• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

Okuldan verseler saklamaz.
Atar masanın üstüne niye özel alanında saklasın ?
Hatta eve gelir "manyak mı okuldakiler bize bunları dağıttılar" derdi.

merhaba öncelikle 17 yaşında bi genç kız annesi olarak üzerine gitmeden güzellikle konuşmya çalışın...tabi biraz zaman geçsin öyle yapın bunu...bnmde kızım lisede ewet çocuklara cinsellik hakkında bilgi vermeye gruplar geliyo fakat gebelik testi asla dağıltılmıyor..

bence arkadaşlarına sormayın biri duyarsa her kes duyar ya bbilmiyorlarsa yada kardeşinin suçu yoksa:61::61:

olmadık olay sonra oldu diye lansedilir ortalıkta :30:

tatlım üzme canını tabiki ablasısın endişelerin üzüntülerin normal kendinizi harap etmeyin size de yazık evde oluşan o tatsız ortam kalp hastası babana da yansır bilmese bile..sonuçta herkes bir birey size düşen hatalarını onu kırmadan fark ettirmek ders almasını sağlamak.. her şeyin bir hal çaresi vardır zamanla düzelir şimdi akşam konuş tepkisi anlattıkları ne olacak buraya yaz illaki tatlı dile gelir siz ona iyi davrandıkça o da iflah olur bu tür şeyleri haketmeyeceğinizi düşünerek hata yapmamaya özen gösterir. Yaptığı hatalardan ders almasını bilir.

Ben bir arkadaşı için aldığını düşünüyorum.
Ama benim asıl dikkatimi çeken kardeşinin umursamaz, ar damarı çatlamış tavırları.
Daha bu kız lisede. Nasıl bu kadar rahat olabiliyor ki?
Yani benim annem beni lisedeyken böyle bir şey ile itham etse çok utanır ve çok üzülürdüm.
Kardeşinin tepkisi hiç normal gelmedi bana.
Aile içi sorunlarınız mı var da o yüzden mi böyle acaba.

Canım kardeşinin bu tavırları en az hamilelik testi kullanması kadar endişe verici.
Çünkü böyle bir ruh haline sahip bir genç her türlü kötülüğe karşı savunmasızdır.
Bu kadar umursamaz davranabiliyorsa Allah korusun yarın bir gün bu gebelik testi olayı gerçek olabilir.

Bence kardeşine daha çok ilgi, daha çok sevgi gösterin.
Göstermiyorsunuz demiyorum. Daha çok, daha fazla gösterin diyorum.

kardeşin ne bölümünde okuyor liseyi bilmem ama benim komşumun kızı sağlıkta okuyordu onlara dağıtmışlar gebelik testi tuhaf ama dağıtmışlar hatta oda bana vermişti.o aklıma geldi şimdi allah yardımcınız olsun.benimde kardeşim var 19 yaşında seni kendi yerime koydum şimdi....

Okuldan verseler saklamaz.
Atar masanın üstüne niye özel alanında saklasın ?
Hatta eve gelir "manyak mı okuldakiler bize bunları dağıttılar" derdi.

evet aynen bunu konuştum annemle manyakmı bunlar verilirmi hiç napayım ben bunu der al anne der annem ona demiş bunu bana niye vermedin demiş unutmuşum kalmış ya orda demiş

kardeşin ne bölümünde okuyor liseyi bilmem ama benim komşumun kızı sağlıkta okuyordu onlara dağıtmışlar gebelik testi tuhaf ama dağıtmışlar hatta oda bana vermişti.o aklıma geldi şimdi allah yardımcınız olsun.benimde kardeşim var 19 yaşında seni kendi yerime koydum şimdi....

gerçektenmi...
ama o düz lisede okuyor sözelde sağlık dersleride var galiba....inşallah dağırmışardır diyorum inşalah birden bayağa bir umutlandım..bir ara sağlık meslek lisesinden falan bahsediyodu ilgisini çekiyodu

evet komşumun kızı bana getirdi.annesiyle geldiler küçük kızım var onu sevmeye abla bunu erdiler bana al belki sana lazım olur dedi.aklımda kaldı.ama bilemem komşumun kızı şimdi hemşire oldu eskişehirde.

Ben bir arkadaşı için aldığını düşünüyorum.
Ama benim asıl dikkatimi çeken kardeşinin umursamaz, ar damarı çatlamış tavırları.
Daha bu kız lisede. Nasıl bu kadar rahat olabiliyor ki?
Yani benim annem beni lisedeyken böyle bir şey ile itham etse çok utanır ve çok üzülürdüm.
Kardeşinin tepkisi hiç normal gelmedi bana.
Aile içi sorunlarınız mı var da o yüzden mi böyle acaba.

Canım kardeşinin bu tavırları en az hamilelik testi kullanması kadar endişe verici.
Çünkü böyle bir ruh haline sahip bir genç her türlü kötülüğe karşı savunmasızdır.
Bu kadar umursamaz davranabiliyorsa Allah korusun yarın bir gün bu gebelik testi olayı gerçek olabilir.

Bence kardeşine daha çok ilgi, daha çok sevgi gösterin.
Göstermiyorsunuz demiyorum. Daha çok, daha fazla gösterin diyorum.

aile içi sorun yok ama dediğin gibi ar damarı çatlamış kelimesini annem kızınca onun için çok kullanır küçüklükten beri öleydi yapısal olarak...

evet komşumun kızı bana getirdi.annesiyle geldiler küçük kızım var onu sevmeye abla bunu erdiler bana al belki sana lazım olur dedi.aklımda kaldı.ama bilemem komşumun kızı şimdi hemşire oldu eskişehirde.

inşallah öyledir 100 de 1 de olsa bu dediğin gibidir inşallah

kesinlikle babaya söylemeyin able.
asla.. dur bakalım herşey netleşsin.
baban bunu kaldıramaz gibi geliyor benim babam da kalp hastası biliyorum.
Allah korusun adamı sağlığından etmeyin.belki de cidden yanlış anlaşılmalar yaşandı.

inşallah canım benim.allah gençlerimize akıl versin.ama benim sana tavsiyem biz 3 kız kardeşiz en küçüğümüz 19 yaşında biz ablaları olarak herşeyini biliriz.annem çok sinirlidir biz onu karşımıza alır konuşuruz sende suyuna giderek konuş.

ya saglık lisesinde normal.bu tür seyler tam tekmil ögretiliyordur ama lisedeki yani düz lisedeki saglık dersinde test dagıtılcak bi durum yok.anlamadıgım sey neden hala okulu aramıyorsunuz ki.

sağlık dersi lise 1. sınıfta olur sadece diye biliyorum.
yani benim zamanımda öyledi ki 2000 de ?
kardeşin hangi sınıftaydı geçen yıl?

kesinlikle babaya söylemeyin able.
asla.. dur bakalım herşey netleşsin.
baban bunu kaldıramaz gibi geliyor benim babam da kalp hastası biliyorum.
Allah korusun adamı sağlığından etmeyin.belki de cidden yanlış anlaşılmalar yaşandı.

evet derinss şimdilik sölememek lazım herşey bi belli olsun...canım babam benim bugünlerde ne de keyifli hiç istermiyim o güzel keyfinden olsun...keyif dediğimde tv nin karşısında oturup bizlere espiri yapması....en büyük keyfi budur onun....canım benim

Bende bir lisede bi de üniversitede 2 arkadaşım için almıştım.Annem görür de yanlış anlar diye ödüm kopmuştu.Belki kardeşiniz de bi arkadaşı için almış olabilir mi,sakın üstüne gitmeyin ve babaya aslaa ama aslaaaa söylemeyin...

düz lisede bunu asla dağıtmıyolar... 7 yıl okulda memurluk yaptım her yıl gelirler bilgi vermeye öğrencilere, dağıtılan her yıl ped. bu tarz şeyler asla dağıltılmaz.....çocuğun dışarı çıktığını yazmışsınız..böle bi olay yaşayıp nasıl izin verdiniz bu kadar rahat bi çocuğa anlayamadım..

Back