- 13 Haziran 2016
- 94
- 66
-
- Konu Sahibi Pamukseker123
Tv de de hiç bir şey yok ki saçma sapan programlar ya da her ramazan aşina oldugumuz sohbet kanalları vsSaol cnm ... sonra rutine devam herzmnki gibi ramazanda ki tek deisiklik oruc iftar sahur davulcu baska bi deisim yok yine tv ile basbasa kaliuorum :)
Aynen bide iste yeni basliyan sezon dizileri baska bisi yok onlarda pek sarmaz ama iste yapicak baska bisi yokTv de de hiç bir şey yok ki saçma sapan programlar ya da her ramazan aşina oldugumuz sohbet kanalları vs
Film izlemek en iyisi sanirimm. Iftar yaklasiyorr :))Aynen bide iste yeni basliyan sezon dizileri baska bisi yok onlarda pek sarmaz ama iste yapicak baska bisi yok
Adet duzensizliginiz faln varsa ondan da olabilir isterseniz bi doktora gidinAynı dönemin cocuklariydikk aynı mahallenin kv.ayni dönemin zıpırları der hattakafa dengiyiz çok sukurde ben sıkılıyorum neden bilmiyorum yani oyun bile oynariz falan ama ben bi bakmissin kokoriko makyaj yapıyorum saatlerce bi bakıyorum banyo temizliginde bi süre hangi tatliyi yapsam of hiç bişey yapmicam etmicem ergen gibi triplerim tutuyor :/
Yuruyus çok iyi fikir aynen ama gök gurultusu ve yagis var bugün bayaa urpertici hava güzel günler için yürüyüş iyi fikir . Cigkofteene benden bir limonn :))Kaç gündür çiğköfte canım çekiyo. Bakalım eşim götürürse iftardan sonra gidecem :)
yürüyüşe çok çıkarız bi de.
Çok doydum yaa :) burda gündüz yağdı ama şimdi iyi. Gündüz de dışardaydım zaman geçsin diye :)Yuruyus çok iyi fikir aynen ama gök gurultusu ve yagis var bugün bayaa urpertici hava güzel günler için yürüyüş iyi fikir . Cigkofteene benden bir limonn :))
2 aydır olmadimm :/ şu son 1 haftadır kasıklarda ağrı hissediyorum ama gözle görülür bir belirti yokAdet duzensizliginiz faln varsa ondan da olabilir isterseniz bi doktora gidin
Gündüz hiç dermanim olmuyor Ramazanın ilk 2 3 günü çok iyiydim ama git gide oruç başıma vurmuyor değilÇok doydum yaa :) burda gündüz yağdı ama şimdi iyi. Gündüz de dışardaydım zaman geçsin diye :)
Ne güzel yaa bizim oturacak balkonumuz bile yokBizde akşamları evdeyiz tv çay öyle. Bazen bahçeye çıkıyoruz bahçemiz büyük oturuyoruz. Bazen avm ye gidiyorz alışveriş filan öyle
Hadi ya niyekiNe güzel yaa bizim oturacak balkonumuz bile yok
Çok küçük sadece çamaşır asmalık balkon :). Olsada zaten rahat oturulmaz karşıdaki bina bayan yakın malesefHadi ya niyeki
Anladım canm inşallah bahçeli bi evin olur. Çok güzel bişey allah herkese nasip etsinÇok küçük sadece çamaşır asmalık balkon :). Olsada zaten rahat oturulmaz karşıdaki bina bayan yakın malesef
Aminnn canım inşallah.Anladım canm inşallah bahçeli bi evin olur. Çok güzel bişey allah herkese nasip etsin
Gerci AVM bile gidemiyoruz yok bomba korkusu,eylem kalabalığı, aşırı kalabalık. Sonumuz Hayır olsun insanlık için . Bahçede çaya devamBizde akşamları evdeyiz tv çay öyle. Bazen bahçeye çıkıyoruz bahçemiz büyük oturuyoruz. Bazen avm ye gidiyorz alışveriş filan öyle
Baş ağrısı oluyor mu sizde de bilmiyorum ama bana yavaştan yavaştan baş ağrıları geliyor .bana yemek sonrası inanılmaz uyku çöküyor bildiğin bitkisel hayata giriyor gibi oluyor hoppp yatakramazanda servis dışıyım sanırım
iftar ile sahur arası su miktarını arttırın susuzluktan ağrır baş benim sanırım şekerle ilgili bir dengesizliğim var bi gün çok iyiiym birgün değilimBaş ağrısı oluyor mu sizde de bilmiyorum ama bana yavaştan yavaştan baş ağrıları geliyor .
Birde bölgesel ağrıyor ya sol tarafa ya felç indi saniyorum ya da orada beyin yokiftar ile sahur arası su miktarını arttırın susuzluktan ağrır baş benim sanırım şekerle ilgili bir dengesizliğim var bi gün çok iyiiym birgün değilim