Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Benim pik olmadan ovülasyon silikleşti büyük ihtimalle sağlıklı yumurtlama olmadı.Bu ay çok umutlu değilim ama bakalım hayırlısı.
Canım başka biri ovülasyon testi ile deneseydin.
Bazen testlerde güvenilir olmuyor.

Kızlar belirtileriniz var mı hiç ?
Hic yok ya hatta 4 veya 5 gun kaldi hic bir testte de cikmadi silik bile cikmadi bembeyaz tum testlerimi standart belirtiler her ay olan karin agrisi arada gogus acimasi gibu

En son 3 gibu bunu yaptim awoks boyle

Eklentiler

• 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11953.webp
    2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11953.webp
    7 KB · Görüntüleme: 62
  • 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11954.webp
    2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11954.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11955.webp
    2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11955.webp
    7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar sabah yine test yaptım silik olmasını bekliyordum ama t çizgisi c çizgisinden daha koyu oldu ama biz dun gece değerlendirdik. Spermlerin hareketi için sizce yarın sabahı mi degerlendirsem yoksa geceyi mi? Eşimde sorun yok ama yine de riske almak istemiyorum.
Bence sabahı değerlendirin

Hic yok ya hatta 4 veya 5 gun kaldi hic bir testte de cikmadi silik bile cikmadi bembeyaz tum testlerimi standart belirtiler her ay olan karin agrisi arada gogus acimasi gibu
Elimde tek o test vardı ama akşam 19.30 da yaptım.Bir sonraki akşamda o saatte yaptım belki de pik olduğu zamanı yakalayamadım saatten dolayı.Kasık ağrım ve akıntım oldu çünkü.

Benim pik olmadan ovülasyon silikleşti büyük ihtimalle sağlıklı yumurtlama olmadı.Bu ay çok umutlu değilim ama bakalım hayırlısı.
Canım beslenme ve masaj yumurtayı çok etkiliyor bence. Yumurtalikların için masaj yapabilirsin. Ben bu ay ilk defa denedim ve sonuç muhteşem yumurtaliklarımı hissediyorum catladığını bile anladım diyebilirim. Dün orta yoğunlukta yunurta akı gibi akıntım vardı. Bugün ise tamamen söküldü gibi. Catladığını düşünüyorum. Test ile kontrol ettim ve gerçekten düşündüğüm gibi sanırım

Canım beslenme ve masaj yumurtayı çok etkiliyor bence. Yumurtalikların için masaj yapabilirsin. Ben bu ay ilk defa denedim ve sonuç muhteşem yumurtaliklarımı hissediyorum catladığını bile anladım diyebilirim. Dün orta yoğunlukta yunurta akı gibi akıntım vardı. Bugün ise tamamen söküldü gibi. Catladığını düşünüyorum. Test ile kontrol ettim ve gerçekten düşündüğüm gibi sanırım
Nasıl yapacağım canım o masajı?

Nasıl yapacağım canım o masajı?
Canım iki tür var biri kurbağa oturuş biçiminde nefes alıp bırakmadan makat kısmını kasıyor bi süre bekleyip nefesini veriyorsun bunu bir kaç kez gün içerisinde denedim. Bir diğeri bir gebenin günlüğü YouTube sayfasında anlatıyor oradan bakabilirsin ben sabah ve akşamları olmak üzere düne kadar yapmıştım.

Canım iki tür var biri kurbağa oturuş biçiminde nefes alıp bırakmadan makat kısmını kasıyor bi süre bekleyip nefesini veriyorsun bunu bir kaç kez gün içerisinde denedim. Bir diğeri bir gebenin günlüğü YouTube sayfasında anlatıyor oradan bakabilirsin ben sabah ve akşamları olmak üzere düne kadar yapmıştım.
Deneyeceğim canım teşekkür ederim

Kızlar test yaptım çizgi yok dimi :( dayanamadım yaptım.
Göğüs hassasiyetim baya var çünkü

Eklentiler

• IMG_4400.webp
    IMG_4400.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4399.webp
    IMG_4399.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 53
Back
X