• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

arkadaşlar nolmuş burda ya lütfen tartışmayın son durumda bir değişiklik yok yarın gidicek annem dediğim gibi....aneme dedim anne gideyim odasına konuşayım güzelce dedim yokyok dedi ben halledicem sizle konuşmaz o dedi kavga eder dedi ben halledicem herşeyi dedi yarında gidicem okula bakıcam bişeyler yapıcam dedi...buarada onların okulunun yanında ki okul sağlık meslek lisesi olmuş ve birleşmiş okul annem de öle dedi bu ümit oldu arkadaşlar konuyu kapattırıcam çünküinternet geçmişinden falan babam yada kardeşim görebilir zaten buraya üye olduğumuda biliyorlar görüyorlar sürekli burada olduğumu heleki babam görürse nolur tahmin bile edemiyorum rica edicem kapatsınlar konuyu sizlere bildirmek istedim yine son durumu merak edenlere özelden yazarım hepinize çok teşekkür ediyorum

Okuluna gitmek çok yanlış bir hareket bütün öğretmenleri duyacak ve boşboğaz bir öğretmen bunun öğrenciler tarafından da duyulmasına sebep olacak neyse hayırlısı olsun..

arkadaşlar dün giremedim nete pc de diğer kardeşimin ödevi vardı sonra yattı odaya giripte pc yi açamadım anca şimdi girebildim

bu arada bildiğim kadarıyla liselerde bakire olmayan kız varsa atılıyor.buna dair bi kural bi yaptırım yok,ama tecavüz bile olsa böyle oluyor.internette araştırın tecavüze uğradığı için olay öğrenilince okuldan ayrılmak zorunda bırakılan çok kız var.benim çevremde gördüğüm kadarıyla da böyle oldu.tabi bunun için olayın bilinmesi gerek.

evet böyle birsey var heralde liseyken bir kiz hamile kalmis atmislardi ve bizim okul özel okul gibiydi arti disiplinli müdür bey bilorda internet cafe gezip aksamalri ögrencileri basiyordu..ve yazik o kiz atildi arti üstüne okulda müdür söyle bir söylenti cikardi iste herkese bakilacak bekaret yapilacak...bende evdekilere demistim onlar kesinlikle olmaz böyle yaptirmayiz dediler yani bunlar derim yaralar birakir.nasil olur bilmiyorm ama okula gitmeyin bence

yaa arkadaşlar iranda mı yaşıyoruz ya da endonezyada falan mı???
cidden böyle fantastik şeyleri nereden uyduruyosunuz anlayamıyorum...
öyle bir şey olsa özellikle büyükşehirlerde kızların yarısının atılması lazımdı, ki ben mezun olalı 5 sene falan oldu liseden ama benim dönemimde bile sevgilileriyle yatıp kalkan kızlar vardı.
ki yeni nesil iyice kural sınır tanımaz oldu, sırf ordan burdan tanıdığım lisede okuyan herşeyi yaşayan kendilerince aşmış olan kızlar var.
lütfen böyle dayanaksız şeyler atmayalım ortaya:)
hamilelik falan olayında katılıyorum, doğrudur,atılmıştır ama bu gerçekten kötü örnek teşkil edebilecek bir disiplin suçu.
ama liselerin hepsi artık 4 yıllık oldu ki lisede reşit olunuyor artık.

arkadaşın kardeşine gelirsek de sanmıyorum kendi kullanmış olabileceğini. kendi kullansa daha önceki yorumlarda da belirtildiği gibi rahat olamazdı. ki onu orada saklamazdı bence.
okula gidip konuşulması kızı rezil etmekten,daha kötü durumlara sokmaktan başka bi işe yarayacağını sanmıyorum.:50:

Tam 41 sayfa yorum yaptık,tartıştık.
Konu sahibinin yazılanları okuduğundan bile şüpheliyim.
İlk mesajıyla son mesajı arasında bir fark yok.
Hariçten gazel okuyoruz :)

Zaten bu tür olaylarda sanalda çare aramak etkili değil.
Göründüğü üzere ciddi bir konu ve ailesi kendi bildiğini yapıyor.
Umarım kızcağız zor durumlarda kalmaz yapsada yapmasada..

Son düzenleme:
Bence de okula gidip konuşmak kardeşinizin kimliğinin ortaya çıkmasını sağlayacak belki de geleceğiyle oynamış olacaksınız kardeşinizin en yakın arkadaşıyla konuşarak okulda böyle şeyler dağıtılıyormu diye soruştursanız

ablecim çok üzüldüm :59: Allah korusun yapmamıştır inşallah öle bi hata sürekli takipte bulunun üstüne gitmeyin..ablası olarak arkadaşça konuşmaya çalış gerçi bağırıp çağıracaktır ama :44:

hala annenizi gitmemesi için ikna etmeye vaktiniz var...umduğunuz gibi de çıksa,korktuğunuz gibi de çıksa,annenizin okula gitmesi bir felaketle sonuçlanacak...en iyi ihtimal;kardeşiniz sizlerle bir daha asla bağlantıya geçmeyecek.asla güvenmeyecek ve depresyona girecek....elinizden geleni tekrar ve tekrar yapın,annenizi engellemeye çalışın...

yani akıl var mantık var okulda böyle bişiy dağıtmadıkları kesin bi durum..Annenin oraya gitmesi kızının daha da zor duruma girmesine sebep olur.Ve okullarda bu tip şeyler ço çabuk yayılır hocalar ona kötü gözle bakar bu durum uzaar gider ve kardeşin artık tramva geçirip evden kaçıp çok daha yanlış şeyler yapar sen sonuçta annenin önüne durabilirsin lütfen kardeşinn toplum önünde renciide olmasına müsade etme

hala annenizi gitmemesi için ikna etmeye vaktiniz var...umduğunuz gibi de çıksa,korktuğunuz gibi de çıksa,annenizin okula gitmesi bir felaketle sonuçlanacak...en iyi ihtimal;kardeşiniz sizlerle bir daha asla bağlantıya geçmeyecek.asla güvenmeyecek ve depresyona girecek....elinizden geleni tekrar ve tekrar yapın,annenizi engellemeye çalışın...

katılıyorum arkadasım sana buraya öğretmen arkadaslarda yazdılar. bu tür konular okulda öğretmenler arasında bile çok çabuk yayılır diye. annenizin böyle bişey yapması demek kız kardeşinizin okulda küçük düşmesne sebep olacaktır.

okula gidip konuşucak kızıcaksınız falan bence bir dahaki sefere test aldığında daha gizli bir yere saklıycaktır size karşıda daha tedbirli oluca
konuyu kapattırmanızda çare değil okula gidip konuşmasıda

Yasi cok kucuk eger boyle birsey yasamis olsaydi,kesin anlardiniz birseyler oldugunu.Kendini degisik hissederdi,bir sekilde belli ederdi icinde bulundugu durumun psikolojisini..Yani hayatinda ilk defa biriyle birlikte olacak sonra hicbirsey yokmus gibi lay lay lom eve gelecek ?Bence abla olarak is sizde bitiyor..onu takip edin,ya da icinde bulundugu ortamlara birlikte gidin.Birlikte vakit gecirin..Yani benimde ablam var kardesler birbirinden sir saklamaz ki.!

ben de bir öğretmenim
1.si okulda böye şeyler dağıtılmaz
2. si okulda rehber öğretmen var ise rehber öğretmen ile konuşabilirsiniz rehber öğretmen psikolog gibidir ,gizlenmesi gereken şeyleri gizler çocuğa psikolojik açıdan yardım eder.
ve siz bence kardeşinizle daha yakın ilişki kurun ,:emir_bebek:
böyle durumlarda kilitli dolaplar yerine kardeşine annesine yaklaşmasını sağlayın

çok saçma yaa nasıl böyle bir şüphe duydunuz şaşım valla herkezin yorumunu tek tek değerlendiriyrm ama annem illede rehber öğretmeniyle görüşücem diyor hatta bayan müdürle konuşmak tan onu ben çevirdim ..bilip bilmeden konuşmak ne kolay ya
ben de bir öğretmenim
1.si okulda böye şeyler dağıtılmaz
2. si okulda rehber öğretmen var ise rehber öğretmen ile konuşabilirsiniz rehber öğretmen psikolog gibidir ,gizlenmesi gereken şeyleri gizler çocuğa psikolojik açıdan yardım eder.
ve siz bence kardeşinizle daha yakın ilişki kurun ,:emir_bebek:
böyle durumlarda kilitli dolaplar yerine kardeşine annesine yaklaşmasını sağlayın

evet annem rehberlikle görüşme kararı aldı gizlice onlar desrteyken gidip konuşacak

yani akıl var mantık var okulda böyle bişiy dağıtmadıkları kesin bi durum..Annenin oraya gitmesi kızının daha da zor duruma girmesine sebep olur.Ve okullarda bu tip şeyler ço çabuk yayılır hocalar ona kötü gözle bakar bu durum uzaar gider ve kardeşin artık tramva geçirip evden kaçıp çok daha yanlış şeyler yapar sen sonuçta annenin önüne durabilirsin lütfen kardeşinn toplum önünde renciide olmasına müsade etme

katılıyorum arkadasım sana buraya öğretmen arkadaslarda yazdılar. bu tür konular okulda öğretmenler arasında bile çok çabuk yayılır diye. annenizin böyle bişey yapması demek kız kardeşinizin okulda küçük düşmesne sebep olacaktır.

rehber öğretmeninin böyle bişey yapacağını sanmıyorum zaten öğretmen arkadaşımızda demiş..ama ben yinede söleyeyim anneme okulda duyulabilir falan diyeyeim yinede

rehber öğretmenle gidip konuşsun tabi konuşsunda
bence bunu duyduğunda size daha çok kızıcaktır haberi olmasa dahi siz kendi içinizde çözüm bulamıyorsunuz aile dışından biri ne yapsın ne kadar etkili olabilir

Yasi cok kucuk eger boyle birsey yasamis olsaydi,kesin anlardiniz birseyler oldugunu.Kendini degisik hissederdi,bir sekilde belli ederdi icinde bulundugu durumun psikolojisini..Yani hayatinda ilk defa biriyle birlikte olacak sonra hicbirsey yokmus gibi lay lay lom eve gelecek ?Bence abla olarak is sizde bitiyor..onu takip edin,ya da icinde bulundugu ortamlara birlikte gidin.Birlikte vakit gecirin..Yani benimde ablam var kardesler birbirinden sir saklamaz ki.!
aynen en olmayacak şeyleri bile birbirimize anlatırdık biz

Back