Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Yayla çorbası, soğan yatağında köfte (adı böyle daha asortik, normal bildiğimiz köftenin altına dilimli soğan kavuruyorum) makarna düşünüyorum yanına da

Siz sanki çitayı fazla mı yükselttiniz Biz maydanozlu şehriye çorbası konuşuyorduk en son Pizzaya asla dayanamam çünkü

Ay ben bunh hiç yapmadım da duymadım. Ama inşallah bir gün deneyeceğim çok lezzetli bi tarife benziyor

Yayla çorbası, soğan yatağında köfte (adı böyle daha asortik, normal bildiğimiz köftenin altına dilimli soğan kavuruyorum) makarna düşünüyorum yanına da
Bişey yatağında olmazsa zaten ana baba usulü oluyor. Mutlaka o yatağa yatması lazım ki asortik olsun Süper menü amaa

Siz sanki çitayı fazla mı yükselttiniz Biz maydanozlu şehriye çorbası konuşuyorduk en son Pizzaya asla dayanamam çünkü
Bende yapılmışı vardı çünkü şehriye çorbasını da çok iyi yaparim bu arada övünmek gibi olmasın oğlum bir tek benimkini içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…