• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

Konunun başından beri umarım böyle bir hata yapmamıştır diyip duruyor herkes.. Sevdiği biriyle iyi veya kötü hata veya değil bir şeyler yaşamasını suç olarak görüyor herkes.. Hatta bir çok konuda bu tarz düşüncelere bile namussuzluk gözüyle bakılıyor..

Tamam bizde birisiyle bir şeyler yaşasın her kız demiyoruz.. Ama bunu yaşadığı için doktora götürmek kadar aşağılayıcı bir şey de yok yada tehdit etmek vs vs.. Eğer bu kız gerçekten öyle bir şey yaptıysa bunun sonucu ne olacak merak ediyorum.. Kimsenin onu seveceğini sanmıyorum büyük ihtimalle çok büyük travmalara sebep olacak şeyler yaşanacak...

Ayrıca evet 18 yaşında kendi kararlarını verebilir ve kendi vücudunu koruyabilir. İstemediği halde sevgilisiyle vs. bir şeyler yaşamaz..(tecavüzü tacizi hariç tutuyorum)

ben tehtit dedim ama sadece konuşturmak için ablası tehtit edebilir. kızı direk doktora götürmekten yada okulda bu durumun duyulmasındansa ablanın tehtidi daha masumane geldi,yanlışmı düşünüyorum:44:

Resimdeki testin içini göremedik ancak hamilelik testlerine benzeyen yumurtlama takip testleri var. Yumurta oluşup oluşmadığını test edebiliyorsunuz.Yani gerçekten birinin adet olup olmayacağına bu testler yardımıyla bakabilirsiniz. Acaba okullarda dağıtılabilir mi? Yani sağlık amaçlı.Hemen günahını almayın lütfen kardeşinizin. Ben de öğretmenim.Ve kesinlikle okula gidip sormayın.Emin olun öğretmenler arasında paylaşılır böyle şeyler. Ve kesinlikle doktora götürmeyin. Kardeşinize de böyle birşey olmuş olsa bile onu ne kadar sevdiğinizi hissettirin.

ne yaptı ki acaba ?
Merak edip geldim ama girmemiş galiba..
inşallah kardeşi terslememiştir ..
o yaşlarda kimseyi beğenmezler genelde onlar dışında herkes aptaldır.

bir arkadaş grup olarak almış olabilirler sonra paylaşmış olabilirler demiş evet kesinlikle katılıyorum..

hmm mesela nasıl bir örnek vereyim bir arkadaşım vardı çok da tatlı.
biliyor musun çantamda erotik cd var dedi.gülüştük 5 kızdık galiba izleyeyim sizlere de vereyim dedi.
diğer 3 kız tamam dedi ben istemedim.dalga geçtiler :23:
halbuki merak etmiyordum yani nedir sevişiyor işte çok da enteresan değil yani.
ama diğer 3 kız aldı ve izlemediklerine adım kadar eminim.
bazen sosyal durumunuzu kaybetmek için bazı aksiyonlara girebilirsiniz.
o hesap olabilir.

lisede bir grup kız vardı bugün sevgilim boynumu emdi bak morardı falan diye hava atarlardı mesela..
emilmek havaydı yani çok acı ama öyleydi..
ergenlik çok garip ya o yüzden herşey geliyor insanın aklına.

olayıı draamtikk boyutaa getirmeyelim arkdşalr ppekii okula gitmesinler doktora gitmesinler rezil olurr yada ruhsal durumu boozulur kaldıramazz diyosunuzz çöözümm nedirr kendiside konuşmuyosa pekiii.....

olayıı draamtikk boyutaa getirmeyelim arkdşalr ppekii okula gitmesinler doktora gitmesinler rezil olurr yada ruhsal durumu boozulur kaldıramazz diyosunuzz çöözümm nedirr kendiside konuşmuyosa pekiii.....

melis kuşum bebişim balım...

lütfen türkçe yaz vallahi çatlıyorum hee burada lütfen :71:

bu arada katılıyorum düşüncelerine

Resimdeki testin içini göremedik ancak hamilelik testlerine benzeyen yumurtlama takip testleri var. Yumurta oluşup oluşmadığını test edebiliyorsunuz.Yani gerçekten birinin adet olup olmayacağına bu testler yardımıyla bakabilirsiniz. Acaba okullarda dağıtılabilir mi? Yani sağlık amaçlı.Hemen günahını almayın lütfen kardeşinizin. Ben de öğretmenim.Ve kesinlikle okula gidip sormayın.Emin olun öğretmenler arasında paylaşılır böyle şeyler. Ve kesinlikle doktora götürmeyin. Kardeşinize de böyle birşey olmuş olsa bile onu ne kadar sevdiğinizi hissettirin.

mantıklı aslında belkide öyle bişey

Kızın bakire olup olmadığı çok önemli değilse bir psikoloğa gidebilirler mesela niçin bu kadar aileden uzak ve yalan söylüyor diye..

Hee saydıklarım önemliyse önerebileceğim hiç bir şey yok :55:

Bana kızıyorsunuz ama benim yaşımda o kıza çok yakın ve ister istemez onun gözünden de bakmaya çalışıyorum çünkü annelik nedir bilemem sizin kadar...

Son düzenleme:
mantıklı aslında belkide öyle bişey

Ben kullanıyorum ovulasyon testini.Aynen hamilelik testi şeklinde. Yani poşetten çıktığında ayırt edemezsiniz. Hatta benim kullandıklarımın poşetleri de aynen resimdeki gibi. Bir kutu almıştım.Kutunun üstünde markası var ama içinde 48 tane ovulasyon testi böyle minik poşetler içinde.

Konuyu gördüm de hemen belirteyim dedim, bir firma çalışanı prezervatif dağıtmıştı bize.Bilginize..Olabilir mi demişsinizde.Evet olabiliyor..

inşallah olmaz ama hadi diyelim bu kız bu testi gerçekten gebelik gibi bir risk taşıdığı için aldı. ne yapılacak sokağamı atılacak? yada okulu yarım bıraktırıp evlendirilecek mi? ne olacak yani???

Ben kullanıyorum ovulasyon testini.Aynen hamilelik testi şeklinde. Yani poşetten çıktığında ayırt edemezsiniz. Hatta benim kullandıklarımın poşetleri de aynen resimdeki gibi. Bir kutu almıştım.Kutunun üstünde markası var ama içinde 48 tane ovulasyon testi böyle minik poşetler içinde.

konu sahibinin kardeside ondan bu kadar rahat tavırlar içinde demekki bence böyle bişey o paketin içindekide okuldada dagıtılabilcek türden bişey hem

gebemiyim diye merak edip test alan hemen kullanır atar evde kilitli dolaba koyup okula gitmez.
muhtemelen annen bağırıp çağıracaktır sen abla olarak konuş bence, bu senin hayatın istediğin gibi yaşamaya hakkın var ihtiyacın varsa ben burdayım mesajını veren şeyler söyle bence, o yaşta ılımlı olmayan bir tavırla hiç bir şey elde edemezsiniz...

Son düzenleme:
melis kuşum bebişim balım...

lütfen türkçe yaz vallahi çatlıyorum hee burada lütfen :71:

bu arada katılıyorum düşüncelerine
balımm anlaşılırr bii uslupp ama daha yavaş yazıcam tamam:1:saoll derincim katılım için:38:

Kızın bakire olup olmadığı çok önemli değilse bir psikoloğa gidebilirler mesela niçin bu kadar aileden uzak ve yalan söylüyor diye..

Hee saydıklarım önemliyse önerebileceğim hiç bir şey yok :55:

Bana kızıyorsunuz ama benim yaşımda o kıza çok yakın ve ister istemez onun gözünden de bakmaya çalışıyorum çünkü annelik nedir bilemem sizin kadar...
sen onun gözünden bizde hepsininn gözünden bakmaya çalışıyoruz naziçane ama kırmadan incitmeden yapabilirsek bize ne mutlu cnm:71:

Yani küçüktük yahu..Bilemiyorum kaçıncı sınıf.Öğrenciydik işte.Ki okulumuzda ped dağıtıldı alenen. Yani erkekler dahi aldı, yani anneleri eyvah oğlum adet görüyor dememişlerdir herhalde....

Arkadaşım ped mi dağıtıldı prezervatif mi ikisini aynı şey sanmıyorsunuz umarım ??

ped bizde de dağıtıldı gayet de doğal..

gebelik testi ile pedi aynı kefede görmeniz ilginç olmuş..

okulda hele de lisede kesinlikle ne gebelik testi ne ovulasyon testi nede kondom dağıtılmaz böyle birşey!!! ve lise düz lise üstelik sağlık lisesi değil neden dağıtılsın mantıksız ama kardeşiniz neden bu kadar rahat anlamadım:26:

Arkadaşım ped mi dağıtıldı prezervatif mi ikisini aynı şey sanmıyorsunuz umarım ??

ped bizde de dağıtıldı gayet de doğal..

gebelik testi ile pedi aynı kefede görmeniz ilginç olmuş..

Önce bu üsluptan kurtulun bakalım bi...Sonra bir daha okuyun.Anlamazsanız düzgünce sorun, söylerim.İlginçlik sizin bakış açınızdan kaynaklanıyor, benim için fark etmez.Zaten dert benim değil, ben aynı görsem ne görmesem ne, sizi ilgilendirmez,yardımcı olmaya çalıştım..Cevap yetiştirmek için cevap vermeyelim lütfen.Hadi kolay gelsin size.

Back