- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Şeytan diyor ki çık karşısına bağır, yeter şımarıklık yaptığın de.
Kardeşin depresyona girmiş, bu durumda ona bağıra çağıra değil seve sevile yanında olmalısın.
Elbet o odadan çıkacak intihar edecek diye pamuklarada sarmayın bu sefer bunu alışkanlık haline getirir işin içinden çıkamazsınız. Konusmayı deneyin
gerçekten psikolojik rahatsızlığı olabilir. şımarıklık değil bu. doktor en doğrusu bence.
Ergenlik kadınlarda 22ye kadar devam eder diye biliyorum
Ergenlikten çıkamamış diye düşünüyorum
Doğru insanlarla görüşsün ve şımarıkça davranmasın tedavi olsun kardeşiniz
Ayrıca 18-20 yaşlarındaki bir genç kız mini etek giyiyor geziyor diye komşunuzu hayat kadınına benzetmeniz çok ama çok yanlış
Ben bir anne olduğum halde mini etek giymeyi çok severim.. her mini etek giyip gezen tozan erkeklerle buluşan hayat kadını gibi mi oluyor
Aslında sizin tutumunuzda yanlış. Ona yasaklar koyarak işi daha cazip hale getiriyosunuz. Ben kıçımda kısa etek de giydim deri taytta giydim dışarda da sabahladım. Bu benim kötü biri olduğuma yada namussuzluk yaptım anlamına gelmiyor. Bellli bir saat ortalamanız olsun atıyorum 11 de evde ol dersiniz bir abla olarak da idare etmeyi bilin kardeşinizi. İnsan neyi yaşayamazsa ona merakk salaarBen de aslında öyle düşünüyorum. Elbet o odadan çıkacak. Kendine zarar verir ya da şu anki ruh hali toparlamaz diye korkuyoruz elbet ama sürekli de pohpohlayamayız diye düşünüyorum. Kendi yaptıkları da az değil çünkü, 20 yaşındaki bir kız deri taytlar giyip geceleri arkadaşları ile gezmek istiyor sürekli. Şimdiye kadar böyle giyinme, akşamları evde ol derdim hep, ortalık tecavüzcü katillerle dolu. Hep endişeleniyoruz akşam dışarı çıkınca.
Gerçeklerle de yüzleşmeli bizi kızdıran davranışları olduğunu bilmeli.
Konuşmayı deniyoruz ama kendini kapatıyor.
Doktor ben de istiyorum
Kesinlikle bir uzmanla görüşün. Gerekirse eve o gelsin. Eğer terapistini severse işiniz çok daha kolay olur. Ama kesinlikle bunu fırsata çevirmesine izin vermemelisiniz.
Aslında sizin tutumunuzda yanlış. Ona yasaklar koyarak işi daha cazip hale getiriyosunuz. Ben kıçımda kısa etek de giydim deri taytta giydim dışarda da sabahladım. Bu benim kötü biri olduğuma yada namussuzluk yaptım anlamına gelmiyor. Bellli bir saat ortalamanız olsun atıyorum 11 de evde ol dersiniz bir abla olarak da idare etmeyi bilin kardeşinizi. İnsan neyi yaşayamazsa ona merakk salaar
Aynen öyle. O çizgiyi de ancak işin uzmanı çekebilir gibi geliyor bana. Ya da çevrenizde sizin de onayladığınız, onun da lafını dinlediği, sevdiği bir karakter varsa belki ondan terapiye ikna edilmesi için yardım alabilirsiniz.Zaten ince çizgi burada bence. Öyle bir tavır göstermeliyiz ki hem onu bu halinden çıkarmalı hem de 'ben böyle yaptım bak nasıl da yumuşadılar' dememeli
Öyle olsa bile lütfen söylemeyin.. kimsenin ne yaşadığını bilemeyizGerçekten öyle olduğunu öğrendik çünkü, bu yüzden böyle söyledim. Sizi kırdı isem affedin ama kız gerçekten öyle. Ve ben kızkardeşimin bu kızla arkadaşlık etmesini istemiyorum
Aynen öyle. O çizgiyi de ancak işin uzmanı çekebilir gibi geliyor bana. Ya da çevrenizde sizin de onayladığınız, onun da lafını dinlediği, sevdiği bir karakter varsa belki ondan terapiye ikna edilmesi için yardım alabilirsiniz.
Öyle olsa bile lütfen söylemeyin.. kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz
Kız kardeşiniz görüşmesin tabii yanlış etkileyecekse
Çokta sıkmayın derim kardeşinizi 20 yaşında sonuçta çocuk değil
Fakat yanlış kararlar vermemesi için doktora götürün bir konuşsun doktorlar belki ilaç tedavisine başlar fevri davranışlarına son verir
Kardeşinize biraz sorumluluk verirseniz çocukça davranmaz diye düşünüyorum
Deri tayt giymis
Yok mini etek giymis
Alt kattaki de mini etek giyiyor
Kesin hayat kadini ....
Yorum yapardim da hiiiiiic ugrasmak istemiyorum ..
Eşiniz siz kardeşiniz bir eğlence mekanına gidin beraber gösterin ona bunu. Mesela odasına girin ve deyin ki hadi hazırlan bu gece eğlenmeye gidiyoruzSiz kötü değilsinizdir elbette ama benim kardeşim kandırılmaya çok müsait bi karakteri var, ve etrafındaki insanların da iyi olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden belli sınırları olmalı.
Canım öncelikle kardeşin adına üzüldüm.
Babana 1 kilo kına götürün kına yaksın. Kızın bu hale gelmesine sebep olduğu için...
Kapıyı açmıyor 2 gündür odada diye birşey yok. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor yahu? Bu kız 2 gündür ne yiyor ne içiyor diye? Ya içerde kendine zarar verdiyse? Kırın kapıyı girin içeri götürün doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?