- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.461
- 348
- Konu Sahibi gerigelenmektup
2 yasindan beri kulotlu corap giymem. Giydigimde de eve gelir gelmez ilk isim cikarmaktir.
30 yasina gelecegim butun kulotlu coraplarimin ayak uclari kesiktir. Boylece misafirlige gittigimde falan corabimi cikarip oturabilirim.
Anaokulunda oglen eve gelirdim ilk isim kulotlu corabimi cikarmak olurdu.
Kisin karda corapsiz gezdigimi hatirlarim. Annem giydirirdi ben cikarirdim. Herkese anneme kizina corap alalim paran yoksa diye dalga gecer laf sokardi. Ben buyuyunce bana direk soylenmeye basladilar. Yok cocugun olmaz soyle boyle.
Hamdolsun 2 cocugum oldu. Simdi disarida rezil olmamak icin mecbur corap giyiyorum ama evde en soguk gunde bile giymem. Misafirlikte de eve girer girmez cikaririm.
Isiriyor beni sanki corap anlatabiliyor muyum?
Kizinizla empati kurdum ve size cok kizdim giymek istemiyorsa dovmek ne demek?
Alternatifler bulmalisiniz.
Benimki de 2 yasindan 2.5 yasina kadar ciplak gezdi kis vakti. Disari cikarken ya da uykusunda giyiniyordu bir tek.
Hic inatlasmadim birakti huyunu.
Inatlasmayin.
30 yasina gelecegim butun kulotlu coraplarimin ayak uclari kesiktir. Boylece misafirlige gittigimde falan corabimi cikarip oturabilirim.
Anaokulunda oglen eve gelirdim ilk isim kulotlu corabimi cikarmak olurdu.
Kisin karda corapsiz gezdigimi hatirlarim. Annem giydirirdi ben cikarirdim. Herkese anneme kizina corap alalim paran yoksa diye dalga gecer laf sokardi. Ben buyuyunce bana direk soylenmeye basladilar. Yok cocugun olmaz soyle boyle.
Hamdolsun 2 cocugum oldu. Simdi disarida rezil olmamak icin mecbur corap giyiyorum ama evde en soguk gunde bile giymem. Misafirlikte de eve girer girmez cikaririm.
Isiriyor beni sanki corap anlatabiliyor muyum?
Kizinizla empati kurdum ve size cok kizdim giymek istemiyorsa dovmek ne demek?
Alternatifler bulmalisiniz.
Benimki de 2 yasindan 2.5 yasina kadar ciplak gezdi kis vakti. Disari cikarken ya da uykusunda giyiniyordu bir tek.
Hic inatlasmadim birakti huyunu.
Inatlasmayin.