- 13 Haziran 2016
- 94
- 66
-
- Konu Sahibi Pamukseker123
Bundan herkes memnunsa ne kadar güzellllValla biz dizi izleriz.bazen yuruyus yapariz bazen bilgili seyler okuruz telefondan birbirimize
Kanaviçee,cok emek isteyen birsey sanırım kolaylik versin Allah :) e ev dolup taşmıştir internet üzerinden alış verisini-satmayi düşündün mu hiç ?Ben ailemle muhabbet ediyorum.
Sonra balkona çıkıyoruz,
Ben kanaviçe işliyorum.
Yıllardır kanaviçe işlemekten usanmadım, usanmayacağım da galiba.Kendime panolar hazırlıyorum, çerçevelere yerleştiriyorum işlediklerimi..
Yaani memnunuz esim bazen kuzenleriyle takilir bende kk.de takilirim.bazen sohbet ederiz.Bundan herkes memnunsa ne kadar güzellll
Abur cubur da olsa keyfinize diyecek yok desek olur muEşim namaz A gidiyor bende tv izliyorum
Ne güzel esiniz kafa dengiyse size ne alaaYaani memnunuz esim bazen kuzenleriyle takilir bende kk.de takilirim.bazen sohbet ederiz.
Kanaviçee,cok emek isteyen birsey sanırım kolaylik versin Allah :) e ev dolup taşmıştir internet üzerinden alış verisini-satmayi düşündün mu hiç ?
Eskiden odundu yonttum.hic yontamam saniyodm ama fazlasiyla yontulmus.cok iyi yaaNe güzel esiniz kafa dengiyse size ne alaa
O umulmadık yapılan surprizler yok mu insanı yeniliyor valla :) Nice yaşlara beraberliklere inşallah :))Benim rutin ayni .esim namaza gider tv izlerim bende evde ya cekirdek citlerim ya cayimi icerim. Gecen hafta arkadasa gittik .bu hafta yine yarin aksam arkadastayiz ama esime supriz dogum gunu yapicaz hebri yok unuttum sanio :) daha sonra ole iste gene ayni rutine donucez evde cekirdek cay esliginde dizi keyfi. Belki cay bahcesine cikariz bi aksam okadr yani
Eger öyle birseyle karşı karşıya kalirsam muhakkak taktik isteyecegimm!Eskiden odundu yonttum.hic yontamam saniyodm ama fazlasiyla yontulmus.cok iyi yaa
Sizinki kafa dengi mi degil mi???Eger öyle birseyle karşı karşıya kalirsam muhakkak taktik isteyecegimm!
Amin insallah saolun :) aynen oyle o bana yapmadi ama ben ona yapicam gerci nietim evde kutlamkti ama dun kendi arkadasi aradi bizde kutluyalim bi programin yoksa diye kabul ettim .bugunde arkadasinin esiyle plani yaptik yarin aksam kutluycsz kismetseO umulmadık yapılan surprizler yok mu insanı yeniliyor valla :) Nice yaşlara beraberliklere inşallah :))
Evet cidden pahalıya kakalıyor bazı siteler . O kadar işleme nerelere sığsınn kiyamazsinda satıp vermeye şimdiAllah razı olsun. :) Gerçekten sabır istiyor. Ama yaptığım şeyin güzel olduğunu görünce değiyor diye düşünüyorum.Satmayı düşünmedim hiç. Bazı sitelerde görüyorum, sadece isim yazılı panoyu 70 liraya satıyorlar. Buna rağmen oradan başka sitelerden de alan olmuyor. Yani benim evim kanaviçe müzesi olacak yakında..:)
O zaman nice senelereeee diyeyimm bendeAmin insallah saolun :) aynen oyle o bana yapmadi ama ben ona yapicam gerci nietim evde kutlamkti ama dun kendi arkadasi aradi bizde kutluyalim bi programin yoksa diye kabul ettim .bugunde arkadasinin esiyle plani yaptik yarin aksam kutluycsz kismetse
Saol cnm ... sonra rutine devam herzmnki gibi ramazanda ki tek deisiklik oruc iftar sahur davulcu baska bi deisim yok yine tv ile basbasa kaliuorum :)O zaman nice senelereeee diyeyimm bendeUmarim güzel vakit gecirirsinizz şimdiden hoş sohbet iyi eglencelerr
Aynı dönemin cocuklariydikk aynı mahallenin kv.ayni dönemin zıpırları der hattaSizinki kafa dengi mi degil mi???