• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Benimki güya yemek seçmez 😅 mesela sebze sevmez. Sevdiği birkaç sebze var zaten, genelde et yemeği yapmam gerekiyor 😒 en çok da cast food tarzı sever. Aman dert bitmiyor işte 😅
Neyse tek derdimiz bu olsun 😂

Yok benimki gerçekten seçmez her ne yemek olursa olsun mutfak temiz olsun oturur yer. 💪🏻😂

Ya ben bişeyleri indiremiyorum, artıramıyorum bu halde bile yemek bulmakta zorlanıyorum. Size bravo valla 😂
Valla bana kalsa her gün börekleri lahmacunları görmek isterim😁 ama maalesef ciddi kilo yapıyor hepsi kilo verme sürecinde olduğumuz için protein ve sebze pişiyor sadece. Zamanla alışıyorsun ama iyi oluyor böyle de 😊

Valla bana kalsa her gün börekleri lahmacunları görmek isterim😁 ama maalesef ciddi kilo yapıyor hepsi kilo verme sürecinde olduğumuz için protein ve sebze pişiyor sadece. Zamanla alışıyorsun ama iyi oluyor böyle de 😊
Ay bende kilo almaya çalışıyorum her gün pilav makarna yüksek ihtimalle oluyor ama kilonun zerresi yok. Meme protezi ameliyatı oldum 1 hafta önce. Hep 50 kiloydum şimdi tartıda 52 çıkıyor ödem ve silikondan ötürü 😂 beni bi görün sanki atomu parçaladım 😁

Neyse tek derdimiz bu olsun 😂

Yok benimki gerçekten seçmez her ne yemek olursa olsun mutfak temiz olsun oturur yer. 💪🏻😂
Benimki de yer de hani yemiş olmak için yer. Ben severek isteyerek yesin isterim. Benim için yemek yemek çok önemli. Allah'tan benimkinin temizlik takıntısı yok 😅😅

Benimki de yer de hani yemiş olmak için yer. Ben severek isteyerek yesin isterim. Benim için yemek yemek çok önemli. Allah'tan benimkinin temizlik takıntısı yok 😅😅
Bacım seninki yemek seçiyor denmemesi için yani bir nevi adını kötülememek için yiyor anlaşılan 😁

Benimki acından ölse mutfak masa pür dizayn olmadan girmez o mutfağa yemez 🙈

Ay bende kilo almaya çalışıyorum her gün pilav makarna yüksek ihtimalle oluyor ama kilonun zerresi yok. Meme protezi ameliyatı oldum 1 hafta önce. Hep 50 kiloydum şimdi tartıda 52 çıkıyor ödem ve silikondan ötürü 😂 beni bi görün sanki atomu parçaladım 😁
Ben pilav yediğim ertesi gün 5 kilo almış oluyorum işte bünye meselesi 😊 valla kilo almamak özellikle ilerki yaşlar için şahane bi durum, masallah diyeyim 🌸

Konuya bayıldım hep dursun 😍 aşırı sancılı bir adet gunumdeyim valla kayınvalidemi arayıp yemek dilenicem menü hakkında bir fikrim yok ne olsa razıyım şuan 😂

Back