- Konu Sahibi gerigelenmektup
Zaten anneme falan giderken ciplak gitti
Uzun elbise giydirseniz tek parça, en azından totosunu örtecek kazak giydirseniz, yavaştan alışır belki. Tamamen çıplak çok fena hele ki bu kötü devirde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten anneme falan giderken ciplak gitti
Daha sabah eşime bunları söyledim ben de Hem çok kızıyorum üzülüyorum hem de gücü hoşuma gidiyorValla size zor gelebilir ama ben kızınızı çok sevdim. Karakterli, inatçı, dediğim dedik biri olacak ileride, hiç ezdirmeyecek kendini şimdiden belli...
Anlatmış tabii ki tamam demiş bizimki dePeki öğretmen bir öneri getirmedi mi ya da kızınıza kilot da giymesi gerektiğini kendisinin ve arkadaşlarının da giydiğini söylemedi mi
Sıkıyormuş tamam mı dedi
Anlatmış tabii ki tamam demiş bizimki de
İçinde bulunduğum şartlar nedeniyle 15 tatili beklemek durumundayım ve belki kendiliğinden düzelir diye de umut etmekten vazgeçmiyorumYorum yapmadan gecemedim..Anladigim kadariyla calisan bi bayansiniz.Biseylerin farkindasinizdir..Neden hemen bugun pedagoga goturmuyosunuz kizinizi ? Neyi bekliyosunuz ? Boyle bir zamanda ciplak bi sekilde veya battaniyeyle gondereceginize hic gondermeyin okul daha mi onemli bu durumda..Ne bileyim isten izin alin vi sure birlikte evde durun en azindan o surede tedavi alsin kiziniz. Devir o kadar kotu ki birakin ciplakligi artik yolda yurumeye korkar olduk.Cok sasirdm bu kadar agirdan almaniza...
İlk gün diye hatırlayamıyorum daha küçükken de çoraplara sinir olurdu,ucu sıkıyor diye.bu beni sıkıyor giymeyeyim deyince ya olmaz deyip zorla giydirdim ya da çok dar bi zamandı iyi bakalım deyip izin verdim hatırlayamıyorum be yaptığımı.3 ay önce taşındık şehir değişikliği yaptık,bayram günü taşındım stresli zamanlardı belki de sorun çıkarmasın diye izin verdim hatırlayamıyorum ama o Zaman'da sıkıyor diyordu bol alıyordum düşüyor diyorduTamam demekle olmuyormuş ama bugün de bir şeyler demesi lazım ki giysin
Bir de hep soruyorum ilk giymeyi reddettiği gün ne oldu yani neden reddetti 3 ay diyorsunuz onu bulursanız sorunun çözümünün yarısını da aşarsınız zira pedagog da bunu soracak size
Öğretmeni hiç uğraşmamış ki...hiç karşı çıkmamış hemen giyinmiş.giyinmeyi neden sevmiyorsun dediğinde sıkıyor beni demiş.gece pijamayla yatırdım sabah bi baktım çırılçıplak.gece çıkarmış öyle yatmış .Allah ım ne yapıcam bilmiyorum .Yine bi dünya tantana ile bi pantolon giydirdik sabah bir de body.ne atlet ne külot ne çorap ve botu da giydiremedik ,terlikle gitti Dil dikiyorum yalvarıyorum hediye alıyorum ceza veriyorum küsüyorum görmeZden geliyorum ama hiçbir sey değişmiyor.bu gidişle 15 tatilde pedogog yolu göründü bize.ama merak ediyorum o Nasıl çözüm bulacak ki
Canim 3 aydir diyorsun.daha oncesinde boyle bir durum yoksa kotu bir anisi falan mi oldu acaba ic camasiri ile ilgili.ne bileyim kreste biri birsey mi dediki kiloduyla ilgili falan.bir arastirsan.bu kadar tepkili olmasi ilginc gercekten.4 saat aglamis dile kolayBu konuyu gercekten bir dert olduğu icin açıyorum,benim aile hayatımı tamamen mahveden bir dert...
4 yasını gecmiş bir kızım var,nazlıdır,yemesi içmesi uyuması giymesi hep problemli olmustur.Ama bunun dışında yaramaz,kırayım,dökeyim,ağlayayım diyen bir cocuk da degil.kendi kendine eğlenen oynayan bir cocuk...
Ancak 3 aydır hayat bize kabusa dönüştü,kreşe başladı,orda Mutlu gitmek istiyor ama kulot,kulotlu çorap giymek istemiyor,hava buz gibi mecburen giydireceğim ,ama kızım sadece ince pijama altıyla ve çorapsız durmak istiyor,gece gündüz..evde dışarda...
Güzellikle anlatıyoruz olmuyor,kızıyoruz olmuyor,cezadan anlamıyor,görmezlikten gelmek fayda etmiyor,saat tuttum 4 saate yakın aralıksız ağladı giydirdim diye,ben çalışıyorum sabah kısıtlı bir Zaman var servise yetişeceğiz,her gun giyinme yüzünden geç kalıyoruz,gerildikçe geriliyorum,hiçbir seyden korkmuyor,bağırmaktan fıtık olmuştu zaten...yine korkuyorum
Kendimden nefret ediyorum ama 2 gündür dovdum resmen çocuğu giydirirken...Hasta oluyorum arkadaşlar
Ben ne yapıcam evde huzur yok surekli yatarken kalkarken tek konuştuğumuz sey kulot giymem giymek zorundasın konusu,evde çıkarıyorum zaten ,sadece evden çıkarken diyorum yine olmuyor,oyle cok bağırıyor ki komşular gelip şikayet ediyor,elim ayağım titriyor sinirden ,esimle surekli kavga ediyoruz,sınırımızı birbirimizden çıkarıyoruz
Lutfen bi akıl verin vazgeçeyim mi giydirmekten ,onun dediği gibi tek pijamayla mı götüreyim her yere,baskı dayak kişiliğini mahvedecek,hasta olunca ikimizde cekiyoruz,bunca inattan sonra geri adım atınca artık bizi hiçbir konuda takmaz mı?
Tıkandım ,araya soktuğum kişileri de dinlemiyor avazı çıktığı kadar bağırıyor...
ne yapacagım ben ?