Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Benimki güya yemek seçmez mesela sebze sevmez. Sevdiği birkaç sebze var zaten, genelde et yemeği yapmam gerekiyor en çok da cast food tarzı sever. Aman dert bitmiyor işte
Neyse tek derdimiz bu olsun

Yok benimki gerçekten seçmez her ne yemek olursa olsun mutfak temiz olsun oturur yer.

Ya ben bişeyleri indiremiyorum, artıramıyorum bu halde bile yemek bulmakta zorlanıyorum. Size bravo valla
Valla bana kalsa her gün börekleri lahmacunları görmek isterim ama maalesef ciddi kilo yapıyor hepsi kilo verme sürecinde olduğumuz için protein ve sebze pişiyor sadece. Zamanla alışıyorsun ama iyi oluyor böyle de

Ay bende kilo almaya çalışıyorum her gün pilav makarna yüksek ihtimalle oluyor ama kilonun zerresi yok. Meme protezi ameliyatı oldum 1 hafta önce. Hep 50 kiloydum şimdi tartıda 52 çıkıyor ödem ve silikondan ötürü beni bi görün sanki atomu parçaladım

Neyse tek derdimiz bu olsun

Yok benimki gerçekten seçmez her ne yemek olursa olsun mutfak temiz olsun oturur yer.
Benimki de yer de hani yemiş olmak için yer. Ben severek isteyerek yesin isterim. Benim için yemek yemek çok önemli. Allah'tan benimkinin temizlik takıntısı yok

Benimki de yer de hani yemiş olmak için yer. Ben severek isteyerek yesin isterim. Benim için yemek yemek çok önemli. Allah'tan benimkinin temizlik takıntısı yok
Bacım seninki yemek seçiyor denmemesi için yani bir nevi adını kötülememek için yiyor anlaşılan

Benimki acından ölse mutfak masa pür dizayn olmadan girmez o mutfağa yemez

Ben pilav yediğim ertesi gün 5 kilo almış oluyorum işte bünye meselesi valla kilo almamak özellikle ilerki yaşlar için şahane bi durum, masallah diyeyim

Konuya bayıldım hep dursun aşırı sancılı bir adet gunumdeyim valla kayınvalidemi arayıp yemek dilenicem menü hakkında bir fikrim yok ne olsa razıyım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…