- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım böyle bir durumda ne yapılabilir bilmiyorum ama canını sıkma sakın![]()
okulda dağıtıldıgını düşünmüyorum ama eger şüphelenseydi kullanırdı kullanılmamıs bi şeklde saklamazdı.. oklda en fazla ped dağıtılırdı bizim zamanımızda... canım bence ablası olarak sakin bi şekilde konus kardeşinle. üstüne gitmeyin çünkü en tehlikeli yaşlarında.. kolay gelsin.
Okulda dağatılan tek şey pedlerdi..oda orta okulda hatırladığım kadarıyla.
Bir genç kız durduk yere test bulundurmaz,eşyaları arasında.
Sizde bunu çok iyi biliyorsunuz zaten.Lütfen sakin bir şekilde
abla-kardeş halletmeye çalışın derim.
Eğer birşey olmuşsa,zaten olan olmuştur..
Şu durumdan sonra psikolojisini bozmadan olabildiğince sakin halletmeye çalışın.
Ha bu ne kadar yapılır, sakin olunur o ap ayrı..
Söylemesi kolay,fakat tam tersi olursa da çözümlenemeyen sorunlar ortaya çıkabilir.
canım arkadasca konus kardesınle en yakını senın olman lazım telefonunu falan karıstır erkek arkadası falan olabılır.
okullarda bıldıgım kadarıyla dıs fırcası dıs macunu artı orkıd dagıtıldını duydum ama okullarda gebelık testı dagıtılacak kadar geniş degil ülkemiz.cok uzgunum.
Nasıl bir durumda oldugunuzu anlayabiliyorum..
Okulda böyle birseyin dagıtılmadıgı asikar..
Babanız nasıl bir adamdır? Eger , söyleyecekseniz bunu göz önünde bulundurun lütfen!
Sonra daha kötü seyler yasanmasın!
olay bıraz garıp..Madem bu durum var kardesın neden bu kadar rahat?Ya da sıze rahatım bısıy yapmadım pozları mı verıyor?Normalde de gamsız mıdır acep bılemeyız..Ve arkadası ıcın alsa nıye kılıtlı bır dolaba koysun ayrıca testı almıs tekrar parayı ne yapacak?Insallah kotu bı durum yoktur
tatlım büyük tepkiler verip kardeşini evden uzaklaştırmayın şuan blue çağı hatalarıda olabilir ne olursa olsun onu sevdiğinizi hissettirmekten başka bişey yok çünkü sabah programlarına baksana evden kçan kızlar falan filan annenin p.tesi okula gitmesinden ve tepkisinden korkup yanlış yapmasın allah korusun seni korkutmak istemem ama anne ve kız böyle bir konuda arkadaş olamaz destek ver ve yanında ol
Testi kullanmamış olması iyi
ama bir de şu tarafından bakın belki adet olmuştur o yüzden kullanmamıştır
kullanmasına gerek kalmamıştır yani
ama öyle bile olsa niye elinde tutsun ki atardı yani
ben biraz daha pembe gözlüklerle bakıp
belki bir arkadaşınındır demek istiyorum
hemen kötümser bakmayın :/
umarım düşündüğünüz gibi birşey yapmamıştır