Kizkardesim aldatiliyor olabilir mi?

Bi de kıza yazmış akıllı iyice rezil olacak

Kızlar kardeşim yazmış şimdi diğer kıza yazmış off ya
Kendisi yazacağına sen yazmış olsan bu durumdan bin kat iyiydi tühh keşke yazmasaydı

Eski sevgilisi görsün diye yapıyor kesinlikle. Tarih olayını kendisi için önemliymiş 20 ekimi eski sevgilisiyle kodlamış. Simdi kardeşinizi de 5 Kasımla ilişkilendirerek eski sevgilisinin yerine koymaya çalışıyor. Bu tarz şeyler fazla duygusal ve yapmacık geliyor bana. Diğer kıza tavırları çok drama quenn çok vıçvıç. Belli davranışları her yeni kızda aynı şekilde deniyor. Bana cok sevimsiz geldi damat. Kardeşiniz çok sevdiği için boşanır mı bilmiyorum. Umarım cocugun tavırları değişir olgunlaşır. Kardeşiniz kendisiyle ilgilensin kendini geliştirsin cocugun üzerine düşmesin. Bu arada düğün altınlarını vermeyin.

Zaten durumlar karıştı kıza yazmış çok fena oldu cokk

Valla ya sil diyorum mesajı bakmıyor wpa arayamıyorum da. Ne yazdı acaba off çok kötü oldu ya delirdi iyice
Maalesef aşk insanın gözünü kör edebiliyor. Şuan mantığı yerine duygularıyla hareket ediyor. Bu olayı burda kapatmaz gibi. Kıza kin güdüp ters konuşmaz inşallah. Hatalı olan kendi eşi

D
Maalesef aşk insanın gözünü kör edebiliyor. Şuan mantığı yerine duygularıyla hareket ediyor. Bu olayı burda kapatmaz gibi. Kıza kin güdüp ters konuşmaz inşallah. Hatalı olan kendi eşi
Dayanamadim aramadım bakmayinca çaldırdım baksın diye telefonu meşgul kimle konuşuyor bu kız gece iki sctik şimdi çok fena çok kocası yanında değilmi nasıl konuşur kimi ariyor

Of keşke mesaj atmasaymis. Diğer kız kimseyi umursamıyor bu arada bence. Olsa olsa damat stalk yapıyordur, rahatsız ediyordur vs. Diğer kızın olumlu cevap verdiğini, yazistiklarini falan düşünmüyorum.

İnşallah kardeşinizi zora sokacak bir durum yaşanmaz.
Konuştum şimdi eşiyle konuşuyormuş. Ben konu açmadan hemen önce konuşmuştuk onla durumu. O da ben konu açarken eşine demiş ikimizin fotolarını koy diye profile eşi de hayır demiş kavga etmişler adam uyutmuyosun diye annemin evinde uyucam diye çıkmış anasının evine. Bizimkide kıza yazmış eşimle görüşüyor musunuz yazmış. Kız bakmamış mesaja bu da eşini aramış cidden anasına mi gitti diye. Sil diyorum mesajı silmiyo. Telefonu yok bende kızın zaten dedi ama Arıcam kizi sorucam instadan diyor ben mi konuşsam kızla napsam ya da hiç karismasam mi

Of keşke mesaj atmasaymis. Diğer kız kimseyi umursamıyor bu arada bence. Olsa olsa damat stalk yapıyordur, rahatsız ediyordur vs. Diğer kızın olumlu cevap verdiğini, yazistiklarini falan düşünmüyorum.
Valla delirdi iyice ya delirdi şimdi Arıcam bakmıyor mesaja diyor bildirim gidip uyanirmi kadın acaba ya

Valla delirdi iyice ya delirdi şimdi Arıcam bakmıyor mesaja diyor bildirim gidip uyanirmi kadın acaba ya
Görmeden silse bari. İstek kutusuna düştüğü için sanırım sesli bir bildirim gitmiyor ama mesela mesajı gördüyse görüldü de olmuyor kabul et'e tıklamadan. Aradınız mı?

Anlaşılmayacak bir şey yok ki ortada.

Diğer kızı instada paylaşıyorken 1 ay sonra başkasını paylaşmaya elbette yüzü olmaz bu nedenle de paylaşmıyor. Ayrıca çift karakterli de değil. Kendince seven adam kıskanır diye düşünen barzolardan.

Diğer kızı kendince çok seviyordu diye kıskanıyordu, kız kardeşinizi sevdiği yok ki kıskansın, bu kadar basit.

Evliliği de diğer kiza nispet olsun diye hırsla yapmış. Başkası olsa kabul etmezdi bu kadar hızlı bir şeyi de sizin kardesinizin kabul edeceği tutmuş.

Büyük düğün, ilk iyi davranışlar falan da hedefe ulaşma yolundaki göz boyama davranışları işte. Ailenin de çocuğun kimi sevdiğiyle alakaları yok. Çocuk evlensin de kimle evlenirse evlensin alakasizliginda bir aile.

Çocuk şu anda aldatmiyordur çünkü belli ki eski kızın onu umursadığı yok. Ancak bilgisayar ve telefonda kesinlikle kızla alakalı arşivledigi ve açıp açıp baktığı resimler var. Bunlar kız kardesinizin iyi günleri diye yorumladım.

Acısı arttıkça hircinlasacak ve rol yapamamaya, evliliginin diger kızı etkileyemedigini fark ettikçe durum ayyuka çıkacak bence. Yol yakınken kendisine yeni bir hayat planı yapsin, çalışmıyorsa da otursun kpss çalışıp kendisini kurtarsin derim.

Çocuğun diger kızı unutması ve kız kardeşini gerçekten sevmeye başlaması dışında mutlu olma ihtimalleri görünmüyor gibi maalesef.

Görmeden silse bari. İstek kutusuna düştüğü için sanırım sesli bir bildirim gitmiyor ama mesela mesajı gördüyse görüldü de olmuyor kabul et'e tıklamadan. Aradınız mı?
Yazısmis bile bunu atmış bana şimdi

Eklentiler

• Screenshot_20231106-024231_Instagram.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 418
Bunu kardeşime defalarca okutmak isterdim öyle doğru ki

Olur. Diğer kızı sevdiği için öyle yapıyormuş kız kardeşinizi maalesef sevmiyor. Hadi kız kardeşinizin duygularından kaynaklı bu durumu kabul edememesini anlıyorum, siz neden durumu kabullenemiyorsunuz?

Yok şöyle olur muydu böyle olur muydu diye nereye varacağını düşünüyorsunuz? Yani neydi size göre, adam kız kardeşinizi seviyordu da 3 ayda mi değişti? Bu daha mı mantıklı geliyor size

Yazısmis bile bunu atmış bana şimdi
Hayır ya. Tam tahmin ettiğim şekilde cevaplamis, kimseyle bir işi yok bu kızın bence. Kardeşinize tek muhatabının eşi olduğunu iyice anlatmaya çalışın. Soracaksa ona sorsun. Yengeyle falan da muhabbete ara versin. Ayrıntıları duydukça böyle kafasinda kuruyor. İnşallah diğer kız kimseye ekran görüntüsü atmaz da olay büyümez. Bu arada bence kardeşinize odaklanması gereken tek şeyin mesleğini eline almak olduğunu söyleyin. Üzgünüm ama bu evliliğin ona bir hayır getireceğine inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…