- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
Eşimin en sevdiği yemek valla hemde pratik bende severimOo yeşil mercimek yemeğine bayılırım. Hatta çorbası oluyor o da şahane iki üç kase iciyorum ondan
Teşekkür ederim çokÇok geçmiş olsun. Turşuyu bol tüketin hastalığınıza da şifa olsun
Hangisii evet hangisii isteeeBizde de şey var “ ben zaten yemek seçmem istediğini yap ” evet hiç yemek seçmez eşim ama yüzlerce yemek içinden hangisi
Ellerine saglik cok guzeldiGel gel benim pizzalarim meşhurdur beklerim
Afiyet olsun, her zaman beklerimEllerine saglik cok guzeldi
Benim halamlar beni ziyarete geldiler bugün. Pırtımpırt yemeği yapmışlar, taze sulanmış yufka ekmekle beraber onu yedik bizAksama ne var
Nasil ismi varmış pirtimnpirtBenim halamlar beni ziyarete geldiler bugün. Pırtımpırt yemeği yapmışlar, taze sulanmış yufka ekmekle beraber onu yedik biz
kim milyoner olmak ister de çıkmıştı bu yemekNasil ismi varmış pirtimnpirt
Yırtma diye biliyorum ben de bu yemeği. Kıymalı da yapanlar var. Orta Karadenizde bu şekilde adı. Siz ne taraftasınız?kim milyoner olmak ister de çıkmıştı bu yemekYaprak sardığımız yaprağı yaşken kurutup kışın doğranılarak yapılan bi yemek
Biz iç anadoludayız. Kayseriliyim buranın meşhur yemeklerindendir. Kıyma değil bizde etki kemik atılır içine.Yırtma diye biliyorum ben de bu yemeği. Kıymalı da yapanlar var. Orta Karadenizde bu şekilde adı. Siz ne taraftasınız?
Sabahtan yemeğin adı hazır olunca yapması da daha bir kolay oluyor değil miYoğurt çorbası, tas kebabı, pilav ve salata bugünkü menü.
Hem öyle hem de ben erk3nden en wz iki çeşit hazir olmazsa yetistiremiyorum 3 minnoslaSabahtan yemeğin adı hazır olunca yapması da daha bir kolay oluyor değil mi
Babaannem cacık derdi ona .. bulgur ile pişirirdikim milyoner olmak ister de çıkmıştı bu yemekYaprak sardığımız yaprağı yaşken kurutup kışın doğranılarak yapılan bi yemek
Allah allah ne değişik isimler veriliyor bir yemeğe. Cacık ismini de hiç duymamıştımBabaannem cacık derdi ona .. bulgur ile pişirirdi
HahahahahahAilecek koronayız ne tat ne koku var
Ne pişirsem saman gibi
Oğlum diyor bol sebze yıyelim hazır tat almıyorken
Sebzeli günler bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?