Canım başka biri ovülasyon testi ile deneseydin.Benim pik olmadan ovülasyon silikleşti büyük ihtimalle sağlıklı yumurtlama olmadı.Bu ay çok umutlu değilim ama bakalım hayırlısı.
Bazen testlerde güvenilir olmuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım başka biri ovülasyon testi ile deneseydin.Benim pik olmadan ovülasyon silikleşti büyük ihtimalle sağlıklı yumurtlama olmadı.Bu ay çok umutlu değilim ama bakalım hayırlısı.
Hic yok ya hatta 4 veya 5 gun kaldi hic bir testte de cikmadi silik bile cikmadi bembeyaz tum testlerimi standart belirtiler her ay olan karin agrisi arada gogus acimasi gibuKızlar belirtileriniz var mı hiç ?
Sanki çizgi mi var ?En son 3 gibu bunu yaptim awoks boyle
Bence sabahı değerlendirinKızlar sabah yine test yaptım silik olmasını bekliyordum ama t çizgisi c çizgisinden daha koyu oldu ama biz dun gece değerlendirdik. Spermlerin hareketi için sizce yarın sabahı mi degerlendirsem yoksa geceyi mi? Eşimde sorun yok ama yine de riske almak istemiyorum.
Elimde tek o test vardı ama akşam 19.30 da yaptım.Bir sonraki akşamda o saatte yaptım belki de pik olduğu zamanı yakalayamadım saatten dolayı.Kasık ağrım ve akıntım oldu çünkü.Hic yok ya hatta 4 veya 5 gun kaldi hic bir testte de cikmadi silik bile cikmadi bembeyaz tum testlerimi standart belirtiler her ay olan karin agrisi arada gogus acimasi gibu
Zar zor görünen vardi evetSanki çizgi mi var ?
Evet canım sen testi tekrarla bence, sanki sennnn hamişsinnnn kuzumZar zor görünen vardi evet
Canım beslenme ve masaj yumurtayı çok etkiliyor bence. Yumurtalikların için masaj yapabilirsin. Ben bu ay ilk defa denedim ve sonuç muhteşem yumurtaliklarımı hissediyorum catladığını bile anladım diyebilirim. Dün orta yoğunlukta yunurta akı gibi akıntım vardı. Bugün ise tamamen söküldü gibi. Catladığını düşünüyorum. Test ile kontrol ettim ve gerçekten düşündüğüm gibi sanırımBenim pik olmadan ovülasyon silikleşti büyük ihtimalle sağlıklı yumurtlama olmadı.Bu ay çok umutlu değilim ama bakalım hayırlısı.
Sanırım öyle yapacağımBence sabahı değerlendirin
Nasıl yapacağım canım o masajı?Canım beslenme ve masaj yumurtayı çok etkiliyor bence. Yumurtalikların için masaj yapabilirsin. Ben bu ay ilk defa denedim ve sonuç muhteşem yumurtaliklarımı hissediyorum catladığını bile anladım diyebilirim. Dün orta yoğunlukta yunurta akı gibi akıntım vardı. Bugün ise tamamen söküldü gibi. Catladığını düşünüyorum. Test ile kontrol ettim ve gerçekten düşündüğüm gibi sanırım
Canım iki tür var biri kurbağa oturuş biçiminde nefes alıp bırakmadan makat kısmını kasıyor bi süre bekleyip nefesini veriyorsun bunu bir kaç kez gün içerisinde denedim. Bir diğeri bir gebenin günlüğü YouTube sayfasında anlatıyor oradan bakabilirsin ben sabah ve akşamları olmak üzere düne kadar yapmıştım.Nasıl yapacağım canım o masajı?
Deneyeceğim canım teşekkür ederimCanım iki tür var biri kurbağa oturuş biçiminde nefes alıp bırakmadan makat kısmını kasıyor bi süre bekleyip nefesini veriyorsun bunu bir kaç kez gün içerisinde denedim. Bir diğeri bir gebenin günlüğü YouTube sayfasında anlatıyor oradan bakabilirsin ben sabah ve akşamları olmak üzere düne kadar yapmıştım.
Ben göremedim canım ama çok erken zatenKızlar test yaptım çizgi yok dimidayanamadım yaptım.
Göğüs hassasiyetim baya var çünkü
Reglime 11 gün varBen göremedim canım ama çok erken zaten
BeeenBence sabahı değerlendirin
AynıyızBenimde pik günüm 10 Nisan,çatlama 12 nisan
Regl tarihim 26 Nisan gösteriyor beklemedeyizzz![]()
Aynıyız bırsey sorabılırmıyım ilişki hangı gunler oldu benımkı sadce 10 ve 11 nisan oldu suan beklemedeyımBenimde pik günüm 10 Nisan,çatlama 12 nisan
Regl tarihim 26 Nisan gösteriyor beklemedeyizzz![]()