- 20 Haziran 2022
- 369
- -132
- 28
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Selam kızlar acaip sinirlendim kızım anasınıfına gidiyor kızımın bazen aksi inatları yuzunden öretmenimiz bunu kızımın tek çocuk olmasına bağlıyor her seferınde kızımla ılgili bir davranış bozukluğu üzerine bir durum yaşandığı zaman öğretmen tek çocuk ya ondan diyip duruyor bu da bana onun yapmış olduğu incitici ve kırıcı bir durum yaklaşımı oluyor. Sizce de bu böylemidir. Siz ne düşünürdünüz.?
Şımartıldığının o da farkında elbet ama direk tek çocuk diyip kesip atması benim damarıma bastı her konu içerisinde bunu aksettırmesi bana karşı telafuz etmesi gerektirmiyor ki ve aynı lafı sürekli tekrar etmesi nedir yani söyledim ama konuyu değiştiriyor. ZatenBelkide tek olduğu için şımarttığınızı düşünmüş olabilir. Açıkça konuşun öğretmenle rahatsızsaniz belirtin bunu.
Öğretmeniniz bilinçsiz ve cahil biri. Bu dönemde öğretmen profili ve kalitesi iyice yerlerde zaten, başımızdakiler böyle olmasını istedi böyle oldu. Bu zihniyetle yeni nesiller yetiştiriyorlar bir de, Batı ve Güney Avrupa ülkelerinde herkes tek çocuk, orada söylesin bakalım bir öğretmen bunu veliye ne oluyor. Hadsizlikten başka bir şey değil
Habil misin kabil mi diye bir söz var. Hatırlatırım size.Çokta haksız sayılmaz bence tek çocuklu aileler genelde çocuğun üstüne çok fazla düştüğü her istediği yapıldığı için çocukta inatlaşma daha fazla
Kardeş olunca ister istemez çocuğun her istediği olmuyor çocuk eşyalarını paylaşmak zorunda kalıyor
Bazen kardeş olduğunda bu davranışlar sönmeye başlayabiliyor ama her çocukta aynı değildir süreç.Selam kızlar acaip sinirlendim kızım anasınıfına gidiyor kızımın bazen aksi inatları yuzunden öretmenimiz bunu kızımın tek çocuk olmasına bağlıyor her seferınde kızımla ılgili bir davranış bozukluğu üzerine bir durum yaşandığı zaman öğretmen tek çocuk ya ondan diyip duruyor bu da bana onun yapmış olduğu incitici ve kırıcı bir durum yaklaşımı oluyor. Sizce de bu böylemidir. Siz ne düşünürdünüz.?
Neden böyle bilmiyorum ama tek çocuğu olan bazı insanlar bunu 2 çocuklu olanlara yapıyorlar bazen de böyle tam tersi çok anlamsız.Selam kızlar acaip sinirlendim kızım anasınıfına gidiyor kızımın bazen aksi inatları yuzunden öretmenimiz bunu kızımın tek çocuk olmasına bağlıyor her seferınde kızımla ılgili bir davranış bozukluğu üzerine bir durum yaşandığı zaman öğretmen tek çocuk ya ondan diyip duruyor bu da bana onun yapmış olduğu incitici ve kırıcı bir durum yaklaşımı oluyor. Sizce de bu böylemidir. Siz ne düşünürdünüz.?
Selam kızlar acaip sinirlendim kızım anasınıfına gidiyor kızımın bazen aksi inatları yuzunden öretmenimiz bunu kızımın tek çocuk olmasına bağlıyor her seferınde kızımla ılgili bir davranış bozukluğu üzerine bir durum yaşandığı zaman öğretmen tek çocuk ya ondan diyip duruyor bu da bana onun yapmış olduğu incitici ve kırıcı bir durum yaklaşımı oluyor. Sizce de bu böylemidir. Siz ne düşünürdünüz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?