aha benım kocama sardı sımdıdeayyy kiyamam canimm yaaa senin sorunun benden betermiss bence sen Burda bana laf yetisdireceginee kocanin sorunuyla ilgilen yazikkkcözümler cagreler arayin senin durumun daha vahim daha cicim aylarinda tazecik gelin bunlarla ugrasmak zaten icden cöküntü sende kendi derdini böyle unutuyorsun galiba millete laf yetisdirerek anliyorumm kiyamammm...
Hahahaaaaaahaha benım kocama sardı sımdıde
değil mi ya nasıl aşırı zevkli anlatamamsabirsizlikla beklyiorummmmuydurukdan konu ac millete sun sonra otur izlee insana durduk yere eglenceee.
Ben de o gülücüklere sinir oldum. Çok iyi bir şey yapmış gibi şirin şirin anlatmaya çalışmış bide. Aman Allahım ne büyük aşk dememizi bekledi herhalde.
Konu sahibi adam seni çok çok sevseydi o başta bahsettiğin engelleri aşar seninle olurdu. Demekki sevmiyor,unutmuş,kendine yeni bir sayfa açmış. Bekarken senin için kılını kıpırdatmayan adam gül gibi karsını,çocuğunu bırakıp sana mı koşacak. Çok bekleme canım. İkile adamın hayatından.
üzgünüm ama sizin gibi ufku acik bi millet degil bu bahsettigim sahislar.. dar görüslü bi kisimdan bahsediyorsuz sizin gibi bayanli erkekli egelnce mekanlarinda kadeh tokusduruan bi millet degiliz.. onun icin sizin Kadar normal bi durum gibi karsilanmaz onlarin yasadigi yerde ve yetisdiriligi aile ortaminda..
sana davranışı çok aşağılayıcı numarasını verdi başedemeyeceğini anlamış yazıkevli olmasi buna engelmi sizce nice evlilikler var okumadiysaniz severek ayrildik diyorum olayi detayli anlattim bana karsi davranisinida anlattim sizin bukadar anlattigimdan bitek bunumu cikardiniz pess..
madem esini seviyor direk engeller bukadar laf kalabaligina girmez haksizmiyim?
arkadaşlar konu sahibi eğlence arayan genç bi arkadaşımız ciddiye alıp yorum yapmayınvalla cok eglenceliymiss bu ortamokuyup okuyup gülüyorum insan bi konu aciyooor herkes hucum yorumaa
Ya bir git burda insanlarin asabini bozmabisey yasamadigim icin abartmayin isterseniz.. !!!!!!!!!
bisey yasamadigim icin abartmayin isterseniz.. !!!!!!!!!
bellıkı kendısı kıskanmıs
karısı kıskanmaz tabı nıkahlısı bıde oryantel yanı herkes bılıyor :)