Bu konuyu gercekten bir dert olduğu icin açıyorum,benim aile hayatımı tamamen mahveden bir dert...
4 yasını gecmiş bir kızım var,nazlıdır,yemesi içmesi uyuması giymesi hep problemli olmustur.Ama bunun dışında yaramaz,kırayım,dökeyim,ağlayayım diyen bir cocuk da degil.kendi kendine eğlenen oynayan bir cocuk...
Ancak 3 aydır hayat bize kabusa dönüştü,kreşe başladı,orda Mutlu gitmek istiyor ama kulot,kulotlu çorap giymek istemiyor,hava buz gibi mecburen giydireceğim ,ama kızım sadece ince pijama altıyla ve çorapsız durmak istiyor,gece gündüz..evde dışarda...
Güzellikle anlatıyoruz olmuyor,kızıyoruz olmuyor,cezadan anlamıyor,görmezlikten gelmek fayda etmiyor,saat tuttum 4 saate yakın aralıksız ağladı giydirdim diye,ben çalışıyorum sabah kısıtlı bir Zaman var servise yetişeceğiz,her gun giyinme yüzünden geç kalıyoruz,gerildikçe geriliyorum,hiçbir seyden korkmuyor,bağırmaktan fıtık olmuştu zaten...yine korkuyorum
Kendimden nefret ediyorum ama 2 gündür dovdum resmen çocuğu giydirirken...Hasta oluyorum arkadaşlar
Ben ne yapıcam evde huzur yok surekli yatarken kalkarken tek konuştuğumuz sey kulot giymem giymek zorundasın konusu,evde çıkarıyorum zaten ,sadece evden çıkarken diyorum yine olmuyor,oyle cok bağırıyor ki komşular gelip şikayet ediyor,elim ayağım titriyor sinirden ,esimle surekli kavga ediyoruz,sınırımızı birbirimizden çıkarıyoruz
Lutfen bi akıl verin vazgeçeyim mi giydirmekten ,onun dediği gibi tek pijamayla mı götüreyim her yere,baskı dayak kişiliğini mahvedecek,hasta olunca ikimizde cekiyoruz,bunca inattan sonra geri adım atınca artık bizi hiçbir konuda takmaz mı?
Tıkandım ,araya soktuğum kişileri de dinlemiyor avazı çıktığı kadar bağırıyor...
ne yapacagım ben ?