- 23 Şubat 2021
- 155
- 267
- 18
- Konu Sahibi gokkusaginadusenbukalemun
Çok üzüldüm. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Boğazım düğümlendi.Bugün çok yakın arkadaşımın babası kızının arkasında olmadığı için o çaresi kız intihar etti. Umarım cennettedir.
Aldatılmış, şiddet görmüş bir kadın düşünün. Üç tane çocuğu var. Kadın hem çalışıp, hem eve bakıyor. Kocası ise yan gelip yatıyor, üstüne o fedakar kadını aldatıyor. Babası arkasında durmuyor. Kocası tehdit ediyor. Üstüne babası boşanırsan ben de sana sahip çıkmam, millet karısının üstüne kuma getiriyor diyor, kır dizini otur evinde diyor. Sonunda kadın dayanamayıp intihar ediyor. İçim yanıyor. Geride üç tane sabi, vicdan azabı çeken kız kardeşler ve anne kalıyor. Anlamıyorum, anlamlandıramıyorum. Nasıl evlenmek haksa, boşanmak da hak. Ama bazı sözde aile babaları kendi canından, kanından olan kızlarının arkasında durmayıp, o cibilliyetsiz koca gibi kendi kızlarının yok oluşunu izliyor. Aciz ve çaresiz bırakıyor. Çok üzgünüm, içim acıyor. Ne olur o kızcağızın arkasından dua edin. Bu gece kabirdeki ilk gecesi.
Mekanı cennet olsun en çok evlatlarına sabır versin rabbim