Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Canım seninle aynıyız
Reglim 28.i yumurtama 14 ü
Ama ben 10 unda korunmasız ilişki yaşadım, iki gündür inanılmaz göğüs ağrım var hassasiyet oluşmuş durumda. Reglime 13 gün var bir kaç gün sonra test mi yapsam diyorum,
Yaa bende kasık ağırsi vardı dün o da geçti biraz ümidimi kaybediyorum hiç belirti yok gibi olmaya basladi. Yapay zekaya sordum o da en erken regliye 6 gün kala bakmak daha garantiye yakın olacağını söyledi. Bence sende öyle yap canım

Arkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere
Regl 27nisan yumurtam 13nisanda kendiliğinden çatladı bakalım inşallah bu ay herkes hamile olduğunu öğrensin inslallah ☺️☺️

Kızlar merhaba benimde bat: 27 Nisan.
Yumurtlama günüm uygulamada 13 Nisan olarak gözüktü. O günleri değerlendirdik. Şimdi artık bekleme zamanı, sizce varsa ağrı falan yapar mı hemen

Kızlar merhaba benimde bat: 27 Nisan.
Yumurtlama günüm uygulamada 13 Nisan olarak gözüktü. O günleri değerlendirdik. Şimdi artık bekleme zamanı, sizce varsa ağrı falan yapar mı hemen
Yaa çatlama ve bat tarihimiz aynı 😍😍 ben de merak ediyorum bi değişim bişeyler olur mu diye. Sanki sağ kasığımda kıpırtı oluyo gibi ama tamamen psikolojik galiba 😆😆

Kızlar benimde ciddi göğüs hassasiyetim var bu hiç olmazdı, ben yumurtalamadan 3 gün önceyi değerlendirebildim eşim şehir dışına gitmişti.

Kızlar ilk defa laboquick marka ovülasyon testi yapıyorum. Pikten sonra tamamen silikleşmedi. Normal mi bu? Diğer marka testte 2.çizgi tamamen siliniyordu

Eklentiler

• 1000090889.webp
    1000090889.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar ilk defa laboquick marka ovülasyon testi yapıyorum. Pikten sonra tamamen silikleşmedi. Normal mi bu? Diğer marka testte 2.çizgi tamamen siliniyordu
Canım pikten sonra silikleşmiyor ki bazen testler benimki öyle mesela

Kızlar sabah yine test yaptım silik olmasını bekliyordum ama t çizgisi c çizgisinden daha koyu oldu ama biz dun gece değerlendirdik. Spermlerin hareketi için sizce yarın sabahı mi degerlendirsem yoksa geceyi mi? Eşimde sorun yok ama yine de riske almak istemiyorum.

Eklentiler

• 1000183388.webp
    1000183388.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar sabah yine test yaptım silik olmasını bekliyordum ama t çizgisi c çizgisinden daha koyu oldu ama biz dun gece değerlendirdik. Spermlerin hareketi için sizce yarın sabahı mi degerlendirsem yoksa geceyi mi? Eşimde sorun yok ama yine de riske almak istemiyorum.
Canım pik gibi bence bu akşam kesin değerlendir.

Kızlar yalancı pozitif vermeyen gebelik testi markası hangisi sizce ?

Bence net predictor veya prodoctor ben bunları kullandım..Hatta bu ay için prodoctor siparişi verdim😌
Ya canım bunlara biri geçen aylarda bende yalancı pozitif verdi
Hangisiydi hatırlamıyorum ama

Benim pik olmadan ovülasyon silikleşti büyük ihtimalle sağlıklı yumurtlama olmadı.Bu ay çok umutlu değilim ama bakalım hayırlısı.

Back
X