• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

kendi için almış olsa içi rahat etsin diye muhakkak kullanırdı bence yakın bi arkadaşı için aldı ve onu deşifre etmemek için sakladı.. hatta o parayıda bu kadar ısrarlı istemesi çocuk aldırma için para biriktiriyorlardır bu nedenle olabilir...

Konu sahıbı nerde?Son durum nedır? Ayrıca kıza nerdeyse hak vereceksınız.Hıc bır sebep bır ınsanın gızlıce para almasını haklı cıkarmaz.Ayrıca 10 tl deıl 20 tl deıl 50 tl.Bu bence bır lıse ogrencısı ıcın buyuk bır rakam.Calmasını ıcap edecek kadar nasıl bır acıl durum olur?Bız de okula gıttık ama en fazla kantınden ıvır zıvır alacak kadar cuz'ı mıktarla.Fazlası olmasın zaten.Ev gecındırmıyo ya hos!O test meselesıne gelınce gızlı bır yere saklanmıs kılıtlenmıs.Sız kardesınıze konduramıyosunuz ama bunun baska bı acıklaması da yok gıbı..Tabıı ugruna olecek tehlıkeye gırecek kanka tabır edılen samımı bır arkadası yoksa...

kendi için almış olsa içi rahat etsin diye muhakkak kullanırdı bence yakın bi arkadaşı için aldı ve onu deşifre etmemek için sakladı.. hatta o parayıda bu kadar ısrarlı istemesi çocuk aldırma için para biriktiriyorlardır bu nedenle olabilir...

iyi de arkdası hamileyse para biriktiriyolarsa neden tekrar test yapmak için alsınalr ki :S emin olmak için mi emin değillerse neden para biriktiriyolar?

ben geçen senede liseden mezun oldum bırakın gebelik testini bir erkek bir kız tenhada görürsem atarım okuldan demişti müdür okulda sağlıkla ilgili konferans verilir ama bu tür şeyler dağıtılmaz kardeşiniz kullanmamış olabilir ama size yalan söylemiş buda sakladığı bir şey olduğunun göstergesidir bence okulla görüşmeniz kötü olabilir çünkü hemen duyulur bu konu bence en doğrusu bir psikologdan yardım almanız psikoloğa gidemiyorsanız bile bununla ilgili kitaplar internetden de araştırabilirsiniz en önemlisi ona güvendiğinizi belli edin arkasında olduğunuzu bilirse sorun çözülür

yok güzelim akşam konuşcaktı demekii müsait olmadılar..:55:

içimden bir ses evin fena karıştığını söylüyor nedense. umarım çok hırpalamazlar da kızın psikoloji iyice bozulmaz. yazık ya gençler neden aldanıyorlar böyle hayatlara. ya kanıyorlar ya kandırıyorlar. nereye gidiyor bu dünya Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. çok zor anasına babasına yazık. gençliğine yazık.. Rabbim haklarında hayırlı olanı nasip eder şüphesiz..

iyi de arkdası hamileyse para biriktiriyolarsa neden tekrar test yapmak için alsınalr ki :S emin olmak için mi emin değillerse neden para biriktiriyolar?

ihtimaller üzerinden konuşuyoruz zaten olabilirde olmayabilirde.. ilk söylediğim doğruysa ikincisi olmaz yada ikincisi doğrudur bilinmez..

bütün sayfaları okudum ,sabırla...
benimde ilk aklıma gelen ovulasyon testı olabılecegı ıdı.ben nedense bu kızdan şüphe edemedim sanki doğru soyluyor gibi.insanın ruh hali ne kadar bozuk olursa olsun gizli saklı yaptıgı bı durum pat diye karsısına cıktıgında bu kadar rahat bu kadar sogukkanlı olabılecegıne ınanamıyorum.
fakat ıhtımalle bu durumun öğrenilmeyecegınıde bırseyler yapmak gerektıgınıde bılıyorum.
öncelikle güzelim babaya söylemeyin,doktora götürmeyin,okuldan acık bır sekılde duyurmayın.
bence öncelikle kardeşinle dogru duzgun gercekten samımı ne hata yaparsa yapsın onun seın kardesın oldugunu zarar gormesını ıstemedıgını ona yardımcı olmaya calıstıgını anlatmalısın.annem cok kotu babma soyleyebılır doktora goturebılır ne yapıacagını bılmıyo dıyıp bana dogruları anla varsa bırsey cozumu bırlıkte bulalım annemı ıkna ederım ben ona yansıtmam ama cozum buluruz bu skeılde olay cok kotu yerlere gelıcek vs dıyebılırsın .bılıyorum cok zor senın ıcınde ama bırde o kızın gercekten sucsuz oldugu ıhtımalını dusunun madem hersey ıhtımal buda ıhtımal dahılında tam ergen donemde aılesınden kopuk tuhaf bı karaktere sahıp bırde uzerıne boyle bı durumda o kızın duusnceleırnı dusunun tabı eger sucsuzsa dıyorum ama nedense ben yıne sucsuz dıyorum . merakta olabılır arkadası ıcınde almıs olabılır ama zannetmıyorum kendısı ıcın alsa bekleyemez kullanır adet oldugunu dusunelım testı ımha ederdi.ve kendısı ıcın almıs olsa ogrenıldıgınde kı karsısındakı kısı annesı elı ayagına dolasırdı pat dıye okuldan dagıttılar dıyemezdı rahat bı skeılde .ınsallah duzgunce konusursunuz canım ve ınsallah gercekten kardesın haklıdır .ama sonuc ne olursa olsun kardesını bundan sonra o senı ne kadar ıterse ıtsın yalnız bırakma sevgını goster bellıkı kıın aılede guvenıcek bısyelerını paylasıcak bırısı yok annesıyle cogu kız paylasamaz ama ablasıyla paylasabılır sneın onun anlayabılecegını dusunuyorum ve sneın sayende bu sorunlarındanda kurtulabılecegıne ıannaıyorum.yalan soylemesı ıletısımsızlıgı bıseylerı gızleme cabası vs .ALLAH yardımcınız olsun cnaımm

ovulasyon testi olması neyi değiştirir ki? o test yumurtlama dönemini ölçmüyor mu? teyzem kullanıyordu. her iki yolda kızın aleyhine olur bu durumda. umarım o test ona ait değildir. para alması konusunda bi yorum yapamam. harcamayıp dolabında neden saklasın onuda anlamadım. ve test de cüzdanındaymış :59: aklım karıştı bence bu işin içinde bi iş var..

Son düzenleme:
bu testin amacı gebelik ihtimali yoğun olan günleri belirmek değil mi?

Okulda neden dağıtsınlar ?

Acaba biri verdi de o anda okuldan verdiler mi dedi..

able gelmedi ya çok merak ediyorum.
benim 12 -13 yaşlarındaydım orta 2 de ydim sanıyorum bizim ailedede herşey ayıp günahtı
rahmetli annecim içine kapanık tutucu sayılabilecek biriydi nur içinde yatsın regl ve diğer tüm şeyleri kulaktan duyma öğrendim ailemden kimse bir şey anlatmadı herneyse orta okulda arkadaşım bana otobüste bir erkeğin oturduğu yere okalktığında oturduğumda hamile kalabileceyimi söylemişti
ve buna benzer hikayelerle ben çok korkardım hamilemiyim diye
tabi konu sahibi arkadaşın kardeşi liseye gidiyor eminim benden çok bilgisi vardır:27:
ama tam bir birliktelik yaşamasa bile acabamı diyerek bulunduruyo olabilirmi diye düşündüm..

Arkadaslar kizin durumu zaten kötü birde biz gaza getirmeyelim ya ne olur.
Aklimizdan geceni söyledik,gitsin dogru dürüst konussun kardesiyle,bizde dua edip bekleyelim.
Umarim duymak istedigimiz haberi en kisa zamanda aliriz.

benim 12 -13 yaşlarındaydım orta 2 de ydim sanıyorum bizim ailedede herşey ayıp günahtı
rahmetli annecim içine kapanık tutucu sayılabilecek biriydi nur içinde yatsın regl ve diğer tüm şeyleri kulaktan duyma öğrendim ailemden kimse bir şey anlatmadı herneyse orta okulda arkadaşım bana otobüste bir erkeğin oturduğu yere okalktığında oturduğumda hamile kalabileceyimi söylemişti
ve buna benzer hikayelerle ben çok korkardım hamilemiyim diye
tabi konu sahibi arkadaşın kardeşi liseye gidiyor eminim benden çok bilgisi vardır:27:
ama tam bir birliktelik yaşamasa bile acabamı diyerek bulunduruyo olabilirmi diye düşündüm..

çok tatlısın ya :61: nasıl kandırmışlar..

olabilir bir yakınlık yaşanıyordur o da gereksiz hassasiyetlere girmiştir.

birşeyler edinmek istemiştir.

annenizden daha çok size açılıp doğruları konuşacakdır .sizde yargılayıp suçlamayın hemen. güzellikle tatlı dille konuşun .herşeyi anlatmasını bir yanlış yapmamasını güzellikle anlatın.
olmadı söylemedi bir şey. o zaman bağırıp çağırıp babanıza söylemekle tehdit edin.

zaman kötü daha da kötüye gidiyor malesef.
bu zamanda özellikle kız çocuklarını gözlem altına alıp takip etmek gerekiyor.
kendi özünde ne kadar iyi olursada arkadaşlarına aldanıp yanlış şeyler yapabiliyorlar.

konu çok uzundu tüm sayfaları okumadan yazıyorum. birşey kaçırmışsam kusuruma bakmayın.

size tavsiyem ne okula gidip durumu öğrenmeye kalkın ne doktora götürün nede babaya söyleyin. hepsi kötü sonuçlar doğurur.
bizzat bu durumda kalmış bir tanıdığımızın kızı var. annesi şüphe içinde doktora götürdü kızını sene geçti üzerinden bana anlattı ablası gibi görerek ve ağlıyordu hemde öyle böyle değil. ve annemi asla affetmiyecem birgün bunu bana yaşattığı için pişman olacak falan diyordu.
bu çok zor kötü bir durum olur onun için. bir doktora kızlık yestine gitmek,düşünüyorumda ben olsam birdaha o eve girmem kaçar giderim yani. Allah korusun aynısını yapabilir ki zaten şu durumda kız çıkmış çıkmamış pekte farketmeyecek. siz böyle birşeyi doktor yoluyla öğrenseniz ne yapacaksınız kızı dışarımı atacaksınız. yada olmadığını öğrendiniz o zaman ne olacak,yüzüne nasıl bakacaksınız. okula gidip durumu araştırayım derkende daha bir rezil etme durumunuz olabilir. birileri duyar falan mazallah

okullarda kesinlikle böyle birşey dağıtılmaz! tamamiyle heyecana kapılıp söylenmiş bir yalan. benim şahsi fikrimde testin olmasının sebebi; birinci olarak samimi sizinde tanıdığınız bir arkadaşının adına alınmış olabilir (ele vermemesinin sebebi). ben zamanında yapmıştım mesela biri adına almış ve saklamasında yarımcı olmuştum ki kızkardeşiniz rahatlıkla arkadaşına benim kilitli dolabim var ben alırım senin yerine saklarım demiştir.
yada kendisi yüzeysel birşeyler yaşayıp almış olabilir. kullanmamasının sebebide testi yapmaya fırsat kalmadan hasta olmuştur.

siz yada ablanız hanginizle iyi geçiniyorsa,biz yapamayız derseniz annenizle düzgün bir şekilde konuşun gerekirse tehtit edin babana söyleyeceğiz diye. yada siz sır tutmaya çalışırcasına yanına yanaşın. bana söyle bende annemi ikna edeyim falan deyin,yoksa doktora götürecek babama söyleyecek falan diyebilirsiniz. size durumu bu gece anlatsın. ve dışarı salmanız çok kötü olmuş. zira şuan korktuğu için herşeyi yapabilir. size belli etmiyor ama çok stresli olduğuna eminim. ne kadar öyle görünmeye kalkışsada yerine koyarsanız kendinizi anlarsınız. Allah yardımcınız olsun. ve ne çıkarsa çıksın o sizin kardeşiniz onu koruyup kollayın ve bir daha hata yapmadan size güvenip anlatabileceği bir abla olun.

tebrik ederim bütün yorumlarda katılmadığım noktalar oldu bazıları çok rahat konuştu reşit olmuş istediğini yapar diye bazıları o daha çok küçük şunu bunu yapın diye,ama en etkili ve mantıklı yorum sizin olmuş,ve evet nasıl biri olursa olsun bekaret testine götürülmek korkunç bişey,

benim saplantılı bir ilişkim vardı ne yaşarsak yaşayalım ayrılamıyorduk,dayım karşı tarafın beni tehtid ettiğini düşünüp "acaba cinsel bişeyler yaşadılar da o yüzden mi ayrılamıyorlar" düşüncesiyle,bekaret testine götürmeye çalıştı hem de beni kandırarak.düşünsenize o gün de regl olmuştum ve bunu tesadüfen anneme söylediğimde vazgeçmiş ve ben depresyona girdim günlerce yemek yiyemedim, tüm dengemi kaybettim,hani o sırada hali hazırda önümde bir silah olsa -ki bu tür şeylere inanılmaz karşıyım- canıma kıyabilirdim o anın yıkılmışlığıyla,ama toparlanmaya çalıştım azıcık mantığımı kullanıp herşeyi bırakıp gitmedim ki bunun için maddi gücüm vardı.dayımın böyle bir olayı namus meselesi görüp bana zarar vereceğini düşünmesem de,o günden sonra yüzüne bakmadım,zaten aynı gün dayım hatasını anladı ama çok geç,benim bir zamanlar başıma bir bela gelse canım sıkılsa "dayım var,gider ona söylerim o beni korur,dayımla dertleşirim teselli eder" gibi bir düşüncem vardı,artık bir dayım olduğunu bile düşünmüyorum.sırf onla karşılaşmıyım diye çok sevdiğim yengemin evine gidemiyorum,sokakta bile kalsam gitmem.

bu arada bildiğim kadarıyla liselerde bakire olmayan kız varsa atılıyor.buna dair bi kural bi yaptırım yok,ama tecavüz bile olsa böyle oluyor.internette araştırın tecavüze uğradığı için olay öğrenilince okuldan ayrılmak zorunda bırakılan çok kız var.benim çevremde gördüğüm kadarıyla da böyle oldu.tabi bunun için olayın bilinmesi gerek.

bu arada bildiğim kadarıyla liselerde bakire olmayan kız varsa atılıyor.buna dair bi kural bi yaptırım yok,ama tecavüz bile olsa böyle oluyor.internette araştırın tecavüze uğradığı için olay öğrenilince okuldan ayrılmak zorunda bırakılan çok kız var.benim çevremde gördüğüm kadarıyla da böyle oldu.tabi bunun için olayın bilinmesi gerek.

evet böyle birsey var heralde liseyken bir kiz hamile kalmis atmislardi ve bizim okul özel okul gibiydi arti disiplinli müdür bey bilorda internet cafe gezip aksamalri ögrencileri basiyordu..ve yazik o kiz atildi arti üstüne okulda müdür söyle bir söylenti cikardi iste herkese bakilacak bekaret yapilacak...bende evdekilere demistim onlar kesinlikle olmaz böyle yaptirmayiz dediler yani bunlar derim yaralar birakir.nasil olur bilmiyorm ama okula gitmeyin bence

Son düzenleme:
Back