- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
- Konu Sahibi gerigelenmektup
-
Herkese Zaman ayırıp yazdığı için çok tesekkür ederim,önerilerin hepsini denemiştim diyebilirim,bi süreliğine vazgeçmeyi deneyeceğim artık...elbiseyi eteği külotu külotlu çorabı unutacağız da İnşallah pantolonun yada polar eşofmanın içine tayt giymeyi sorun edecek ...çünkü biraz önce güzelce konuştum annecim bu konu yüzünden ikimizde üzülüyoruz artık bi süreliğine külot giymemene izin vereceğiz,biraz daha büyüyünce kendin giyersin dedim.tamam dedi çok Mutlu oldu.sabah giyeceklerimizi ayarlayalım dedim.pembe incecik bi tayt seçti ,tamam hava çok soğuk olduğu için üstüne de şu pantolonu giyelim dedim.anında kendini yere atıp kafasını vurmaya saçını yolmaya başladı ben de yaptıklarına çok üzülüyorum dedim odadan çıktım babası yanına gidene kadar da ağladı ?
İnanın çaresiz kalıyorum
Allah sabir versin ama dayak daha arsizsizlastirir ben im oglumda ayni inan 4 aydir cise alissin diye ugrasiyorum vurmadim hic ama inat iste yoruluyorsun ama annelik boyle birsey uzun entari gibi birseyler al altina caktirmadan sort giydir cok dar olmayan renkli patikler giydir birde boyle dene bol bol la havle cek tatlimArkadaşlar artık cinnet geçirme aşamasındayım ,dün kulot giymemesine izin verdikten sonra geceden itibaren ciplak durmak istediğini söyledi,o kadar ki kızmayacağım vurmayacağım diye söz verdiğim icin kendime ağladım yalvardım ama giymedi ,okula da gidemedi,anneme bıraktık orada zorla bi tayt giydirmişler yine ayakta çorap bile yok,ben isten çıkıp gittim başladı ağlamaya ,eve girdik yine soyundu,altı cirilciplak,sonra esimin ögrencisi geldi liseye giden genç,onun yanında da oyle duracak,yalvardım dil döktüm yine giymedi ve tutamadım zorla vurarak giydirdim pijamasını ,çünkü babasıyla durmak istiyor ve çıplak be öğrenci var
Ben ne yapacağım
Siz yerimde olsaydınız Nasıl bir yol izlerdiniz?Sorun cocukta degil sizde. acilen psikolojik yardim alin.
Arkadaşlar artık cinnet geçirme aşamasındayım ,dün kulot giymemesine izin verdikten sonra geceden itibaren ciplak durmak istediğini söyledi,o kadar ki kızmayacağım vurmayacağım diye söz verdiğim icin kendime ağladım yalvardım ama giymedi ,okula da gidemedi,anneme bıraktık orada zorla bi tayt giydirmişler yine ayakta çorap bile yok,ben isten çıkıp gittim başladı ağlamaya ,eve girdik yine soyundu,altı cirilciplak,sonra esimin ögrencisi geldi liseye giden genç,onun yanında da oyle duracak,yalvardım dil döktüm yine giymedi ve tutamadım zorla vurarak giydirdim pijamasını ,çünkü babasıyla durmak istiyor ve çıplak be öğrenci var
Ben ne yapacağım
Tabii ki Canını yakacak bir sey yapmıyorum ama tüyüne bile değmek istemezken beni çok zorda bırakıyorAllah sabir versin ama dayak daha arsizsizlastirir ben im oglumda ayni inan 4 aydir cise alissin diye ugrasiyorum vurmadim hic ama inat iste yoruluyorsun ama annelik boyle birsey uzun entari gibi birseyler al altina caktirmadan sort giydir cok dar olmayan renkli patikler giydir birde boyle dene bol bol la havle cek tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?