- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
İsmail YK'nın sana uygun bi şarkısı vardı sanki...
Allah belanii versin, allah seni kahretsinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmail YK'nın sana uygun bi şarkısı vardı sanki...
arkadaşlar konu sahibinin açtığı konulara bakarsak, buraya cevap yazmamıza bile değmeyeceğini anlardık aslında
(adam 2012'de evleniyor)
2014': ailem sevdiğim adamı istemiyor.
2014' : acil akıl verin kızlar adlı sevdiğim adamla 4 yıldır ilişkim var ailem istemiyor vs
2014' : galiba kurtuldum ondan ( sevgilini bunu psikopata bağlamış, çok kıskanç, oje sürmesine izin vermez)
2014' benim yarim acemi birlik bilecik ( tekrar barışmışlar askere gidiyormuş)
2014' : evlilikten korkuyorum ( burda adamla sözlüler, askerden gelince evllik)
2015': bu konu.
arkadaşım ruh hastası mısın?
2012de adam evleniyor 2014de nasıl sizinle sözleniyor, siz nasıl asker yolu gözlüyorsunuz. kafayı mı yediniz
Eglence anlayisina bittim 0-3yas grubunda bile daha cok espri anlayisi vardirvalla cok eglenceliymiss bu ortam okuyup okuyup gülüyorum insan bi konu aciyooor herkes hucum yorumaa
kısaca fake :)Konu çok uzun ben okumak için çok yasliyim
biri özet geçse duacısı olurum :)
Konu çok uzun ben okumak için çok yasliyim
Konu çok uzun ben okumak için çok yasliyim
şu yorumuna kadar yazmak istemedim aklı başında olan bütün kk kadınları zaten gereğini yazıyorlar ama şu yorumuna çok güldüm yaaaaüzgünüm ama sizin gibi ufku acik bi millet degil bu bahsettigim sahislar.. dar görüslü bi kisimdan bahsediyorsuz sizin gibi bayanli erkekli egelnce mekanlarinda kadeh tokusduruan bi millet degiliz.. onun icin sizin Kadar normal bi durum gibi karsilanmaz onlarin yasadigi yerde ve yetisdiriligi aile ortaminda..
allah sana akıl fikir versinsabirsizlikla beklyiorummmm uydurukdan konu ac millete sun sonra otur izlee insana durduk yere eglenceee.
Eşime sordum. Kaba üsluplu değildir ama aynen şöyle dedi " vay kaşar bi halt olamamış herife sardı demekki karısı engel listesinde görmesin diyedir ben olsam silmem yazışmaları." dedi ( üsluptan dolayı ban ney vermeyin ben demedim o dedi)
Suan kisiligini cozmus durumdayim.
Ne dersen de simdiye kadar sevgili bulamamis ve tr de kuzeninin dugununde on sene once biriyle tanisdigi kisiyi tanrilasdirmis bir kisi var suan karsimizda. Sevgi degil sendeki. Evde kaldim korkusu. Tipini hic merak etmiyorum. 136kg bir kuzenim var ayni senin gibi . Face den tum yazisdiklarina tekrar tekrar istek yollayip rahatsiz editor.olurda biri benle yeniden yazisir diye. Bu bir hastalik. Bence once git bir tedavi ol. Saplantindan kurtul. Evde kaldim dusuncesini cikar aklindan. Herif karisiyla mutlu.yapiskan bir pislik istemiyor etrafinda. Seni sevse cikar gelirdi yurtdisina zaten. Ben on sene once sevdigim Adam icin geldim. Sizde basarirdiniz ama sevgi yokmus ortada sekerim.
Ayrica kilolura bir lafim yok. Bende yuz kiloyum. Amacim ondaki evde kaldim korkusunu anlatmakdi. Sizdeki artik hangi sebebden dolayisiysa gidin tedavi olun. Haydi bakalim.