- 31 Temmuz 2024
- 47
- 7
- 1
- 28
Yaptım negatif ama adet olmadımEvet olabilir sperm zaten 3 gün canlı kalabiliyormuş. Bence bir test yapın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım negatif ama adet olmadımEvet olabilir sperm zaten 3 gün canlı kalabiliyormuş. Bence bir test yapın
Yok hayır henüz olmadımRegl oldunmu canım
Ne zamandı regl gününYok hayır henüz olmadım
26 nisanNe zamandı regl günün
Canım benim sonucun çıktı 104 olmuşAmin inşallahbiraz önce kan verdim sonuç çıkınca yazacgm mutlakaa
Yaa iyi demi sonuç betayı bilmiyorum valla benm hala çıkmamş doktor bugün çıkmaz dedi bana zaten yinede bakıyorm aradaCanım benim sonucun çıktı 104 olmuşsenin de belli oldu mu?
Valla ben de pes ettim bugün yapmadım yarın 11. gün tekrarlarım belkiKızlar regliye 4 gün var
Hep yaptım negatif bekleyeceğim bende.
Cumartesi yapacağım.
Şükür 2 kat artmış.Yaa iyi demi sonuç betayı bilmiyorum valla benm hala çıkmamş doktor bugün çıkmaz dedi bana zaten yinede bakıyorm arada
Freely de yaptım beraberindeKızlar testi yapalı 5 dakika oldu böyle bir çizgi var 3 gün var regle dayanamadım yaptım. Prodoctor bu güveneyim mi?
Sizde inşallah vardır ama ben prodoctora güvenmiyorum bende 10 dk içinde baya silik çıkarttı hemde 4 tane üst üste yapmıştım hepsinde gördüm silik çizgiyiKızlar testi yapalı 5 dakika oldu böyle bir çizgi var 3 gün var regle dayanamadım yaptım. Prodoctor bu güveneyim mi?
Freely de de görüyorum napsam başka bi marka mı alsam kan vermeye gitmeye gücüm yok negatif çıkarsa üzülürümSizde inşallah vardır ama ben prodoctora güvenmiyorum bende 10 dk içinde baya silik çıkarttı hemde 4 tane üst üste yapmıştım hepsinde gördüm silik çizgiyi
Başka bir marka ile deneyin bir kere daha isterseniz freely için bişey diyemiyorum hiç kullanmadım inşallah vardırFreely de de görüyorum napsam başka bi marka mı alsam kan vermeye gitmeye gücüm yok negatif çıkarsa üzülürüm
Bu da freely. Bunda çıkıyor mu ki yalancı pozitifSizde inşallah vardır ama ben prodoctora güvenmiyorum bende 10 dk içinde baya silik çıkarttı hemde 4 tane üst üste yapmıştım hepsinde gördüm silik çizgiyi
Yaa süper darısı başıma ve bekleyen herkeseŞükür 2 kat artmış.![]()
Hangi marka testler? İnşallah hepsi doğrudurKızlar hemen bakın lütfen elim ayağıma dolaştı hepsi birden yalancı olabilir mi ? 3 farklı marka![]()