- 4 Kasım 2014
- 157
- 33
- 98
- 40
- Konu Sahibi gerigelenmektup
Ve evde alışkın değildi De kreşe başlayınca sorun oldu gibi bir durum da yok.evde dışarda giyiyordu 3 aydır var bu olay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çektiğinin faydası oldu mu bilmem de yanlış çekiyormuşsun. Doğrusuna bir bak istersen netten.Merhabalar,
Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum çünkü 3 yaşındaki kızımda bu gruptan -dı.Dı diyorum çünkü yavaş yavaş ve sabırla aştık bu durumu.Mesela benim fark ettiğim durum kızıma biri hediye olarak bir giyisi alırsa inanılmaz sahipleniyordu.Ablamla paslaştık bu konuda.Kendisi kızıma bol resimli külot,dize kadar giyilen inekli tavşanlı çorap vs. getirdi.
Ben aynısını aldığımda bir kıymeti olmuyordu sanırım.Teyzesi bunları getirdiğinde çocuk sanki ilk defa çorap ve külot görmüş gibiydi.(ki genelde bende aldıklarımı hediye paketinde veririm neyim eksik ayol beğenmiyor beni der üzülürdüm.)
Sonuç aaaaa anne ben teyzemin aldığını giycem,o çorabı teyzem almamış ben teyzemin aldığını istiyorum oldu.
Valla canım artık bir dönem bu durumdan o kadar sıkılmıştım ki ''Habunallahu veli vel velik ve niğmel vekil'' çekiyordum sesli olarak.
Gerçi şimdi bile çok kızsam bunu söylüyorum ve anneaaa sen bana mı kızdın diyor.
Katılıyorum. Olsa olsa öğretmenden genel bir konuşma yapılması istenebilir. Bazı arkadaşlar doktorla,iğneyle Korkut diye tavsiye vermiş bence çok yanlış.Aslında çocuk evde ne görürse onu yapar. Bebekliğinden böyle alıştıysa şimdi aksi giyinmek onu sıkar, boğar.
Şimdiye kadar evde kilot giymediyse aynı rahatlığı isteyecektir.
Anlaşma yapabilirsiniz: okulda giymeli eve gelince eskisi gibi giyinebileceği gibi.
4 yaş az bir yaş değil, arkadaş gibi konuşun ama okul vakti değil. Akşam normal oturma anınızda. Onunla konuşmak istediğini önemli bir konu olduğunu söyle. Ben senin yerinde olsam öğretmen dahil kimseyi bu işe karıştırıp çocuğuma yanlış muamele yapılmasını bir utandırma duygusuyla yola getirilmesini istemezdim.
Çektiğinin faydası oldu mu bilmem de yanlış çekiyormuşsun. Doğrusuna bir bak istersen netten.[/QUOT
Tamamı uzun olur diye yazmadım.
Bence öğretmen de karışmamalı.Katılıyorum. Olsa olsa öğretmenden genel bir konuşma yapılması istenebilir. Bazı arkadaşlar doktorla,iğneyle Korkut diye tavsiye vermiş bence çok yanlış.
Hiç doktorla korkutmadım çocuklarımı. Az önce kızım (3yaşında) kulağım ağrıyor dedi,doktora gidelim o zaman kızım dedim tamam annecim gidelim dedi. Korkmazlar doktordan çünkü doktoru korkulacak bir şey gibi göstermedik hiç.
Katılıyorum. Olsa olsa öğretmenden genel bir konuşma yapılması istenebilir. Bazı arkadaşlar doktorla,iğneyle Korkut diye tavsiye vermiş bence çok yanlış.
Hiç doktorla korkutmadım çocuklarımı. Az önce kızım (3yaşında) kulağım ağrıyor dedi,doktora gidelim o zaman kızım dedim tamam annecim gidelim dedi. Korkmazlar doktordan çünkü doktoru korkulacak bir şey gibi göstermedik hiç.
Bu konuyu gercekten bir dert olduğu icin açıyorum,benim aile hayatımı tamamen mahveden bir dert...
4 yasını gecmiş bir kızım var,nazlıdır,yemesi içmesi uyuması giymesi hep problemli olmustur.Ama bunun dışında yaramaz,kırayım,dökeyim,ağlayayım diyen bir cocuk da degil.kendi kendine eğlenen oynayan bir cocuk...
Ancak 3 aydır hayat bize kabusa dönüştü,kreşe başladı,orda Mutlu gitmek istiyor ama kulot,kulotlu çorap giymek istemiyor,hava buz gibi mecburen giydireceğim ,ama kızım sadece ince pijama altıyla ve çorapsız durmak istiyor,gece gündüz..evde dışarda...
Güzellikle anlatıyoruz olmuyor,kızıyoruz olmuyor,cezadan anlamıyor,görmezlikten gelmek fayda etmiyor,saat tuttum 4 saate yakın aralıksız ağladı giydirdim diye,ben çalışıyorum sabah kısıtlı bir Zaman var servise yetişeceğiz,her gun giyinme yüzünden geç kalıyoruz,gerildikçe geriliyorum,hiçbir seyden korkmuyor,bağırmaktan fıtık olmuştu zaten...yine korkuyorum
Kendimden nefret ediyorum ama 2 gündür dovdum resmen çocuğu giydirirken...Hasta oluyorum arkadaşlar
Ben ne yapıcam evde huzur yok surekli yatarken kalkarken tek konuştuğumuz sey kulot giymem giymek zorundasın konusu,evde çıkarıyorum zaten ,sadece evden çıkarken diyorum yine olmuyor,oyle cok bağırıyor ki komşular gelip şikayet ediyor,elim ayağım titriyor sinirden ,esimle surekli kavga ediyoruz,sınırımızı birbirimizden çıkarıyoruz
Lutfen bi akıl verin vazgeçeyim mi giydirmekten ,onun dediği gibi tek pijamayla mı götüreyim her yere,baskı dayak kişiliğini mahvedecek,hasta olunca ikimizde cekiyoruz,bunca inattan sonra geri adım atınca artık bizi hiçbir konuda takmaz mı?
Tıkandım ,araya soktuğum kişileri de dinlemiyor avazı çıktığı kadar bağırıyor...
ne yapacagım ben ?
Bence işi biraz inada bindirmişsiniz sizin kızda zıtlaşmayı seviyor belliki size net bir tavsiye bırakın öyle gezsin inşallah olmaz ama hastalanırsa da bak külot giymediğin için böyle oldun bu yüzden doktora geldik falan derseniz ve daha fazla üstüne gitmezseniz eminim giyecektir. Yada ona hikaye anlatın hikayenizin adıda çorap giymeyip hastalanan zavallı küçük kız olsunBu konuyu gercekten bir dert olduğu icin açıyorum,benim aile hayatımı tamamen mahveden bir dert...
4 yasını gecmiş bir kızım var,nazlıdır,yemesi içmesi uyuması giymesi hep problemli olmustur.Ama bunun dışında yaramaz,kırayım,dökeyim,ağlayayım diyen bir cocuk da degil.kendi kendine eğlenen oynayan bir cocuk...
Ancak 3 aydır hayat bize kabusa dönüştü,kreşe başladı,orda Mutlu gitmek istiyor ama kulot,kulotlu çorap giymek istemiyor,hava buz gibi mecburen giydireceğim ,ama kızım sadece ince pijama altıyla ve çorapsız durmak istiyor,gece gündüz..evde dışarda...
Güzellikle anlatıyoruz olmuyor,kızıyoruz olmuyor,cezadan anlamıyor,görmezlikten gelmek fayda etmiyor,saat tuttum 4 saate yakın aralıksız ağladı giydirdim diye,ben çalışıyorum sabah kısıtlı bir Zaman var servise yetişeceğiz,her gun giyinme yüzünden geç kalıyoruz,gerildikçe geriliyorum,hiçbir seyden korkmuyor,bağırmaktan fıtık olmuştu zaten...yine korkuyorum
Kendimden nefret ediyorum ama 2 gündür dovdum resmen çocuğu giydirirken...Hasta oluyorum arkadaşlar
Ben ne yapıcam evde huzur yok surekli yatarken kalkarken tek konuştuğumuz sey kulot giymem giymek zorundasın konusu,evde çıkarıyorum zaten ,sadece evden çıkarken diyorum yine olmuyor,oyle cok bağırıyor ki komşular gelip şikayet ediyor,elim ayağım titriyor sinirden ,esimle surekli kavga ediyoruz,sınırımızı birbirimizden çıkarıyoruz
Lutfen bi akıl verin vazgeçeyim mi giydirmekten ,onun dediği gibi tek pijamayla mı götüreyim her yere,baskı dayak kişiliğini mahvedecek,hasta olunca ikimizde cekiyoruz,bunca inattan sonra geri adım atınca artık bizi hiçbir konuda takmaz mı?
Tıkandım ,araya soktuğum kişileri de dinlemiyor avazı çıktığı kadar bağırıyor...
ne yapacagım ben ?