Kizkardesim aldatiliyor olabilir mi?

Kızlar kusura bakmayın anca müsait olabildim. Olayı anlatayım hemen.

Bizimkilerin yanına gittik beni engelledi ya bu kız. Merak edip baktık hala engelliyim. Acaba damat mi söyledi diye düşündük ama benim hesabım büyük. Yani kendi hesabım ama takipci sayim cok yuksek kisisel blog sayfam var. Belki duydu bir yerden olabilir dedik. Rahatsiz oldu engelledi. Ama bisi var belli. Annemden bakalım dedik ve annem engelli. Annemin hesabı ben açmıştım kullanmıyor bile pek. Akraba bi de üç beş komşu var toplam 70 kusur kişi. O zaman emin olduk damat soyledi. Bu arada damat kardeşime bir iyi davranıyor bir iyi sormayın mesaj atıp arıyor habire

Kızdan emin olduk yani böyle görüşüyorlar belli ama kız mesaj gelince mi iletişime geçti emin değiliz. Kardeşim yengeyi aradı kız nerde çalışıyor hangi semt öğrenmek için çünkü damat story atmış bir semtten geçerken arabada. Acaba orası mi merak ettik yakın mi yol üstü mu? Kız avukat hukuk bürosunda onu biliyoruz ama semt ne. Yengeyi aradık. Yenge gazladi ya bizi dedik işte boşuna günahını almışız falan. Kıza yazdık kızın haberi yokmuş bilmemne. Kız avukat bi de dava açarsa napcaz falan dedi kardesim. Eşim duymasın aman falan. Kız hala aktif çalışıyor mu hukuk bürosunda dedik. Hani dava açar falan. Kadın da tutuştu ondan fikir aldık yazdık ya. E bunlar da kaç kere görüşmüş sonuçta. Şu semtteydi hukuk bürosu dedi. Adını bilmiyorum büronun ama patronu vardı ismi a ile başlayan dedi. Hatirlamayadi adini. Bizde internetten bakıp o semtteki hukuk bürolarının aradık. A ile başlamıyomus bu arada. Hepsini tek tek arayıp avukat xi istedik

Birkaç taneden sonra biri dedi ki adliyede şu an ne için aramıştiniz dedi kız. İcra dosyası için mi dedi. Evet dedim bende. Ama açan kadın hiç avukat değil çalışan falan demedi valla çok garip. Biz daha avukat sanıyoruz bu arada. İsim falan sordu öyle bi dosya yok ben dedim ki bu bilgiyi avukat hanımla paylasabilirim. Çalışan görevli ile paylaşamam özel dosyam benim sonra ararım falan. Ödeme planı konuşuldu mu falan diyor bastırıyor kaç lira diyor. Dedim bunlar avukatlarla konuşulacak bilgiler . Dedi x hanım avukat değil zaten tahsildar. Ben de tahsildarim bilgilerinizi alayım diyor kaba kaba konusan biri

Acaba gıcıklığına mi dedi konuşalım diye yoksa gercek mi diye merak ettik. Avukat bir arkadasi aradik. Onu aradik bunu aradik kizla alakali baroda var mi diye cunku bize bilgi vermiyorlar aradik vermedi baro. Lise arkadasim var o ilcede gorev yapan . Ona rica ettik onun tanidigi varmis neyse uzatmicam gidip bakti oyle bi avukat yok. Baska bi isimle olabilir mi falan ama adi soyadi belli o soyisimde biri yok. Soyisimde standart degil yani erkek varmis kadin yok o soyisimde avukat . Bu arada nasıl oluyor da damat ve ailesi bilmiyor anlamadık. Yengeyi tekrar aradik bunu soylemeden yani belki avukat değildir falan dedik yok dedi hatta bir ara bu damatla konusmuslar hukuk burosu açacakmış damat da bunla calisacakmis falan. Damada gaz vermiş. Çevresinden kimseyi taniyomusunuz dedim bir tane yakın arkadaşı varmis onla tanistirmis sadece. Sanırım internetten tanıştı bunlar ama herkese başka dediler çünkü kız avukat değil. Ondan sonra gene emin olamadık başka bir avukat arkadaşına bu arkadaşım hukuk bürosunu arattirdi saçma bi bahane ile oradaki avukatları sordurdu bunu ismi avukat diye gecmiyor. Yani kiz avukat diye kandirmis ondan evlilikten kacmis resmi bisey olursa ortaya çıkar diye. Herhangi bir para alimi dolandırmada olmamış ama damat bu çok başarılı avukat falan diyordu ya peşinde dolaniyodu kızın kız belki lise mezunu. Biz soylemicez bakalım kandirsin valla .

Damat biliyor haberiniz olsun. Avukat diye de dolanmıyor peşinde, gerçekten seviyor kızı. Ulaşılamaz görüyor, yetersizlik hissi duyuyor ve bu kıza zerre güvenmiyor. Lakin köpek gibi de aşık.

Bilu olay sadece kacan kocalanir vakasi her istedigi onune verilmis simarik vasifsiz erkek biri tarafindan reddedilince ona baglanmis klasik turk dizisi konusu bu ya neden kizi bukadar arastiriyosunuz anlamadim aldattigina dair delik ariyosaniz takip ettirin kizi arastirip ne yapacaksiniz

Sahte doktor gibi capanin gururu Ayşem. Gibi bişey desene

Yalnız eğer annenizin hesabını kendi mail ya da telefon bilginiz ile açtıysanız sizin bir hesabınızı engellemesi gerek sizin olması muhtemel tüm hesapların engellenmesi demek.

Ne hâlleri varsa görsünler de siz para yada altınlar için emin misiniz alacağınızdan net plan yapın

Su an sizin için önemli olan yapmanız gereken kızın mesleğini bulmak değil ki. Aldatmaya kanıt bulmaya çalışmanız gerekli. Damat kızın avukat olmadığını biliyordur bu arada. Hiç mi uğramaz kızın iş yerine sevgilisi.

Boşanma davasına eklersin zinayı o şekilde tazminat alırsın. Çekişmeli boşanma davaları kusur sistemiyle ilerlediği için.

Yok bilmiyor hukuk bürosu açacakmış kız güya bu da yanında orayı isletecekmis. İşte bende onu diyorum gitmemiş demek ki insan sorar sorusturur. Buyuk ihtimal rahat rahat oraya bırakıp iş çıkışı önünden aldı adliye önünde buluşma falan oldu. İnsan cuppe giymiyo bunun cüppesi nerde der gerçi inanırım atlamistir. Mesleğini bulmak için arastirmadik yukarıda yazdım onu tesadüfen öğrendik kanıt bulmaya calisirken

Yalnız eğer annenizin hesabını kendi mail ya da telefon bilginiz ile açtıysanız sizin bir hesabınızı engellemesi gerek sizin olması muhtemel tüm hesapların engellenmesi demek.
Onu biliyorum evet öyle oluyor. dikkat ettim zaten. telefon girmiyorum hesaba maili de ayrı mail alıp açmıştım daha önce.

Kizi arastirmiyoruz yukarıda yazdım bu bilgi tesadüfen ortaya çıktı kanıt ararken

Damat biliyor haberiniz olsun. Avukat diye de dolanmıyor peşinde, gerçekten seviyor kızı. Ulaşılamaz görüyor, yetersizlik hissi duyuyor ve bu kıza zerre güvenmiyor. Lakin köpek gibi de aşık.
Kıza ilgisine eminim ama damat da bilmiyor avukat sanıyor baska seyler de saniyor kizi zengin biliyor falan ama zengin degil. Kız güya avukatmis 500 bin para yatırıp büro açacakmış bu da orda isletmen olacakmış falan kuzenini yanına alacakmış damat hatta çalışmak için işsiz güçsüz akrabalarını da sanki cafe acıyor. Bir sürü saçma sapan şey. Bunlar konuşulup planlanmis kız da bakarız deyip vinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…