• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

Bence biriyle birlikte olmuş olabilir büyük ihtimal.. Çünkü kilitli dolabında saklamış diyosun..Belli ki sizin görmeyeceğiniz bi yerde saklamak istemiş.. Hem okulda dağıtsalar bile niye evinde tutsun ki, atar çöpe gider.. :44:

okulda dağıtıldıgını düşünmüyorum ama eger şüphelenseydi kullanırdı kullanılmamıs bi şeklde saklamazdı.. oklda en fazla ped dağıtılırdı bizim zamanımızda... canım bence ablası olarak sakin bi şekilde konus kardeşinle. üstüne gitmeyin çünkü en tehlikeli yaşlarında.. kolay gelsin.

evet annemede dedim orta okulda en fazla bize ped dağıtıyolardı ann dedim çok saçma okulda test dağıtmaları hiç bir mantığı yok dedim o da farkında ama güvenmeye çalışıo okula gidicem diyo ..ama neden kullanmadı tek içimi rahatlatan o..

canım arkadasca konus kardesınle en yakını senın olman lazım telefonunu falan karıstır erkek arkadası falan olabılır.

okullarda bıldıgım kadarıyla dıs fırcası dıs macunu artı orkıd dagıtıldını duydum ama okullarda gebelık testı dagıtılacak kadar geniş degil ülkemiz.cok uzgunum.

Okulda dağatılan tek şey pedlerdi..oda orta okulda hatırladığım kadarıyla.

Bir genç kız durduk yere test bulundurmaz,eşyaları arasında.

Sizde bunu çok iyi biliyorsunuz zaten.Lütfen sakin bir şekilde

abla-kardeş halletmeye çalışın derim.

Eğer birşey olmuşsa,zaten olan olmuştur..

Şu durumdan sonra psikolojisini bozmadan olabildiğince sakin halletmeye çalışın.

Ha bu ne kadar yapılır, sakin olunur o ap ayrı..

Söylemesi kolay,fakat tam tersi olursa da çözümlenemeyen sorunlar ortaya çıkabilir.

şuanki şokla sakin konuşmak çok zorma gidiyor ama bunu yapmam lazım galiba

olay bıraz garıp..Madem bu durum var kardesın neden bu kadar rahat?Ya da sıze rahatım bısıy yapmadım pozları mı verıyor?Normalde de gamsız mıdır acep bılemeyız..Ve arkadası ıcın alsa nıye kılıtlı bır dolaba koysun ayrıca testı almıs tekrar parayı ne yapacak?Insallah kotu bı durum yoktur

Nasıl bir durumda oldugunuzu anlayabiliyorum..
Okulda böyle birseyin dagıtılmadıgı asikar..
Babanız nasıl bir adamdır? Eger , söyleyecekseniz bunu göz önünde bulundurun lütfen!
Sonra daha kötü seyler yasanmasın!

bana pek masum bir şey gibi gelmiyo canım bu durum

hiç bir kız durduk yerde hamilelik testi almaz :59:

ama inşallah yanılıyoruzdur annen gitsin sorsun bi :85:babana da söylemeniz lazım eğer okulda dağıtılmamışsa:85:

Böyle şeyler gayet doğal ergenlik bazı şeyler olmuşsa bile çok önemli değil üstüne giderseniz daha kötü olur bence arkadaşca konuşun...

canım arkadasca konus kardesınle en yakını senın olman lazım telefonunu falan karıstır erkek arkadası falan olabılır.

okullarda bıldıgım kadarıyla dıs fırcası dıs macunu artı orkıd dagıtıldını duydum ama okullarda gebelık testı dagıtılacak kadar geniş degil ülkemiz.cok uzgunum.

erkek arkadaşı var onuda yakaladım geçende hatta o kitli dolapta annem iki tane yüzük bulmuş ismi yazıyo birinde diğerindede çocuğun ismi yazıyo ayrılmşlar galiba...şimdide başka biriniyle şüpheleniyodum ama yok yok okadarınıda yapmasın allahım nolur....ergenlik çğında diyodum hepimiz hoşlandık sevdik diyodum ama ileri gitmemiş olsun nolur

Nasıl bir durumda oldugunuzu anlayabiliyorum..
Okulda böyle birseyin dagıtılmadıgı asikar..
Babanız nasıl bir adamdır? Eger , söyleyecekseniz bunu göz önünde bulundurun lütfen!
Sonra daha kötü seyler yasanmasın!

babam çok sinirli ve kalp hastası söylersek ne yapar allah bilir o yüzden şimdilik susuyoruz ve napıcamızı bilmiyoruz

tatlım büyük tepkiler verip kardeşini evden uzaklaştırmayın şuan blue çağı hatalarıda olabilir ne olursa olsun onu sevdiğinizi hissettirmekten başka bişey yok çünkü sabah programlarına baksana evden kçan kızlar falan filan annenin p.tesi okula gitmesinden ve tepkisinden korkup yanlış yapmasın allah korusun seni korkutmak istemem ama anne ve kız böyle bir konuda arkadaş olamaz destek ver ve yanında ol

olay bıraz garıp..Madem bu durum var kardesın neden bu kadar rahat?Ya da sıze rahatım bısıy yapmadım pozları mı verıyor?Normalde de gamsız mıdır acep bılemeyız..Ve arkadası ıcın alsa nıye kılıtlı bır dolaba koysun ayrıca testı almıs tekrar parayı ne yapacak?Insallah kotu bı durum yoktur

evet malesefki biraz gamsız birisi ama annem okula gelicem dediğinde gell benim korkum yok demiş o konuyu hiç üstelememiş bile para konusunda çok savunmaya geçti.ki onun aldığı aşikar..gebelik testi konusu üzerinde hiç durmamış para konusunda maddiayt yüzünden pek para veremiyorz annecimle babacım annem bi ara haklı dedi verme verme olacağı buydu dedi...para konusunu annem önemsemiyor artık diğeri daha beter

Testi kullanmamış olması iyi
ama bir de şu tarafından bakın belki adet olmuştur o yüzden kullanmamıştır
kullanmasına gerek kalmamıştır yani
ama öyle bile olsa niye elinde tutsun ki atardı yani

ben biraz daha pembe gözlüklerle bakıp
belki bir arkadaşınındır demek istiyorum

hemen kötümser bakmayın :/
umarım düşündüğünüz gibi birşey yapmamıştır

tatlım büyük tepkiler verip kardeşini evden uzaklaştırmayın şuan blue çağı hatalarıda olabilir ne olursa olsun onu sevdiğinizi hissettirmekten başka bişey yok çünkü sabah programlarına baksana evden kçan kızlar falan filan annenin p.tesi okula gitmesinden ve tepkisinden korkup yanlış yapmasın allah korusun seni korkutmak istemem ama anne ve kız böyle bir konuda arkadaş olamaz destek ver ve yanında ol

evet şuada kend omuzlarımda büyük bir yük hisediyorum nedense ama ben de hiç güçlü biri değilim ki..annem dediki acaba gizli mi gitsem okula dedi sonra korkar kaçar falan dedi..allahım nolur huzurumuzu bozma

Testi kullanmamış olması iyi
ama bir de şu tarafından bakın belki adet olmuştur o yüzden kullanmamıştır
kullanmasına gerek kalmamıştır yani
ama öyle bile olsa niye elinde tutsun ki atardı yani

ben biraz daha pembe gözlüklerle bakıp
belki bir arkadaşınındır demek istiyorum

hemen kötümser bakmayın :/
umarım düşündüğünüz gibi birşey yapmamıştır

evet dediğin gibi belki şüpe duydu adet oldu gerek kalmadı ama neden sakladı neden atmadı

Hangi anne olsa sinirlenir... Allah korusun.. Olduda bir hata yaptı sen kardeşinle bir konuşmayı dene..yumuşak ol.. eğer bir sırrı varsa söylemesini iste. saklmasın sende...

Çocuk büyütmrk çok zor.. Allah yardımcınız olsun

Okullarda ped dağıtılır gebelik testi dağıtılmaz tabii yurtdışında yaşıyorsanız bilemem..

Kendinden bu kadar emin olması şaşırtıcı ya anneniz gideceğine ihtimal vermiyor ya da başka bir planı var.

Genç kızlar sürtünme vs gibi durumlarda bile telaşlanıyor ya belki o da öyle birşey yaşamıştır ve yapmıştır.kullanılmış mı kullanılmamaış mı ?

okuldan dağıtsalar herkes evie getirir o testi ve bu ülkede tv ye bile çıka bu durum ki çıkmalı..

anne başka abla başka sen konuşsan sakince tatlı dille ?

hem neden gezmeye çıkıyor şu olay açıklanana kadar otursun evde ne var?
neden izin verdiniz?

bence okula gidip sormasanız daha iyi olur. çünkü bu durum okulda duyulduğunda bir kaç öğretmen kardeşinizi çekip ona yol göstermek için yardımcı olmaya çalışacaklar. ee kardeşiniz de şuan ergenlik döneminde ve bu durumu bir yardım olarak değil de onu aşağılanmış gibi algılar. bence çekip karşınıza sakince konuşun. bak okula gidip soracaktık ama böyle birşeyin olduğuna inanmak istemiyoruz olmuş olsa da olmasa da durumunun okulda duyulup seni okul hayatında mutsuz etmesine göz yumamayız. aramızda kadın kadına oturup konuşup halledicez. biz sana güveniyoruz bize doğruyu söyleyeceğini düşünüyoruz. bu yüzden sadece 3ümüz halledicez ama sen de bize doğruyu söyleyeceksin. en azından böyle birşey yaşanmışsa da sana en sağlıklı şekilde yardımcı olabilicek kişiler biziz diceksiniz. gerekirse bir psikolojik destek aldırırsınız allah korusun gebelik durumu fln varsa erkenden anlaşılıp çözümlersiniz fln. ama dediğim gibi okul ortamında duyulursa olaylar istenmeyen yönde ilerleyebilir.

Son düzenleme:
hüngür hümgür ağlamak istiyorum çok çaresizim çok tuhaf bir duygu kızlar dua edin biz yanılmış olalım neolur ablamla konuşsam rahatlayacam ama o da üniv.okuyo sınavları var etkilenir ama ben çok kötüyüm o geziyo şuanda belki suçsuz olduğu için belki gamsız olduğu için bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum inaşllah suçsuzdur canım kardeşim böle hataya düşmemiştir inşallah

Back