Çok teşekkür ederim inşallah vardır kanda da çıkar karnımda nasıl ağrıyor regl olck gibiCanı
Canım tebrik ederim bence varrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallah vardır kanda da çıkar karnımda nasıl ağrıyor regl olck gibiCanı
Canım tebrik ederim bence varrrrr
5 gün var canımYaaaa evet varrrr
Regle kaç gün var
Test yaptınızmıKızlar hepiniz yumurtlama gördükten 14 gün sonra kesin regl oluyor musunuz?
Benim yumurtlamam 17.gün oldu bu da reglimin 3 gün gecikecek olması mı demek
Bende görüyorum gibiBiraz bekleyince çok hayali bir çizgi gördüm başka gören var mı?
Prodoctor. Ya durdukça daha belirginleşti gözlerimle çok net görüyorum ama umarım kuruma çizgisi değildirBende görüyorum gibimarkası neydi
Hayal görmüyorum dimiBende görüyorum gibimarkası neydi
hep testlerın silikti canım hayırlısi olsun inşallah Rabbim en hayırlı sekılde nasıp etsın yani testler tam belirginleşene kadar güvenmemek lazımBen elendim arkadaşlar az önce regl oldum
Yapmadım gecikince yapmayı düşünüyorum daha 8 gün varTest yaptınızmı
Ben goruyorum her ay duzenli cok nadir 1 gun once 1 gun sonra oluyorKızlar hepiniz yumurtlama gördükten 14 gün sonra kesin regl oluyor musunuz?
Benim yumurtlamam 17.gün oldu bu da reglimin 3 gün gecikecek olması mı demek
Amin hayırlı zamanda olsun diye dua etmısdım demekı suan zamanı degılHepimize hayırlı zamanda versin inşallah ilk bebişin mi olacak
Kesınlıkle öyle testler yanıltıcıhep testlerın silikti canım hayırlısi olsun inşallah Rabbim en hayırlı sekılde nasıp etsın yani testler tam belirginleşene kadar güvenmemek lazım
Aaaa ayni olduk ben yeni donem icin siparis verdim az once lobuick marka supheli bir sey yaşarsam bu sefer elimde test olsun diye eczane aramayim dedimBen elendim arkadaşlar az önce regl oldum
Testler boşa para ya vallahiKızlar benimde prodoctor teslim silikti atmıştım sanırım ilk 10 dakika içinde gözüküyordu,dün denedim predictor ile dümdüz negatif çıktı.26 Nisan regl tarihim…bence testlere gerçekten güven olmuyor ama en iyisinin predictor olduğunu bir kere daha anladım
Kesinlikle,Allah hepimize güç versin sabır versinTestler boşa para ya vallahi
İnşallah güzel olacak iyi düşün bolca dua etKızlar regl günüm 25 nisan ,dün testte 2. Çizgiyi gördüm bugün kan verdim 43,5 çıktı beta.umarim saglikla büyür.hic sevinemiyoruum bile 4 kaybim var