• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Bugün doktor randevum var benim biraz uzak bir yerde oraya gidip geleceğiz eşim be çocuklarımla. Maalesef çocukları bırakacakta yer bulamadım. Akşama da ne yeriz ne içeriz hiç bilmiyorum. 🙈
Meme protezi ameliyatı 9. Gün kontrolü 🙈
Nasıl geçiyor günler artık desteksız yatıp kalkabiliyor musunuz
Her gecen gün değişiyor şekil
Ödem inince küçülüyor biraz
Ama dekolteli kıyafet giyme özgürlüğü istediğin bikini iç çamasırını alma güzelliği çektiğin acılara değiyor

hafta içi işten gelince hiç halim olmadığı için hafta içinin yemeğini pazar gününden yapıyorum. yarın yapmayı planladıklarım: kesmeli yoğurt çorbası, etli biber dolması, kıymalı pırasa. arada yanına bi makarna pilav vs eklenip hafta içi dönüşümlü olarak yenir en azından.

Ay yeni hafta geliyor eşim ofise gideceği için beni telaş sardı tabii. Bugün kendimizi simarttik biraz tavada biftek, yanına istiridye mantarı, erişte ve soslu brokoli yaptım. Yalnız bunlar arasında tadı damağımda kalan inanmazsınız brokoli oldu 😅 hemen geçeyim anlatmaya belki farklı sos arayanlara alternatif olur.
Efendim brokoli ve ince uzun doğranmış havuçları su ya da buharda haşlıyoruz. Onlar cepte. Sonra bir diş sarımsağı güzelce eziyoruz. Üzerine bir kaşık yoğurt, bir kaşık mayonez, yarım limon, bir tutam dereotu, bir kaşık zeytinyağı, eser miktarda tuz ekleyip güzelce karıştırıyoruz iyice pürüzsüz olsun. Siz göz kararı artırıp azaltabilirsiniz sonra güzelce hasladigimiz brokolinin üzerinde gezdiriyoruz. Afiyet olsun 🤗 bu arada ben dolma yapmadım daha inşallah yarın yapacağım 😅😅çorba da belki yeşil mercimek çorbası ya da bamya çorbası olacak un çorbası da yapmadım kaldı öyle 😆😆

Nasıl geçiyor günler artık desteksız yatıp kalkabiliyor musunuz
Her gecen gün değişiyor şekil
Ödem inince küçülüyor biraz
Ama dekolteli kıyafet giyme özgürlüğü istediğin bikini iç çamasırını alma güzelliği çektiğin acılara değiyor
Anlaşılan sizde oldunuz ameliyat ☺️
Desteksiz yatıp kalkıyorum evet kendimi kontrol ede ede ...
Ama bu ödem meselesi benim kafamı karıştırıyor. Mesela ne kadar sonra tam görünümünü alır göğsüm. Ödemler ne zaman tam atılır?
Bende çok sabırsızım bu konuda gerekten çünkü göğüs dokum sıfırdı benim hiçççç yoktu. Artık psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Umarım bu günlerim de mazide kalır ☺️
Sizin protez markası neydi ? Kaç cc takıldı ?

hafta içi işten gelince hiç halim olmadığı için hafta içinin yemeğini pazar gününden yapıyorum. yarın yapmayı planladıklarım: kesmeli yoğurt çorbası, etli biber dolması, kıymalı pırasa. arada yanına bi makarna pilav vs eklenip hafta içi dönüşümlü olarak yenir en azından.
Pırasa yemeğine bayılırım. Genel olarak sebze çok severim zaten ama pırasa da limonlu ekşi ekşi daha bi hoş geliyor bana 🤩

Ay yeni hafta geliyor eşim ofise gideceği için beni telaş sardı tabii. Bugün kendimizi simarttik biraz tavada biftek, yanına istiridye mantarı, erişte ve soslu brokoli yaptım. Yalnız bunlar arasında tadı damağımda kalan inanmazsınız brokoli oldu 😅 hemen geçeyim anlatmaya belki farklı sos arayanlara alternatif olur.
Efendim brokoli ve ince uzun doğranmış havuçları su ya da buharda haşlıyoruz. Onlar cepte. Sonra bir diş sarımsağı güzelce eziyoruz. Üzerine bir kaşık yoğurt, bir kaşık mayonez, yarım limon, bir tutam dereotu, bir kaşık zeytinyağı, eser miktarda tuz ekleyip güzelce karıştırıyoruz iyice pürüzsüz olsun. Siz göz kararı artırıp azaltabilirsiniz sonra güzelce hasladigimiz brokolinin üzerinde gezdiriyoruz. Afiyet olsun 🤗 bu arada ben dolma yapmadım daha inşallah yarın yapacağım 😅😅çorba da belki yeşil mercimek çorbası ya da bamya çorbası olacak un çorbası da yapmadım kaldı öyle 😆😆
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyorsunuz yani 😅
Ben inanıyorum size o un çorbası da yapılacakkkkk, dolma da 🤪

Anlaşılan sizde oldunuz ameliyat ☺️
Desteksiz yatıp kalkıyorum evet kendimi kontrol ede ede ...
Ama bu ödem meselesi benim kafamı karıştırıyor. Mesela ne kadar sonra tam görünümünü alır göğsüm. Ödemler ne zaman tam atılır?
Bende çok sabırsızım bu konuda gerekten çünkü göğüs dokum sıfırdı benim hiçççç yoktu. Artık psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Umarım bu günlerim de mazide kalır ☺️
Sizin protez markası neydi ? Kaç cc takıldı ?
Evet bende oldum 6 ay net olmasada şekil belirlenmiş oluyor yaza bomba gibi olursunuz
Mentor 350 var bende 2 sene olacak Aralık’ta
Siz kaç cc taktırdınız

Brokoli karnıbahar havuç ve taze fasülye yi bende buharda çok öldürmeden pişiriyorum
Soğuyunca sarımsak zeytinyağı karabiber tuz ve konserve mısır ekliyorum

Sebze sevmeyen eşim ve oğlumda severek yiyor
Denemek isterseniz diye yazayım dedim🙈

Brokoli karnıbahar havuç ve taze fasülye yi bende buharda çok öldürmeden pişiriyorum
Soğuyunca sarımsak zeytinyağı karabiber tuz ve konserve mısır ekliyorum

Sebze sevmeyen eşim ve oğlumda severek yiyor
Denemek isterseniz diye yazayım dedim🙈
O zaten sürekli yaptığım bir sos mısır hariç.Ama sadece brokoli ve havuçla yapıp limon da ekliyorum biraz eşim haşlanmış fasulyeye olumlu tepki vermeyecektir 😅. Ama.oglum genel olarak sebze sever. Ama en sevdiği şüphesiz "yokoli"

O zaten sürekli yaptığım bir sos mısır hariç.Ama sadece brokoli ve havuçla yapıp limon da ekliyorum biraz eşim haşlanmış fasulyeye olumlu tepki vermeyecektir 😅. Ama.oglum genel olarak sebze sever. Ama en sevdiği şüphesiz "yokoli"
Ciğ bile seviyorum ben ya sebzeleri özellikle karnıbahar ve lahanayı🙈

Erkekler neden sevmiyor sebze hiç anlamıyorum🤔

Yazın patlican ve taze fasulye kışın brokoli .. bayılırım. Ev ahalisi benim kadar sevmeseler de brokoli disindakileri iyi kötü yerler. En büyük oğlum tas kebabi delisi, o yüzden her hafta pisiriyorum. Ben et sevmem, köfte aralıklı yerim. otcul nir insanım vesselam. Kışın seçenekler biraz kısıtlı olunca köfte nispeten sık yemek durumunda kalabiliyorum. Idare ediyoruz. Yemek telaşı bitmiyor. Öğlen de yiyoruz cümbür cemaat. Mutfağa taşımayı düşünüyorum yatağımı.
Bu hafta icin bamya ve pırasa pisirdim. Tarhana çorbası var. Tas kebabi var. Yanina oilav yaparim. Kalan domateslerden domates çorbası yapacağım. Mercimekli hamur aşı yapicam. Pizza yarin akşama.. planlama olmadan olmuyor.. isim biraz zor benim.

Ciğ bile seviyorum ben ya sebzeleri özellikle karnıbahar ve lahanayı🙈

Erkekler neden sevmiyor sebze hiç anlamıyorum🤔
Ben de hiç anlamam ne bu et sevdası hani yerim de aramam. Sevdiğim nice sebze yemeğini pisiremiyorum😒

Yazın patlican ve taze fasulye kışın brokoli .. bayılırım. Ev ahalisi benim kadar sevmeseler de brokoli disindakileri iyi kötü yerler. En büyük oğlum tas kebabi delisi, o yüzden her hafta pisiriyorum. Ben et sevmem, köfte aralıklı yerim. otcul nir insanım vesselam. Kışın seçenekler biraz kısıtlı olunca köfte nispeten sık yemek durumunda kalabiliyorum. Idare ediyoruz. Yemek telaşı bitmiyor. Öğlen de yiyoruz cümbür cemaat. Mutfağa taşımayı düşünüyorum yatağımı.
Bu hafta icin bamya ve pırasa pisirdim. Tarhana çorbası var. Tas kebabi var. Yanina oilav yaparim. Kalan domateslerden domates çorbası yapacağım. Mercimekli hamur aşı yapicam. Pizza yarin akşama.. planlama olmadan olmuyor.. isim biraz zor benim.
Öğle yemeği de varsa o ciddi sıkıntı. Biz evde iki öğün besleniyoruz. Eşim yoksa kahvaltı basit oluyor da eşim evdeyse masayı donatıyorum mecbur o zor oluyor😅 eşim kahvaltıyı işte yapıyor. Ekmek arası olarak. Haliyle evde yiyeceği zaman kahvaltiya özeniyorum. Akşam yemekleri bizde birkaç çeşit olur. O da yoruyor 😐

Herkese merhaba kızçeler, anneler 🤚🙋🏻‍♀️
Şimdi sadakatsizi izlerken kk de kafamı tutan konu olmadı. Bende dedim acaba millet yarın ne pişirecek. Burda yazıp birbirimize fikri verebiliriz aslında. Ne dersiniz 😉
Bekliyoreeeeee 🤪
Köfte pilav yoğurt çorba var dünden.
bugün yatışdayım 😅😅

Back