Neyse tek derdimiz bu olsunBenimki güya yemek seçmezmesela sebze sevmez. Sevdiği birkaç sebze var zaten, genelde et yemeği yapmam gerekiyor en çok da cast food tarzı sever. Aman dert bitmiyor işte
Valla bana kalsa her gün börekleri lahmacunları görmek isterimYa ben bişeyleri indiremiyorum, artıramıyorum bu halde bile yemek bulmakta zorlanıyorum. Size bravo valla
Ay bende kilo almaya çalışıyorum her gün pilav makarna yüksek ihtimalle oluyor ama kilonun zerresi yok. Meme protezi ameliyatı oldum 1 hafta önce. Hep 50 kiloydum şimdi tartıda 52 çıkıyor ödem ve silikondan ötürüValla bana kalsa her gün börekleri lahmacunları görmek isterimama maalesef ciddi kilo yapıyor hepsi kilo verme sürecinde olduğumuz için protein ve sebze pişiyor sadece. Zamanla alışıyorsun ama iyi oluyor böyle de
Benimki de yer de hani yemiş olmak için yer. Ben severek isteyerek yesin isterim. Benim için yemek yemek çok önemli. Allah'tan benimkinin temizlik takıntısı yokNeyse tek derdimiz bu olsun
Yok benimki gerçekten seçmez her ne yemek olursa olsun mutfak temiz olsun oturur yer.
Bacım seninki yemek seçiyor denmemesi için yani bir nevi adını kötülememek için yiyor anlaşılanBenimki de yer de hani yemiş olmak için yer. Ben severek isteyerek yesin isterim. Benim için yemek yemek çok önemli. Allah'tan benimkinin temizlik takıntısı yok
Bu wrap bizim analarımızın bildiği ne bacım onu söyle bizeAyy her gün ne yapsam diye düşünüyordum buraya bakarım artıkbende de patates salatası ve tavuklu wrap var
Ben pilav yediğim ertesi gün 5 kilo almış oluyorum işte bünye meselesiAy bende kilo almaya çalışıyorum her gün pilav makarna yüksek ihtimalle oluyor ama kilonun zerresi yok. Meme protezi ameliyatı oldum 1 hafta önce. Hep 50 kiloydum şimdi tartıda 52 çıkıyor ödem ve silikondan ötürübeni bi görün sanki atomu parçaladım
Kız tavuklu dürüm ayBu wrap bizim analarımızın bildiği ne bacım onu söyle bize
Ha şöyle desene gadasını aldığım bide bana google aratması yaptırma.Kız tavuklu dürüm ay
Dürüm desene bacım wrap neymişAyy her gün ne yapsam diye düşünüyordum buraya bakarım artıkbende de patates salatası ve tavuklu wrap var
Öyle diyince daha cazip geliyor kulağaDürüm desene bacım wrap neymiş
Geçmiş olsun. Dışardan söyle olmazsaKonuya bayıldım hep dursunaşırı sancılı bir adet gunumdeyim valla kayınvalidemi arayıp yemek dilenicem menü hakkında bir fikrim yok ne olsa razıyım şuan
Öyle de olabilir teşekkür ederimGeçmiş olsun. Dışardan söyle olmazsa
Oo yeşil mercimek yemeğine bayılırım. Hatta çorbası oluyor o da şahane iki üç kase iciyorum ondanÖyle de olabilir teşekkür ederimyarın için ama nasipse yeşil mercimek erişte pilanim var yanına bol limonlu salata turşu miss
Çok geçmiş olsun. Turşuyu bol tüketin hastalığınıza da şifa olsunÖyle de olabilir teşekkür ederimyarın için ama nasipse yeşil mercimek erişte pilanim var yanına bol limonlu salata turşu miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?