- 21 Ocak 2021
- 4.416
- 6.398
- 108
- Konu Sahibi gokkusaginadusenbukalemun
-
Offfff keske okumasaydım konuyu. Çok üzüldüm ve moralim ciddi anlamda yerle bir oldu.Bugün çok yakın arkadaşımın babası kızının arkasında olmadığı için o çaresi kız intihar etti. Umarım cennettedir.
Aldatılmış, şiddet görmüş bir kadın düşünün. Üç tane çocuğu var. Kadın hem çalışıp, hem eve bakıyor. Kocası ise yan gelip yatıyor, üstüne o fedakar kadını aldatıyor. Babası arkasında durmuyor. Kocası tehdit ediyor. Üstüne babası boşanırsan ben de sana sahip çıkmam, millet karısının üstüne kuma getiriyor diyor, kır dizini otur evinde diyor. Sonunda kadın dayanamayıp intihar ediyor. İçim yanıyor. Geride üç tane sabi, vicdan azabı çeken kız kardeşler ve anne kalıyor. Anlamıyorum, anlamlandıramıyorum. Nasıl evlenmek haksa, boşanmak da hak. Ama bazı sözde aile babaları kendi canından, kanından olan kızlarının arkasında durmayıp, o cibilliyetsiz koca gibi kendi kızlarının yok oluşunu izliyor. Aciz ve çaresiz bırakıyor. Çok üzgünüm, içim acıyor. Ne olur o kızcağızın arkasından dua edin. Bu gece kabirdeki ilk gecesi.
Çocukları kadın kızkardeşleri alacakmış. 4 kızkardeşlerdi. Adamı cenazeye bile almamışlar. Ama tabi ne fayda.allah rahmet eğlesin mekani cennet olsun inşallah.
çocuklarina çok uzuldum keşke bu hayattan gitmeden önce kendi cocuklarinida kendisinin ki gibi bir babaya birakmak uzere oldugunu düsünebilseymiş belki vaz geçerdi bu sondan
yavrucaklarin bir analari vardi oda gitmis, simdi kardesler ayrilacaklar.Çocukları kadın kızkardeşleri alacakmış. 4 kızkardeşlerdi. Adamı cenazeye bile almamışlar. Ama tabi ne fayda.her biri birer tane yeğenini alacak. Hepsi evli. En küçüğü 3, en büyüğü 9 yaşında.
Baba ve aile ne kadar önemli. Bugün bir kez da öğrendim. İnsanın arkasında ailesi olsun yeter. Annemin bir lafı vardır. “ İnsan kapısının önündeki köpeğe taş atarsa herkes o köpeğe taş atar” diye. Çok doğruymuş.Offfff keske okumasaydım konuyu. Çok üzüldüm ve moralim ciddi anlamda yerle bir oldu.
Nurlar içinde yatsın, Rabbim affetsin.
O babayı da Allah bildiği gibi yapsın .
Of cok.uzuldum kiyamam yaÇocukları kadın kızkardeşleri alacakmış. 4 kızkardeşlerdi. Adamı cenazeye bile almamışlar. Ama tabi ne fayda.her biri birer tane yeğenini alacak. Hepsi evli. En küçüğü 3, en büyüğü 9 yaşında.
Saatlerdir üzüntüden başımı kaldıramıyorum. Kardeşler de çalışmıyor. Kocalarının elime bakıyor. Durumdan haberdar değillermiş. Baba tehdit etmiş kızcağızı.yavrucaklarin bir analari vardi oda gitmis, simdi kardesler ayrilacaklar.
kendi kiz kardeslerine cocuklarina sahip cikmayan ana baba kardesler o cocuklara ne kadar sahip cikar bilmiyorum.
isterse başlarında tasiyip altin kafese koysunlar kanatları kirildi cocuklarin.
uff psikolojim bozuldu ya gece gece çok üzuldum
Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor demek ki.Cok üzüldüm. Çocuklar icin haddinden fazla üzüldüm. Anne ne haldeydi bilemiyoruz keske birileriyle konuşabilseydi, çocukları yalniz kalmasaydı. Keske okumasaydım. Kadin nasil bir ruh haline girmişki 3 çocuğunu gözü görmemiş cok üzüldüm
Çok teşekkür ederimMekanı cennet olsun vayki toprağın altına girene değermi asla değmez 3 güne unutur pislik adam çok üzüldüm şimdi babasıda oturup kızı için ağlamasın boşuna diriyken çocuğu için emek vermeyen toprağa verince göz yaşı dökmesin
Başınız sağolsun çok üzüldüm
Babasına anlatmış sadece. O da sırt çevirmiş. Yaşadığı durumu Allah kimseye yaşatmasın.Psikiyatriste gitmeden önce bu fikir defalarca aklımdan geçti. Çaresizliğin nasıl bir ruh hali olduğunu bilirim. Allah rahmet eylesin. Keşke elinden tutan birileri olsaydı.
AminOf offff çok üzüldüm... Yazacak cümle bulamıyorum .. Yavrularına Allahım yardım etsin... Bahtları güzel olur inşallah, kıyamam ya...
Baba faktörü ne kadar önemliymiş. Bunu bu gece çok iyi anladım. Allah kimseyi böyle eve doğutmasın. Böyle adamları baba yapmasın.Der ya ... beyaz gelinlikle gittin beyaz kefenle cik.
Böyle bir sözümüz var o baba şimdi dizini kurşun ben ne yaptım diye düşünsun eğer düşünme yetisi varsa
Kızının katili olmuş eşinden daha acımasız
Yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?