Kızlaar, iftardan sonra ki planlarınız nelerdir,neler yaparsınızz?

Kaç gündür çiğköfte canım çekiyo. Bakalım eşim götürürse iftardan sonra gidecem :)
yürüyüşe çok çıkarız bi de.

Adet duzensizliginiz faln varsa ondan da olabilir isterseniz bi doktora gidin

Kaç gündür çiğköfte canım çekiyo. Bakalım eşim götürürse iftardan sonra gidecem :)
yürüyüşe çok çıkarız bi de.
Yuruyus çok iyi fikir aynen ama gök gurultusu ve yagis var bugün bayaa urpertici hava güzel günler için yürüyüş iyi fikir . Cigkofteene benden bir limonn :))

Yuruyus çok iyi fikir aynen ama gök gurultusu ve yagis var bugün bayaa urpertici hava güzel günler için yürüyüş iyi fikir . Cigkofteene benden bir limonn :))
Çok doydum yaa :) burda gündüz yağdı ama şimdi iyi. Gündüz de dışardaydım zaman geçsin diye :)

Bizde akşamları evdeyiz tv çay öyle. Bazen bahçeye çıkıyoruz bahçemiz büyük oturuyoruz. Bazen avm ye gidiyorz alışveriş filan öyle

Bizde akşamları evdeyiz tv çay öyle. Bazen bahçeye çıkıyoruz bahçemiz büyük oturuyoruz. Bazen avm ye gidiyorz alışveriş filan öyle
Gerci AVM bile gidemiyoruz yok bomba korkusu,eylem kalabalığı, aşırı kalabalık. Sonumuz Hayır olsun insanlık için . Bahçede çaya devam

bana yemek sonrası inanılmaz uyku çöküyor bildiğin bitkisel hayata giriyor gibi oluyor hoppp yatak ramazanda servis dışıyım sanırım

iftar ile sahur arası su miktarını arttırın susuzluktan ağrır baş benim sanırım şekerle ilgili bir dengesizliğim var bi gün çok iyiiym birgün değilim
Birde bölgesel ağrıyor ya sol tarafa ya felç indi saniyorum ya da orada beyin yok başladım su içmeye tavsiyen içinde ayrıca tesekkur ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…