizken simdi de tasalaniyorum yine duzensizlesirse diye
Aynen ya cok zor esim ilk baslarda anlamazdi tabi erkek ne anlasin zamnla anladi simdi cok anlayisli sagolsun.:)Çok kötü birsey ya alt üst ediyor insanı. Kadın olmak gerçekten zor
En güzel dönemler bence herseye alttan aliyorlarr tamam diyorlarr masajlarr yemeklerr cikolatalarrr :)) en sevdigimm :)Aynen ya cok zor esim ilk baslarda anlamazdi tabi erkek ne anlasin zamnla anladi simdi cok anlayisli sagolsun.:)
Ya akışına bırakmak gerek ecel geldiyse ölümden kaçış yok. O yüzden çokta kasmamak lazımGerci AVM bile gidemiyoruz yok bomba korkusu,eylem kalabalığı, aşırı kalabalık. Sonumuz Hayır olsun insanlık için . Bahçede çaya devam
Ayy evett cok guzel yaa :)En güzel dönemler bence herseye alttan aliyorlarr tamam diyorlarr masajlarr yemeklerr cikolatalarrr :)) en sevdigimm :)