Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuldan verseler saklamaz.
Atar masanın üstüne niye özel alanında saklasın ?
Hatta eve gelir "manyak mı okuldakiler bize bunları dağıttılar" derdi.
kardeşin ne bölümünde okuyor liseyi bilmem ama benim komşumun kızı sağlıkta okuyordu onlara dağıtmışlar gebelik testi tuhaf ama dağıtmışlar hatta oda bana vermişti.o aklıma geldi şimdi allah yardımcınız olsun.benimde kardeşim var 19 yaşında seni kendi yerime koydum şimdi....
Ben bir arkadaşı için aldığını düşünüyorum.
Ama benim asıl dikkatimi çeken kardeşinin umursamaz, ar damarı çatlamış tavırları.
Daha bu kız lisede. Nasıl bu kadar rahat olabiliyor ki?
Yani benim annem beni lisedeyken böyle bir şey ile itham etse çok utanır ve çok üzülürdüm.
Kardeşinin tepkisi hiç normal gelmedi bana.
Aile içi sorunlarınız mı var da o yüzden mi böyle acaba.
Canım kardeşinin bu tavırları en az hamilelik testi kullanması kadar endişe verici.
Çünkü böyle bir ruh haline sahip bir genç her türlü kötülüğe karşı savunmasızdır.
Bu kadar umursamaz davranabiliyorsa Allah korusun yarın bir gün bu gebelik testi olayı gerçek olabilir.
Bence kardeşine daha çok ilgi, daha çok sevgi gösterin.
Göstermiyorsunuz demiyorum. Daha çok, daha fazla gösterin diyorum.
evet komşumun kızı bana getirdi.annesiyle geldiler küçük kızım var onu sevmeye abla bunu erdiler bana al belki sana lazım olur dedi.aklımda kaldı.ama bilemem komşumun kızı şimdi hemşire oldu eskişehirde.
kesinlikle babaya söylemeyin able.
asla.. dur bakalım herşey netleşsin.
baban bunu kaldıramaz gibi geliyor benim babam da kalp hastası biliyorum.
Allah korusun adamı sağlığından etmeyin.belki de cidden yanlış anlaşılmalar yaşandı.