Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okullarda ped dağıtılır gebelik testi dağıtılmaz tabii yurtdışında yaşıyorsanız bilemem..
Kendinden bu kadar emin olması şaşırtıcı ya anneniz gideceğine ihtimal vermiyor ya da başka bir planı var.
Genç kızlar sürtünme vs gibi durumlarda bile telaşlanıyor ya belki o da öyle birşey yaşamıştır ve yapmıştır.kullanılmış mı kullanılmamaış mı ?
okuldan dağıtsalar herkes evie getirir o testi ve bu ülkede tv ye bile çıka bu durum ki çıkmalı..
anne başka abla başka sen konuşsan sakince tatlı dille ?
hem neden gezmeye çıkıyor şu olay açıklanana kadar otursun evde ne var?
neden izin verdiniz?
umarım ama yanından ayrılmayın ama annen okulda müdüre sorup rezil etmeside normal olmaz sanki keşke okuldan başka kızlara sorsanızzzz
annen okula giderse, bu sefer okuldakiler de işkillenecek. olay yayılmış olacak.
bayan müdür yardımcısı var onunla özel konuşucam diyor gizlice
kalp hastasysa tabi 2 defa düşünmek gerek. inş kötü bişey olmamıştır yaa
Yani şöyle de olabilir.
Telaşlanmıştır adet olmamıştır almıştır kullanacaktır da o arada adet oldu belki??
ya da bir akradaşı ben saklayamam evde sen sakla dedi?
ama öyle olsa bile söylediği şey okuldan dağıttılar öyle böyle bir yalan değil yani.
hiç mi korkmuyor hadi annenden sendne korkmaz babadan da mı korkmaz
ayy kalbim daraldı yeminle kardeşim yok benim ama okumak bile yetiyor.
çaresizlik çok zor.
Yani şöyle de olabilir.
Telaşlanmıştır adet olmamıştır almıştır kullanacaktır da o arada adet oldu belki??
ya da bir akradaşı ben saklayamam evde sen sakla dedi?
ama öyle olsa bile söylediği şey okuldan dağıttılar öyle böyle bir yalan değil yani.
hiç mi korkmuyor hadi annenden sendne korkmaz babadan da mı korkmaz
ayy kalbim daraldı yeminle kardeşim yok benim ama okumak bile yetiyor.
çaresizlik çok zor.
Aile içi iletişiminiz sağlıklı ve güçlü olsaydı o kız bırak test almayı elli lira parayı gizlice almayı bile düşünmezdi.. Ayrıca hiç mi oturup dertleşmezsiniz tamam ergen diyorsunuzda insan o her şeyden önce. Anneniz de okula gitmek gibi saçma bir şey yapmasın iyice rezalete döner. Lütfen bu sefer bir kardeş ilişkisi kurun ve tüm samimiyetinizle sohbet edin onunla. Unutmayın hiç bir davranış tek taraflı değildir! Demek ki bu kızın ço kasi olmasının sebebleri var. Üstelik testi kullanmamış olmasının bir sürü sebebi olabilir huzurumuz bozulmasın diye dua etmeyin bence hemen olayı tatlı tatlı öğrenmeye bakın.
doğru gamsız diyorsun.
derdi ayşe'nin o ben saklıyorum vs diye..
netten araştırma yaptım ve beni doğrudan senin açtığın bu konuya yönlendirdi google.
türkiye'de böyle bir uygulama yok,zaten olmasıda hiç mantıklı değil.
demem o ki yalan söylüyor ama niye söylüyor ve niye rahat ?
okula gidin ama rehberlik hocasına falan sorun ya,kesinlikle sorun ama..
delirmemek elde değil
Allah yardımcın olsun able,ne desek senin şu an ki gerginliğini paylaşamayız.
Çok zor ama işte biraz sakin davranmak gerekiyor çünkü tam deliçağları.
Rahat bir tipte evden gider ne bileyim başka şeyler yapar daha çok üzülürsünüz.
bir de o 50 lira belli ki acil değilmiş?
ama neden aldı o 50 lirayı ?
Allah yardımcın olsun able,ne desek senin şu an ki gerginliğini paylaşamayız.
Çok zor ama işte biraz sakin davranmak gerekiyor çünkü tam deliçağları.
Rahat bir tipte evden gider ne bileyim başka şeyler yapar daha çok üzülürsünüz.
bir de o 50 lira belli ki acil değilmiş?
ama neden aldı o 50 lirayı ?