Canım neden 10,11 yaptınAynıyız bırsey sorabılırmıyım ilişki hangı gunler oldu benımkı sadce 10 ve 11 nisan oldu suan beklemedeyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neden 10,11 yaptınAynıyız bırsey sorabılırmıyım ilişki hangı gunler oldu benımkı sadce 10 ve 11 nisan oldu suan beklemedeyım
Ben sanki gördüm sizde cizgiCanım neden 10,11 yaptın
Yarin randevum.varEvet canım sen testi tekrarla bence, sanki sennnn hamişsinnnn kuzum
Nasip ins herkesin olsunYarin randevum.var
Kan verdin mi canım senYarin randevum.var
Iste yarin alırsa doktorKan verdin mi canım sen
Sen neden doktora gidiyorsun canım anlamadım benIste yarin alırsa doktor
Hayırlısı olsun inşallah senin adına dua edeceğimKızlar ben şimdi belirtilerimi yazıyorum
1) ciddi bir göğüs hassasiyetim var ( bu bende hiç olmazdı.
2) kasıklarıöda batma var
3) sakın ağrım var
4) göğüs uçlarım açıyor
Bu belirtilerin hiç biri ben regli olacağım zaman olmaz.
Benim sadece kanamam olur,
Regli olmama tam 00.00 itibari ile 10 gün var
7,10,12 değerlendirebildikAynıyız bırsey sorabılırmıyım ilişki hangı gunler oldu benımkı sadce 10 ve 11 nisan oldu suan beklemedeyım
Ay demeyin öyle,siparişimi verdim çoktan hatta gelicek yarın veya ertesi günYa canım bunlara biri geçen aylarda bende yalancı pozitif verdi
Hangisiydi hatırlamıyorum ama
merhaba bende sizinle aynı zamandayııım:) 28 reglim 14ünde yumurtlama oldu. 12 sinde ilişki oldu. Heyecanla bekliyorum. Benim çok gaz sancısı gibi karın ağrım var ve dün akşam başlayan göğüslerimde ağrı, hassasiyet var. Beklemek çooook zor:/Canım seninle aynıyız
Reglim 28.i yumurtama 14 ü
Ama ben 10 unda korunmasız ilişki yaşadım, iki gündür inanılmaz göğüs ağrım var hassasiyet oluşmuş durumda. Reglime 13 gün var bir kaç gün sonra test mi yapsam diyorum,
Iste yarin alırsa doktor
Canim hamileleik suphem icin gidiyorum iste kadin doguma sira almistim adetim bitince zamani geldi gidiyorumSen neden doktora gidiyorsun canım anlamadım ben
Canım ovulasyon testi kullanıyorum 10 da bıraz kırmızı oldu 11 de çok koyuydu 12 de silikleşti bizde 10 ve 11 degerlendırdık şikdi beklıyorum bat günümüCanım neden 10,11 yaptın
Evet canım çoook zor,merhaba bende sizinle aynı zamandayııım:) 28 reglim 14ünde yumurtlama oldu. 12 sinde ilişki oldu. Heyecanla bekliyorum. Benim çok gaz sancısı gibi karın ağrım var ve dün akşam başlayan göğüslerimde ağrı, hassasiyet var. Beklemek çooook zor:/
Bende bugün yaptım negatifEvet canım çoook zor,
Dün test yaptım negatif ti
Bir dört gün sonra tekrar yapacağım inşallah.Bende bugün yaptım negatifdaha erken sanırım
Hayali çizgi görüyorum resmen,Bende bugün yaptım negatifdaha erken sanırım
Bende sanki çizgi gördüm gibi geldi sanki sende çizgi var gibiHayali çizgi görüyorum resmen,
Nasıl geçecek günler bilmiyorum.
Bir kızım olsun ve rahmetli annemin adını koyayım çok istpyoeum