- 7 Ağustos 2018
- 27
- 31
- 3
- 35
- Konu Sahibi ahbinelask
Dinlenin siz de aksama da değişik seyler yapın ve bebek gibi büyük oyuncaklarla falan da oynuyorsa isiniz kolaylasir biraz.
Hem bugün evdeki hali ile dün disaridaki halini de test etmiş olursunuz başlangıç için doğru bir karara zemin hazırlar bugün :)
Enerjisini atmasi ve eğlenmesi lazım :)
Çok sıkılgan bir cocuk. Asla kendi kendıne oyun oluşturmaz , senin olusturdugun oyunla da bu on dakika oynar seninle sonra hemen kalkar. Oyun hamuru ile oynuyorsak beş dakika sonra anne bebekleri konuşturalım der .e Hadı tamam derım bebeklerle oynarız 7 dk sonra anne tren yolu yapalım. Boyle Boyle gıdıyor. Masal da dinlemez . Ne kadar ilgi çekici anlatmaya çalışsam da alır elimden.
Bana çok düşkün. Telefonla konuşurken kızar kapatder ya da huysuzluk yapar sırf ıkı dk ılgılenemedım diye .
Park vs de gitmez cok cocuk varsa . Çekiniyor diğer cocuklardan. Komşu cocukları var ama biraz yaramazlar . Onlarla da oynamaz. Ama sakin sessiz uslu bir çocuk bulursa ona ayak uydurur .Haşinliğe bağırmaya yaramazlığa gelmiyor .uzaklaşıyor hemen en sevdıgı ortam da olsa .
Ne yapacağım bilmiyorum. Dert bir değil ki . Allah dermansız dert vermesin de işte..